Müzik & Etkinlik Ben metal dinliyorum sevgilim türkü dinliyor ayrılmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hem de azer bülbül mk Ben metal dinliyorum sevgilim türkü dinliyor ayrılmalı mıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Müzik türüne göre yargılamıyorum insanları hikayesi olan anlamlı her şeyi dinleyebilir ama anlamsız olan hiçbir şeye katlanamıyorum. örnek vermeyeyim. Umarım sevgilin tarafından kuru gürültü dinliyorsun tarzı şeyler duyarak ayrılmazsın 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Azer türkücümü aw arabeskci eğer türkücü bulursan direk tak yüzüğü ama arabeskciden uzak durucan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar bilmiyorum kronun teki kıçına elektrogitarı skuvam Yorumla vesvesex +1 yıl Hsjsjsh Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl sen bilirsin ama hata senin çünkü kendinden ve sana uygun kişiden haberin yok kendini keşfet 0 0 Yorumla
NeOlacakBuHayatBöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ayrılda kontenjan açılsın adamsni çok kullandı birazdabiz 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl ben ikisini de dinliyorum. ikisi farklı kültürlerin aynı şarkısı 0 0 Yorumla
Meselebuyuk Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl metalci kızlar hard olur türkücü olan pasif olur ayrıl 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Rock çalan Mahmut Tuncer ksks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ona bile razıyım ahahha Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bende metal dinliyorum. Hamgi grupları dinliyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Müzik türüne göre yargılamıyorum insanları hikayesi olan anlamlı her şeyi dinleyebilir ama anlamsız olan hiçbir şeye katlanamıyorum. örnek vermeyeyim. Umarım sevgilin tarafından kuru gürültü dinliyorsun tarzı şeyler duyarak ayrılmazsın
Azer türkücümü aw arabeskci eğer türkücü bulursan direk tak yüzüğü ama arabeskciden uzak durucan
O kadar bilmiyorum kronun teki kıçına elektrogitarı skuvam
Hsjsjsh
sen bilirsin ama hata senin çünkü kendinden ve sana uygun kişiden haberin yok kendini keşfet
ayrılda kontenjan açılsın adamsni çok kullandı birazdabiz
Ayrılmalısıın, bu arada azer bülbülün tarzı türkü müydü ya
Ne alaka yaa sen ayrılmak icin bahane aramış olmayasın?
ben ikisini de dinliyorum. ikisi farklı kültürlerin aynı şarkısı
metalci kızlar hard olur türkücü olan pasif olur ayrıl
Rock çalan Mahmut Tuncer ksks
Ona bile razıyım ahahha
Seher yıldızı ayırdı bizi😂
Bende metal dinliyorum. Hamgi grupları dinliyorsun
Dağda kızıl ot dinlermi
Yok sen de türkü dinle
Aman allahım bu ilişki olamaz
Türkü dinleyen seni terketmeli bence
İşte paralel evrene bir örnek
O senden ayrılsın.