karşındakinin sözünü kesmeden dinlermisin,
karşındakini dikkatli dinlermisin,
karşındaki konuşurken hemen vereceğin cevabı düşünürmüsün,
son konuşan cevabı veren kişi mi olmaya çalışırsınız,
ön yargılımısın,
karşındaki kişinin duygu ve düşüncelerini anlamaya çalışırmısın,
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet iyi bir dinleyicim
Çok iyi dinlerm
Şarkıyı ilk defa dinledim sözlerini translate yaptım
Yapabileni kurtar, kurtar kurtar (X2) Dünya karmakarışık bir durumda Başardık, aferin (X2) Hayatlarımız altüst oldu Yeni bir tempo arıyor Tempo tempo tempo (X2) Kötülük kanalizasyondan çıktığında aptalların ağzı Gecekondu çocukları Yeni bir mesih çağırıyor Hayatlarımız altüst oldu Yeni bir tempo arıyor Tempo tempo tempo (X2) Picasso'dan bir kadın Paris'te koşuyor Burnu sırtında Kıvrımları harikadır Göğüslerinin arasında, bir paket kuzukulağı... Zorlukla gördük Gezinirken, Venüs de Milo Bir el önde bir el arkada Solucan gibi çıplak Ama Eyfel Kulesi yeni hayatında Koca ayaklarıyla Sığınacak bir yer arıyor Sessiz bir yerde Tempo tempo, tempo tempo tempo Tempo tempo, tempo tempo tempo Dünya karmakarışık Her şeye yeniden başlıyoruz, aferin (X2) Hayatlarımız alt üst oldu Yeni bir tempo arıyoruz Tempo tempo tempo (X4) Şarkı Sözleri (İNGİLİZCE)- Hayatın için koş, koş koş Dünya darmadağınık Yol, bravo Hayatlarımız tepetaklak Yeni bir tempo arıyor Tempo tempo tempo Kötülük kanalizasyondan çıktığında Aptalların ağzından Gecekondu mahallelerindeki çocuklar Yeni bir mesih çağır Hayatlarımız alt üst Yeni bir tempo arıyor Tempo tempo tempo Bir Picasso kadını Paris'te koşuyor Sırtında burnu Sırtında Muhteşem kıvrımlarla Göğüslerinin arasında bol hamur Başı dertte Geziniyor Venüs de Milo Bir eli önde, bir eli arkada Çıplak bir solucan Ama Eyfel Kulesi Yeni hayatında Koca ayaklarıyla Güvenli bir sığınak arıyor Sakin bir yerde Tempo tempo, tempo tempo tempo Tempo tempo, tempo tempo tempo Dünya darmadağın Yeniden başlıyoruz bravo
Evet harika
Arkadaşlarım her zaman iyi bir dinleyici olduğumu söylerler 💆🏻♀️
Yargılamadan dinlemek, anlamaya çalışmak önemli..
iyi bir dinleyici bulmak zor.
Evet maalesef bazen öyle
Öyle diyorlar. 💁
İyi bir dinleyiciyimdir.
Değilim