tek başına konsere gitmeyi düşünüyorum ama millet ne der diye düşünüyorum gerçi herkes şarkı dinlemeye gelmiş benim tek gelmeme kafa yormayacaklar elbette ama bilirsiniz o duyguyu yani tek başına gezip tozarken bir eksiklik olur. ben severimde yalnızlığı ama hiç konsere tek gitmemiştim. şu an tatildeyim burada tanıdığım kimse yok diye tek gidiyorum. bakalımmm
Güncellemeler
+1 yıl
peki duman mı pinhani konserine mi gideyim onu da söyleyin ikisini de çok seviyorum sjsjsjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hayır maalesef gitmedim zaten arkadaşım da olmadığı için gitmem
Hayır. Sadece bir kez konsere gittim. O da babamla birlikte Murat Kekilli konserine gitmemizdir.
Hayır hayatta gitmedim 😃 gitmem de ne işim var tek başıma hem sıkılırım illa ki birisi olacak yanımda ki eğlenceli geçsin
Çok kötü hissedersin ben kardeşimle gittiğim halde yapayalnız hissettim herkes sevgilisi ile arkadaş grupları falan
Bence gitmelisin. Tanışırsın da orada ya. Milletin de ne düşündüğüne bakma arkadaşım. Keyfine bak. Özgüvenli insan tek takılsa da etkilenmez.
Konum paylaş.
Yardımsever KS ekibi seni bu zor zamanında yalnız komayacaktır
Evet gittim ama arkadaş da edindim engelli yerinde bulunduğum için
Bir keresinde okulumuza Mabel Matiz gelip konser vermişti, ona tek başıma gitmiştim.
Çok kez sibel can kıbrıs konseri serdar ortaç konseri vs vs
Genelde hep tek başıma gittim bugüne kadar bir kızla konsere gittiğim hiç olmadı 🤭
Brn eskiden çok gittim zaten o kalabalıkta yalnız olduğu anlaşılmıyor ki
İşim olmaz sarmaz beni konserler… tek başıma her şeyi yaparım ama konser tek sarmaz
Nerdeyse her konsere kendim giderim.
arkadaş edindin mi peki?
Bi keresinde Şanışer konseri için kapıda beklerken bi kaç kişiyle tanışmıştım. Konseri beraber izledik.
Denee, tek basina da eglendigini görmen seni cok mutlu edecektir illa birne ihtiyacin yok
Bir kaç yıl önce Cem Adrian konserine tek başıma gitmiştim.. Gayet zevkli oluyor..
Mary Jane gelmişti, ona gitmiştim tek başıma
kalabalıkta fark edilmiyordur zaten bende tek gidebilecek gücü kendimde bulurum umarım ajdjjx
Fark edilse ne olacak ki. Şarkılara eşlik et, eğlenmene bak sen, hayat çok kısa 😉
çekinme git nolacak ki :)
Kimse senin farkında olmaz bile
Pinhani
Belki orada çift olursun. )
Bennde gitcem nasıl duygu acaba
Hayır tek başına gitmedim
Gittim baya kaynastik yeni insanlarla
birçok konsere gittim
tek başıma
Tek başına güzel olmaz ya
Gitmedim tek sıkıcı olur ya
Evet Sezen Aksu