Şimdiye kadar kimlerin konserine gittiniz? Ben hayatımda hic gitmedim:(
O atmosfer çok eğlenceli, adrenalinin doruk noktası gibi görünüyor.
O atmosfer çok eğlenceli, adrenalinin doruk noktası gibi görünüyor.
Adamlar konserine gitmiştim. Güzeldi hatta bu grubun şarkılarını çok sevdiğimden çok güzel geçti. Ama yine de güzel olduğu kadar göz ardı edilemeyecek kadar rahatsız edici şeyler de oldu. Bir grup sarhoş saçma sapan bağırdılar mesela, insanlar ile dipdibe bir ortam, konser çıkışı desen baya itiş kakış. Haa tabi bunlar seni soğutmasın. En önden bilet almak gerekiyor sanırım.
Emre aydın, Teoman, Kenan doğulu... Birçoğuna da üniversite yıllarımda gittim, ne manyakça kamp yapar, taa sabahtan berklerdim en önce olsak diye arkadaş grubuyla... Sonra sapıklar dadanır, kavga çıkar, alkol yasağı olur... Kimi kusar kimi içer...
Emre Aydın♡ konserine gitmek mi... Var bi hayalim
Çalışma yaşamında pek olmuyor... Kimi zaman yaşamın düzenli olması gerektiğinden ne yazikki, üniversite o yönden çok güzel di... Şenlikler çok eğlenceliydi... Ne yazikki siz pandemi mağdurlarısınız... Umarım bu müsibet hastalık biter de... Ben de nostaljik olarak bir konsere katlırım, eğlencesine... Emre aydın geçen yıl Bolu da vardı. Bak biletix linkini atıyorum takip ediniz. Hayal gerçek olur... : )
https://www.biletix.com/etkinlik/ZXF01/TURKIYE/tr
Teşekkür ederim🤗
Cevap
8Cevap
Cengiz Baba, Sertaç Ortaç, Işın Karaca hatırladıklarım. Evet eğlenceli oluyor. Oradaki herkes gibi bağırarak şarkı söylüyorsun.
Güzel:)
Ben hoplayıp zıplayacagim bir konser isterdim. Rapçilerin olabilir mesela
Bir tane şarkıcı vardı, hep bilindik şarkıları o yazmıştı, ismini hatırlayamadım onun konserinde pop şarkılarında hopluyorduk zaten. :)
Ama bu yaz konserler olur mu bilmem.
Olmaz bence uzun süre olmasın da:(
Bakalım, korona bitsin de nasip olursa artık gitmek, güzel olur:p
İnşallah kardeşim. her şey gönlünce olsun. Bol şans.
Aleyna tilki , Ali Kınık , Demet Akalın , Hande yener , koray Avcı
Fiyatları ne kadar oluyor genelde?
100 ile 300 arası değişir kimisi ücretsiz oluyor
Uygun sanki.. Yabancıların ki 1500 belki 2000 i bulur kişiden kişiye galiba
Yani. Onlarda davetle alıyor zaten. Öncesinden organizasyon şirketine üye olman ve davetiye gelmesi gerekiyor
Korona bi bitsin de gitmek nasip olursa artık:p
Olur olur merak etme
Athenaya gittim, çok ufaktım ağladım ve bir daha gitmedim.
kişiden kişiye değişir be
Doğru.
Berbat bişey. Bi ses duyuyon. Önündekilerin g0tüne falan bakıyon. Ama cemil topuzlu gibi yerlerde güzel olur heralde.
2008 Metallica konserine gittim
Başın ağrımadı mı ya😄
Keyifsiz anlamsız
Eğlenceli şarkıları olan birinin konserine gitseydin eğlenirdin ya
Gittim
Kimdi? Yine de nasıl eğlenemedin yerin mi rahat değildi?
Hande yener vardı. Ben sevmiyorum ya
Hmmmm
Konsere gidip kanser olmamak elde değil
Neden ya?
En güzel konser annenin babanın sesidir
😀
Bende gitmedim hiç 🤝
Lanet virüs yüzünden uzun sure konserler de olmaz:( Yaşlanınca bastonla gideriz artık :p
Ahahah aynen
En keyif aldığım Duman konseriydi sanırım..
Bir çok kez gittim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?