Görseldeki boş olan konuşma balonunu doldurunuz. 😂 Ama doldururken şarkı seçiminizi dikkat ettin, hemen alttaki görselde adamın verdiği tepkiye uygun bir şarkı olmalı. 😂

Görseldeki boş olan konuşma balonunu doldurunuz. 😂 Ama doldururken şarkı seçiminizi dikkat ettin, hemen alttaki görselde adamın verdiği tepkiye uygun bir şarkı olmalı. 😂
Buraya çok uygun bir şarkı biliyorum. :D:D. dD
https://www.youtube.com/embed/5zPajgdat7o90-60-90 vücudum var şarkısını açarsa kadın sinirlenip arabadan inebilir
Lvbel C5 doğuştan beri haklıyım 😂 (şifreli şarkı)
Cevap
10Cevap
Ben fero , lvlc5, blok3 gibi trapciler 😂
Sezen aksu olabilir. :D hiç fark etmez
Gerçekten mi? 😃 Beğenilmeyen şarkılar için göre sormuştum
Kadının arabadan çıktığını şimdi fark ettim :D o zaman semincek falan olsun
Yoo amacına çok uymuş🤣
Sen anlatamamışsın barişta yanlış anlamiş sorun sende. d
Kadın arabadan indi sandım. d
O zaman ahmet kaya dan "Bir yar gider bin yar gelir"dinlemiştir🤣
Begenilmeyen şarkılar anlaminda sordum demissin🤦♀️
Sen adamın yerine niye karar veriyon alla alla belki beğenmiyordur. d
Sezen aksu demedim ki🤦♀️
Sanırım detaylı anlatırsam belki anlaşabiliriz. Şimdi ben olayı şöyle anlatayım. Hani çocuk kıza diyor ya, bir şarkı dinleyelim. Hangi şarkı dinleyelim diye. Kızı işte Ahmet Kaya'dan bir yar gider bin yar gelir parçasını istiyor. Burada ima var. Sen gitsen başkası gelir anlamında. Çocuk da kızmış, arabadan atmış. Olabilir diye düşündüm. Sevilmeyen parçalar anlamında değil, anladın mı?
Bunu da söyleyip konuya kapatmak istiyorum. Genel anlamda sevilmeyen şarkılar yoktur. Her insanın müzik keyfi farklıdır. Sevilmeyen ve dinlemeye tahammül edilmediğin şarkıları bir başkası çok keyifle dinleyebilir. Bence senin soru sorma şekli biraz karışık. O yüzden anlaşamadık. sdsdsds
Kendımi s. lak gibi hissettim senin yüzünden. ddsd yetmez ama bence yeter baydım
Bence harika oldu. 😅
Kısaca günümüzdeki "rapçiler" 😂
Evet evet. 😅😅
Yazarım ubersin kaldırır hesabımi dondurursun.
İsmail yK:Bas gaza sjsh
Burak bulut'un şarkısı güzel fark etmez
Semicenk şarkı farketmez 😀
Bayhan tiryakinim
Buna sesli güldüm 😂😂
Enes alper- kardeşim
Lvbel c5
Eminem - Mockingbird
uzun ince bir yoldayım.
Ne ne nene
Hande Yener
Hele Bir gel