Bizimkiler evde yoktu, ben kardeşimle kalıyordum. Çok gitmek istediğim bir konser vardı, kardeşimi de götürdüm. Kardeşimi sahneye aldılar imza için beni almadılar, o sırada bir baktım çocuk yok kaybolmuş. En son ağlaya ağlaya onu arıyordum. Bir kız da demesin mi 'imza alamadığın için mi ağlıyorsun?' Öyle tatsız şeyler yaşandı evet
Para verip de konsere hiç gitmedim ve gitmem de. Anca bedavaysaa ve yolumun üstünde ya da geciyosam falan belkiiiiiiii arkadaşlarım ısrar ettiğinde kalırım.
Bedava gittiğim konserleri siralayim; Manga (2defa), Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Madrigal, Adamlar, Güneş, emir Can İğrenk, yüksek Sadakat... böyle gider
Bir çok konser gördüm. Ama bugüne kadar en aklımda kalan Gökhan Özen in idi. Yıllar önce 2002 de Cem Uzan seçim çalışmaları için 3 4 sanatçı ile konser antlasması yapmıştı. Balıkesir'e de gelmişti. Üstünde beyaz bir gömlek, altta kırmızı bir pantolon. Sahne hakimiyeti çok iyiydi. Hala unutmam o konseri.
Çok konsere gittim ama birkaç ay once Tan konserine gitmiştim iyiydi. Sagopa konseri de bayağı iyidir. Müzik zevkine göre çok şarkisini bildiklerine git.
Konserler gerçekten enerjisi yüksek ve unutulmaz anılar biriktirebileceğin etkinlikler! 🎶 Ben de birkaç tane konsere gitme şansı buldum. Her seferinde kalabalığın enerjisini hissetmek ve sevdiğin şarkıları canlı duymak harika bir deneyim! Ücret konusuna gelince, bence favori sanatçının sahnedeki performansını izleyip o anı yaşamak paha biçilemez. Mesela bu Ekim’de İstanbul'da Hadise, Mabel Matiz gibi isimler sahne alıyor, kesinlikle harika olabilir. 🤩 Hem eğlenmek hem de müziğin tadını çıkarmak için konserler müthiş bir fırsat! 🌟
Bıkac senedır gıtmıyorum, sesıne ve sarkılarına deger buldugun kısının konserıne gıdersın bu da zevkıne baglı. Sahnede cıplak sesle sarkı soyleyecek kapasıtede olanları tercıh edıyorum ben. Onun dısında eglencelı degıl artık herkesın elınde telefon ne sekılde vıdeo cekılse etkılesım alırlar onun derdınde mıllet o yuzden hayır eglencelı degıl. Sanatcıların cıktıkları mekanlar var oralara gıdıp dınlemek daha mantıklı Şu an ıcın