Teşekkürler 💫
Dün yine bir konsere daha tek gittim maalesef. Sizce konsere tek gitmek nasıl bir his?
Teşekkürler 💫
Gidecek kimseyi bulamadım ya:( bazı arkadaşlar boş yere iletişimi kesti yalnız gitmek çok koyuyor ama herhalde benim de sınavım buymuş. Sap gelen çok vardı bu arada.
Bende tek başıma çok konsere gittim, tek başımayken daha çok eğleniyorum. Sinemaya, konsere, tiyatroya filan genelde tek giderim. Olurda bir kaç gün sürecek bir festivale filan gidiyorsam 3-5 kişilik bir arkadaş grubuyla gitmeyi tercih ederim.
Sinema ve tiyatro zaten tek gidilmesi daha bile iyi olabilir yani orada zaten fark etmiyor toplu gitsen bile konuşamayacağın için sorun yok he ne olur beraber aynı yoldan gitmek keiyfili olur yine de. Ama konserde öyle değil çok etkileşimli gürültülü bir. ortam zaten. Rahatça ses yapıp wğlenebilrisn. O yüzden arkadaş çevren, ortamın varsa kesinlikle 3 5 kişi gidilmeli yoksa da şans işte:/
Şahsen benimde tek gittiğim zamanlar oluyor. konser olsun sinema olsun cafe, bar olsun sevgili desen yok kız arkadaş desen yok çevremde 2,3 tane erkek arkadaşım var onlarda olmadığı zamanlar heryere tek gidiyorum. Yalnızlık kötü bir duygu ama kendi tercihim değil, oyüzden bu durumu kabul ettim artık.
Ben genelde özellikle tek giderim. Ve o ortamda illaki birileriyle tanışoıp anı yaşıyorum
Ben beceremiyorum tanışmayı
Erkekli kızlı gruplarda genellikle ilk erkeklerle tanışmaya calsııyorum ki gruba dahil olayım. Ama gözüme kestirdiğim tek ya da 1-2 kız giden olursa daha iyi oluyor onlarda genelde erkek olmadıgıiçin 1-2 kız geliyor. ilk 1-2 soru sorarım sonra zaten ortamında etkisiyle beraber eğlenmeye geçiyor durum
Ne güzelmiş ya ben bu canım nereden çıktı bize asılmaya çalışıyor falan derler diye girişemiyorum hiç
Mantıklı he ama olay çıkarmasın gidip bana asılıyor bilmem ne diye yine de cesaret edemiyorum ah edebilsem. Peki devam eden arkadaşlık oldu mu hiç? 3 kişi gitmiştik 2 erkek 1 kız tek gelen kız bizle arkadaş olmuştu kız varken yanında kendileri geliyor garip. He ediyor mu devam hayır çünkü bide bir sürü olay oldu gittiğimiz arkadaşın bisex olduğunu öğrendik falan acayip şeyler
2 erkek 1 kızdık bro. Kız kaşardı belli. Beni akraşdaımuz olan kızla sevgili sabdı sanırım diğer erkek arkadaşıma baya yakın durdu dans falan ettiler bizim arkadaşımız da görme engelli ak olaya gel öyle işte
Daha önce konsere gittim ama hep arkadaşlarla veya ailemle gittim, herkesin bi arada olduğu yere tek gitmek beni daha çok yalnız hissettirirdi bu yüzden istemezdim çünkü eğlemelezdim, hiç gitmemeyi tercih ederdim.
Cevap
9Cevap
ben konseri gitmedim.
Yani belki eğlenceli de olabilir ama yanında eğlenebileceğin, kendini güvende ve ait hissedebileceğin biri olmayınca çok da eğlenceli gelmiyor bana.
Bana da :(
İnşallah teşekkürler gerçek dost bulmak zor hepsi çekip gitti, sırtımdan da vuruldum dost kazığı çok yedim hayat işte
Kanka valla hiç yalnız gitmedim ama yalnız gitmek istemezdim bilet yanmasın diye mecbur giderdim
🥲🥲 bedavaydı ama kaçırmak istemedim
Olsun kafa dağılır☺️🌸
Olduğu kadar
Olmadığı kader demisler😂🌸 olsun ya bak keyfine yalniz birisi fark etmez
Oradan birileriyle tanisip sosyallesebilirsin aslında
Yanında biri varken kız varken arkadaş oluyorlar tekken kimse bakmıyor
Kızlar
Tek başıma da eğlenebilen biriyim. Başkasına ihtiyaç olmuyor.
Ne güsek ya en imrendiğim şeyben beceremedim gitti bunu
Bendeki mantık biriyle plan yapıp konsere gitmeye karar verene kadar kendim gidiyorum. Diğer türlü vakit geçiyor. Bilet tükeniyor falan. Hem anlik kararla gitmek daha eğlenceli.
Mantıklı da zaten beleş konser yahu önceden plan yapmaya gerek olmjyor ki
Bravo sana ben utanıyorum yalnız ezik gitmeye
Herkes sevgilisi arkadaşı eşi ile ben sap
Olmazz ya olamaz Olmamalıydı
Ne güzel bn tek gidemiyorum uzun süredir konere gitmedim sirf bu sebepten
Konsere asla tek gitmem ya Bana aynı kafadan insan lazım
Ben her şeyi yalnız yapıyorum zaten, benim için kötü bir his olmazdı.
Konsere gitmeyi çok severim ama tek değil. Sırf benle gelecek kimse yok diye kaç konser kaçırdım.
Yaa bende valla beleşleri kaçımrka istemedim sap gittim. Konser güzel ama tek kötü olıyor insan :(
Tek gitmek de iyidir ya
Değil ya
Ya yanındakilerin iki yüzlü olmasından iyidir
O da doğru
Kötü bir hisdir bence
Maalesef:(
Saplık hissi 🙁
Maalesef:((
Kendi başına da eğlenmek önemli insana iyi gelir
senin de sınavın buymuş metanetli kal...
Kötü ya ama bir yandan kendi kendinesin
bencede saplık hissi
Konser sevmediğim için bilemiyorum.
Hiç konsere gitmedim o yüzden bilmiyorum...
Gitmelisinnn
Babam gönderirse giderim fkfkdkkd
Djjsjsa maga be
Yapacak bir şey yok artık kdkdkdk
En iyisini yapmişsin
Monoton
Kötü.
kötü bir histir
Kötü his bence
ah be
Olabilir ne anormal bi durum yok
Hiç tek gitmedim