Unutma dünya varoluşundan bu yana insanlık varolmuş bizmi umudumuzu yitircez milyarlarca yıl geçmiş insan dediğin ölümlü kazık çakmıyoruz sonuçta dünyaya sana bu sırrıda veriyim o yüzden fazla takma iyi enerji ver
İnsanlık kendi sonununu kendi getiricek bak bana inan olağanüstü olaylar olmuycak biz görmücez emin olabilirsin biz sadece kendi sonumuzu görücez doğa ana o kadar kuvvetli ki bakma
Kızlar Ne Diyor
Yerlı mı yavancı mı
farketmez kurban falan biliyorum yerli olarak mesela bilmedik grup varsa
Nirvana falan
Biliyorum :) acdc Metallica zz top nirvana sıralamam
Mor ve otesı dınle
Beni büyüttün ağlatmayın sevginiz nerdeeee deli şarkısı favorim
Ay eskıden ne gruplar vardı ya bazıları sılındı gıttı
Türk rock müziğin efsosu barış akarsu erkin baba Barış Manço beni büyüten şarkıcılar keza manga Ogün şanlısoy kurban hepsini sayarım sana
Barışa bayılrm
Benin hayatımda ilk dinlediğim şarki korn dur hiç unutmam blind şarkısı karışık müzik CD si vardı MP4 e taktım birbanda bu müzik çaldı rockcı olduk :)
Ben dınlemedm onu
Yabancı rock seviyorsan dinle bence baya coşturuyo :)
Dınlerım tesekkür ederim☺
Ben sana öneri yapıyorum :) soru tersine döndü ben baya bir rockcıyımda bilinmedik gruplar arıyorum işte
Youtubeda dolas cıkar belkı
Bakıyorum bir ton çıkıyor zaten ben milleti merak ettim neler dinliyor diye ama daha beni geçeni görmedim :)
Ben rock severım agırlıkkı ama daha cok yerli yabancı az onun dısında karısık baska türlerde dinliyorum
Anladım kulağa hoş gelen ne varsa diyorsun ben pop dinledimmi tüyler diken oluyo öyle bir şey bende Rockçılık seviyesi
Hahahahah😂😂
şu an Warband oynayıp Haluk Levent dinliyorum
O ne oyunu
Eski strateji rpg tarzı bir oyun YouTube dan bakabilirsin çok güzel vakit geçiriyor
Ben pek oyun sevmem
Sevme zaten fazlası zarar herşeyin olduğu gibi ben vakit öldürsün diye oynuyorum
Anladım ben kıtap vs okumayı daha cok severm
Ben ikisinide yapıyorum Tolkien favori yazarım :)
Yaaaa ne güzel
Ben yalan dolan sevmem işsiziz maalesef muhasebeciyim ama sektörü bol bir meslek olmasına rağmen maalesef işsiziz cok boş vaktim oluyor
Bende su an ıssızım
Dur bakalım pes etmek yok hayat devam ettiği sürece umut ışığı vardır herzaman yeter ki pes etme sıfır da başlangıç
Umutsuz hıssedıyorum bıraz ya
Unutma dünya varoluşundan bu yana insanlık varolmuş bizmi umudumuzu yitircez milyarlarca yıl geçmiş insan dediğin ölümlü kazık çakmıyoruz sonuçta dünyaya sana bu sırrıda veriyim o yüzden fazla takma iyi enerji ver
Öyle yapmaya çalışıyorum yoksa sonum depresyon zaten
İnsanlık kendi sonununu kendi getiricek bak bana inan olağanüstü olaylar olmuycak biz görmücez emin olabilirsin biz sadece kendi sonumuzu görücez doğa ana o kadar kuvvetli ki bakma
Daha da karamsar olucam dur😅😂😂
olma olma boş ver en sevdiğim kelime bazen amaaan salla gibisinden her zaman işe yaramaz ama
İşte o da her zaman olmuuor
Kalbini dinleme o senin genelde kötülüğünü ister kalbimi dinlemem ben çoğunlukla biliyorum bana zarar vericek
Doğru bıraz akısına bırakmak lazım bu soru sorduğum yazdıgım olay canımı sıktı bıraz bu ara
gerek yok sana zarar vereni en ufak bile zarar verse eğer çok sevmiyorsan ilgilenme değmez
Seviyordum 😓
Dum eki önemli bunu söylüyorsan salla
Zaten zamanla unuturun
Sen nerelisin arkadaşın olabilirmiyim yardımcı olabilirim unutmana :) eğer istersen tabii ben hayırı kaldırabilirim
Sen nerelısın ist yasıyorum
İzmir de :) arkadaş evimde var aile evimde ortamım iyidir
Anladım uzakmıs bana sehır olarak
Neyse boş ver :)
Kalbim acıyor şu an ama dur demesini biliyorum eğitebiliyorum kalbimi üstad olduk keşiş gibi