Ahh kurban olduğum çocuk ne kadar güzelsin zaten melek olarak geldin şimdi de melek olarak gittin mekanın cennet olsun güzel kokulum.. Nur için de yatt🤲🤲Rabbım bütün çocuklarımızı korusun🤲🤲😓😓
#Müslüme😓😓😓Bir annenin feryadı: Melek mi oldun kızım"?
kendisi oralara gitmediğine göre.. bir cani insan müsvettesinin işi olduğu aşikar. çocuk, kadın katillerini ipte sallamazsak bunun önü alınamayacak gibi. Allah rahmet eylesin melek oldu..
geçenlerde tv de hukukçuların yorumlarına göre esasen cezalar var sadece uygulamalarda sıkıntı var diye yorum yaptılar. bana da mantıklı geldi. mesela bir yerde kadına şiddetten tutuklama yapılırken. benzer bir durumda denetimli serbestlik veriliyor. hayırlısı inşallah hukukçular şapkalarını önlerine koyup öyle karar verirler..
Bizim adalet sisteminin acilen değişmesi gerekiyor diyeceğim fakat bir öncekiler gibi boşuna demiş olmaktan öteye gidemeyeceğim... Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
En çok üzüldügüm konu küçük çocuklarin ölmesi beni o kadar derinden etkiliyor ki bu dünyanin ne kadar vahşi oldugu düşünüyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasin bir anne için evladi dünyaya bedeldir. Bir evlat için anne demek yaşam pinaridir. Bir baba için evlat dünyasindaki mutluluktur... 😟🙁😟
Aynen öyle bende sizin gibiyim kardeşimi küçük yaşlarda kaybettiğim için o kadar iyi anlıyorum ki Rabbım yaşatmasın cidden bunu görünce o kadar üzüldüm ki içim parçalandı ya :(