teşekkürler :)
Metal müzik dinleyebiliyor musunuz?
teşekkürler :)
ortaya çıkardığı bir müzik değildir metal; aksine 1960'lı yılların İngiliz işçi sınıfının bir ürünüdür. O yılların metal/çelik fabrikalarında çalışan işçilerin sürekli olarak maruz kaldığı ağır ve sert işlerin dışa vurumudur da diyebiliriz. Dönemin çalışma koşullarında ise zincir, çekiç, eldivenler gibi gündelik materyaller metal kültürünün bir parçası haline gelmiştir deep Purple, Black Sabbath ve Led Zeppelinb müziğin babalarıdir bagiriyorlar sürekli evet bunda Haklılık payı fazla olmasına karşın burada insanların ön yargıları öylesine kuvvetli ki, daha derine bakmayı aklımıza getirmiyoruz. Sanat müziği, klasik müzikte de olduğu gibi, metal müziğin de onlarca alt dalı var. mesela metallci nothing else matter buda bir metal müzik parçası ama inanılmaz huzur veriyor sorun on yargida
Katıldığım yerler var
güzel
Rammstein
Apocalyptica
The Hu
Metallika (Bazı Şarkıları)
Bunlar en sevdiklerim ve evet seviyorum dinlemeyi. Daha önce adını duymadığım ilk kez gördüğüm adını hatırlayamadıklarımdan da sevip beğendiklerim var.
🤤
Bu aralar Moğolca metale taktım. Harika. 😏
adamlarım yaa 👌🏼🤘🏼🤘🏼
🤟🏻😏
Ağdalı gruplar var evet ama
Metal sevmem bana ağır gelir en sevdiğim gruplardan biri Aerosmith
Black Sabbaht, Metallica, Opeth, Slayer ve Kiss. Bu grupların bir kaç şarkısını beğenirim sadece. Onun dışında farklı rock türleri dinlerim. Rock müzik bence en kaliteli müzik yapılarından biri benim için blues dan sonra. Genelde herkes rock müziği ergenlik çağında dinleyip bırakır ama ben hiç bırakamadım.
tam bir rock n roll kızı
Cevap
13Cevap
Dinlerim. "Çok gürültülü", "bağıran" vs. diyen kişiler zevkleriyle uyuşan kişilerden metal müzik dinlemeyip, başkalarının önerileriyle "popüler" şeyler dinleyen kişilerdir zira her müzik türünde insanın sevdiği ve sevmediği şarkılar olur.
kesinlikle katılıyorum
yani şimdi bi autopsy dinlemek var bir de nothing else matters var
Kendim bildim bileli metal dinliyorum, ağırlıklı olarak deathcore; grubumuz da var hobi olarak devam ettirdiğimiz.
Kademe kademe artıyor bu müzik zevki, yani sıradan birisini getirip en üst seviyeye alıştıramazsın.
deathcore 🤤
Vay arkadaş. Bu türü seven birine denk gelecek miydim burada.
aynısını ben de çok dedim
metal tayfadan birkaç pozer kalıyor gerisi göçüyor buradan
Al madem, DC değil ama bu saatte iyi gidiyor, dinlersin.
https://www.youtube.com/watch?v=gVvI71tgFUQ
senfonik iyi gider sabahlama sonrası
sağ ol
Rica.
Rahatsız oluyorum evet. Bir kaç kez dinleyip şans vermeye çalıştım ama olmadı eşşoleşşek kulağımı zikti.
tüh ya
uzun zamandır headbang yapmasam da durmak yok yola devam diyorum
vühuu harika
Evet dinliyorum. En sevdiğim müzik türlerinden biri.
ne güzel
ahh annem ve ben değil mi bu xd
Severim ama japon bandleri olmasi lazim otekiler cekmiyor. Favori grubumda babymetal
ironi miydi
iyi güzel o zaman
Dinliyorum çok da seviyorum
harikasın
In Flames dinlerdim eskiden. Melodic death metal
Erkek arkadaşım sayesinde dinlemeye başlamıştım. Artık sarmıyor
hmm anladım
Pek sevmiyorum açıkçası ama Metallica dinlerim arada.
Ben hertürlü müzik dinlerim
Sevmiyorum sadece bağırıyorlar hiç bana göre değil
o zaman benden sana gelsin
NF- Goodbye
Dinleyebiliyorum.
sen harikasın
Thnx
Bazısını
harika
Evet severim
harika
Dinlemisligim var
güzel
Kafam agrir
normal
Evet dinlerim ama çok nadir her zaman değil
en iyisi
Rammstein. Hastasıyım.
ahh till 🥵
Till çok sapıttı ya.
a-a neden
Gruptan ayrı şarkı yaptı ve klipleri direk p*rno a falan yüklendi. Direk p*rno gibi klipleri var
bence zaten bir grup tadı yoktu till ve yandaşları tadı vardı
till di onları bu kadar başarıya sürükleyen tek başına çalışmalar yapmasını onaylıyorum
diğer dediğin mesele ise konu metal müzikse sınırlar biraz kalkıyor bir şey diyemem
Bunun sınırla alakası yok düpedüz müzikli p*rno çekmiş.
till sonuçta bu
her şey beklenir
Guns & Roses
Çok ağır geliyor
Asla olmaz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?