Şu saatten itibaren benimle 1 gün boyunca nasıl takılmak vakit geçirmek isterdiniz yorumlar özgür Arkadaşlar 😌
Şimdiden hepinize Günaydınlarrr 🌞
Şimdiden hepinize Günaydınlarrr 🌞
Yürüyüşe çıkmak isterdim öncelikle. Beraber sabah koşusu yapmak isterdim sonra yorulunca bir kafede mükemmel bir kahvaltı yapmak isterdim. Ardından gittiğimiz yerde deniz varsa denize girmek birbirimize su sıçratmak beraber yüzmek ve su altında öpüşmek isterdim. Denizde veya havuzda yüzdükten sonra güneşlenmek isterdim seninle. Sonra evimize gidip bir güzel duş aldıktan sonra kanepede beraber romantik komedi izlemek isterdim. O esnada aramızda oluşan elektrikle sarıılır minnoş minnoş hareketler yapardık. Filmden aldığımız keyifle bir güzel sevişirdik ve akşam yemeğine kadar yatakta kalırdık. Sonra akşam yürüyüşüne çıkar dolunay ışığında iki serseri aşık arnavut kaldırımlı taş sokakları adımlayıp sahile çıkardık. Orada bir restorantta hatırı sayılır bir akşam yemeği yedikten sonra şarkılar eşliğinde evceğimizin yolunu tutardık ve gece dermanımız kalmayıncaya kadar sevişir sonra tatlı bir uykuya yenilince sarmaş dolaş uyurduk.
Yani şu an açım muhtemel kahvaltıya gideriz. Sonra sahil kenarında oturup kahve içeriz. Sonra biraz alışveriş yaparız araya da bowling falan sıkıştırabiliriz. Akşama yakın bir cinema yaparız yeni film var. Sonra 5 gibi ya evde içer ya da restaurantta içeriz bilemiyorum. Danslar manslar sonra saatlerce çatır patur kütür. Sabahınada çorba 😂 ayılınca
Güzel bir gün planı bunu sevdim 🙂 bundan iyisi gelmezse yıldızlıyacagım bunu ✨
Teşekkür ederim :)
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim en güzeli buydu 🧚♥️
Hayatında güzellikler hep seninle olsun
Teşekkürler tüm dileğimde senin için geçerli🙏🏻✨
Teşekkürler..
Valla iyi olur eleman eksiğim var onu ayarlamaya çalışıyorum bende dün akşam üstü biri işi bırakmıştı.. Sabahta biri gelmedi.. Çalıştırırım.. İlçeye gidecez 2 de koy var gezmiş olursun hem.. Co' eğlenceli ve zevkli bir tık yorucu ama keyifli.. :))
Kaç liraya elaman tutuyorsun 😃
Gerçekten performansa göre bizim işimiz sahada ne kadsr iş yaparsan o kadar. Bugün aldıgımız işin değeri 11800 6 kişiyiz. Bu para 5 bölünecek yapılana göre.. Biri 3000 biri 900 de kazanabilir tamamen kişiye bağlı.. :)) tamamm çok zevkli bağ bahçe gezicez bir sürü insanla tanışacaksın ikramlar sohbetler vs
Elbiseme yetmez makyaja yetmez günlük en az 10 bin
Makyaja bu kadar harcıyorsan sıkıntı vardır bence :) olmaz o zaman gene iş başa kalacak ben çalışmak zorunda kalacağım sanırım :)
Oturarak çalışabilirim 😅
Ya hiç zevkli değil ama öyle binds arabayla eğlene egemene gidjorun istersen kas işi 3 saate bitir yafa sal 10 saate bitir başı d kimse yok.. Ne yapma' istersen yap.. Ofiste kızlar oturursak çalışıyor hem sıkılıyorlar hem yoruluyorlar.. Bizde her şey serbest işi bitir mangal yap içki iç şoför r hariç yakın ilgi'c bir yer varsa git gez :)
Cevap
47Cevap
Hayır tanımadığım kişiler zaman geçirmem
Bizcede çok doğru tespit 😃
Tişikkirler :D
Arabayla gezer yemek falan yeriz sonrs sen nereye istersen oraya gideriz.
Direksiyon v para bende plan sende
Oo ver elini Parisee ✨
Hocam oda olur ama arabayla parise mi olur 😂
Ben arabayla istanbuldan Ankara'ya gittim öldüm ya
En fazla nereye gider bu araba 😅
Muhtelemen sana odamı gösterirdim, kitaplarımı incelerdin daha sonra oyun öğretirdim sana, dünyamı anlatırdım.
Küçük bir samimiyetden sonra neden olmasın hangi oyun türü merak ettim bildiğimse güzel ve zevkli olur kitap konusunda biraz seçicim ✨
Kitap olarak dinler, siyaset, tarih kısmen, felsefe, psikoloji falan var genel olarak. Freud hastasıyımdır bir de.
Beden dersli olabilir di squat falan öğretici seni spor salonuna getirmek lazım jimnastik yapardık çok öğretici kitapları var olsun diğer türden biraz tarihsel ve felsefik bakabiliriz 😃
Spor ve ben, hiç uyuşmayan bir karakterim.😂
Zevkli ben seviyorum yaptıktan sonra hayatının bir merkezînde oluyor
Herkesin kendi hobileri, ilgi alanları ve hayatı tabii. Odamda spor yaptırırsan amenna ama spor salonu falan beni sarmaz.😂
Odada herkes yapar sen dikkat et bir yerini kırma
Kırmam kırmam😂
Biraz seni profili gezicem bir kaç kere resimlerini görmüştüm ama kahve içerken bornozlu vs birde soru açılımlarınin sonunda niye hep kendini çirkin muamelesi yapıp bitiriyorsun?
İnsan kendini bilmeli yani. Güzele güzel, çirkine çirkin demeli. Neticede kendin bile olsan dahi.
Kendin haric herkese güzel diyorsun bıyıklı
Çirkin gördüklerim yorum yapmıyorum çünkü sanal dahi olsa kalbini niye kırayım; tanımadığım insanın.🥹
Hmm anladım
Seni tanımıyorum nelerden hoşlanırsın bilmiyorum ki. Kadamız uyuştuğı sürece gezelim tozalım yürüyelim sahilde güzel dolu vakit geçirmeyi severim. Cafede oturmayı da severim ama bir yere kadar
Hizmetkarın, kölen olmak isterdim. Yanıbaşında beklerdim sessizce.
Köle en sevdiğim 😁
Cidden mi
Kim sevmez köleyi
Çok mutlu oldum ya 😃
Önce güzel bi kahvaltıya gider ordan çıkıp 2 kahve alıp sahil boyu yapıp ordan otele geçip biraz sevişip sonra akşam yemeğine giderdik. En son kimin konseri varsa ona gider sonra da tekrar otele gidip sevişip uyurduk.
Tamda akşam saati yaklaşıyor başbaşa güzel bir yemek iyi olurdu 😃
güzel bir sahil kasabasında uzun uzun gezmek yemek içmek
İsterdim uzun uzun sohbet etmek. huyunu suyunu nasıl birisin konuşmak isterdim
Senin hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için ne desem yalan. Önce biraz tanımaya çalışmak isterdim herhalde. Anlaşırsak sonrasını düşünürüz.
Hmmm
hayır istemiyorum fikrimi değiştirdim tanımadığım insanlarları sevmiyorum
Bizcede çok doğru tespit 😃
Geçirmezdim muhtemelen. Günlük en az 10 bin ne ağa, altından falan mı seninki?
10 bin ne alaka? Nerden çıktı bu
Yasin kucuk. O yuzden sinirli bir iletisimimiz olmasi yuksek.
Sana itaat edebilmek istersim ama eğer dominant olabilirsen
Eve kilitler 24 saat pompalarım seni kokune kadar , dagitirim her yerini
Tekilla içilir seninle tuzu boynundan limonu gogusunden
Bu saatten sonra ancak icilir seninle sabaha kadar yatariz. Sen yoluna ben yoluma sonra
Seninle veya herhangi biriyle asla vakit geçirmek istemezdim.
fakelerle işim yok der basarım şamarı
Özgüvensiz olduğunu bu kadar belli etme lütfen hayatta tek güzeller fake olarak adlandırılmiyor senin dilinde kendini düşürdüğün kadar sayfamıda düşürmeden git iyi günler 🙋🏻♀️
şu an seni engellemedim demi burada karahtersiz sensin bana burada direk fake muamelesi ile buraya geldin şimdi sana sormak istiyorum şimdi kim lafa karga oldu halada engellemiycem yaram yok ki gocunayim karahtersizde değilim olsaydım çok daha ağır başardım şimdi iyi günler...
1 xper olanlari ciddiye almıyorum
Önceki hesabım gmaili gitti xper 3 tü 🙂 çok girmiyorum zaten yapıcak birşeyim yok
Bı çekim olursa sana karşı bu şekilde vakit geçiririm. biraz duygu yüklüyorum sanırım
Olmayacak duaya amin diyemem
Amin
oturup konuşmak lazım
Tarzın iyiye benziyor alışverişe çıkardık
teşekkür ederim istekle olmaz ki
Seçenek çok da sen ne isyersin :))
Buluruz yapacak bir şeyler
Mutfakta zorla iş yaptırırdım sana iş yaparken de.. neyse 😅
Neler yapmayı seviyorsun ki
Seni tanmadgim için bilemiyorum
Nasıl olur hayal edemiyorum
Ayaklarımı yikatirdm o kadar
Keyifli bir otelde suit odasına ne dersin?
Binerim sırtına, vururum kırbacı.
Ben sana vururum merak etme
Bisiklet süreriz knk
🚴♀️ severim :)
Gün aydı da çok inatcisinn
Gün boyu yataktan çıkmazdıl akşama kadar pompake
Sira bana gelmez kalsin
Jopu elime alirdim
Bir yerine s*kmak için mi mantıklı 😃
Ben yardımcı olurum sana
Sana yapıcaksak ben usta olaraktan yardım ederim
Morg olur mu
Isıtıcı varsa neden olmasın
Seninle vakit geçirip ne yapıcam ya
Günaydın
Çay kahve içerdik 😅 ayıp ettin
Yok ya bu sıcakta içilmez onlar
Yalnız millette ki egoya bak biri ayak yıkatıyo biri bir şey yapmıyor ne değişik insanlar var hahahahshsh
İyi peki iyi günler 🙋🏻♀️
Özür dilerim ya kötü hissettim simdiii
Sorun değil anlayışla karşılıyorum 🙏🏻
Rezidans ta full pompa
seks yaparak :)
Tanımıyorum ki
Nefes al yeter
Evden çıkmazdık 😂😋
Erkekler s*KS der
İstemem kalsın
Bol bol log log
Uyuyarak