Müzik & Etkinlik Şarkının devamını getirmece oynayalım mı? Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yoruma bir şarkı sözü yazın devamını diğer gören kişiler getirsin ☺️✋İlk başlıyorum.🎵 İlk baharım kışa döndü... Şarkının devamını getirmece oynayalım mı? Cevapla Yorum Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Oynamayalım bilmiyorum ben öyle bir şarkı 0 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Tamam Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Oynarız 0 1 Yorumla Geralgine +1 yıl Oyna?
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl . Olur. ... bu zalimin yüzündenDostum, senin bir suçun yok, anlıyorum gözündenSeni üzgün görmektense bu kalbimi yakardımÖleceğimi bilsem de aranızdan çıkardım. (semicenk) 1 2 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Sözleri çok güzelmiş... İlkbaharım kışa döndü.. Yorumla Edameda06 +1 yıl @KahveSacliHeRif evet güzel Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl @edameda06 bakalım bulabılcekmısın eskilerden biraz söyleyen sizin oralı :) Nöbet tutar yokluğunnnn... Vurur geçer gecenin bir ortasındaaa.. 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aklıma nedense haluk levent geldi ama haluk levent Ankaralı mı bilmiyorum 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay yok buhttps://youtu.be/XvOqup9rvPc?si=kTBIxELifoX5BBSU Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl @edameda06 yess gökhan Ankaralı 🤣👍🏻 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmiyordum onun Ankaralı olduğunu 🤣 güzel şarkıydı bu Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl @Edameda06 aynen be ne varsa eskılerde var yenı sarkılar da buda bozdu hep 🤣 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Tarkan 'da oyle 90 larda kı parcalarını yapsa rekor kırar. Yorumla Edameda06 +1 yıl Katılıyorum 😂 gökhan özen estetik yaptırmış şimdi tanınmaz halde 🤣 nerde ortaokula giderken aşık olduğum o gökhan özen sjsjs Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Vay lele lele lele...Merak ettim. Umarım uzamaz. 0 4 Yorumla Geralgine +1 yıl Arasa vurdum testi (vay lele vay lele)Aras bulandi geçti (vay lele vay lele)Egildim mendil alam (vay lele vay lele)Yarim yanımdan geçti (vay lele vay lele)… Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl Mektebin bacaları içindi ama Ceylan da dinlenir. Yorumla Geralgine +1 yıl Fazla uzamasın diye hepsini attım ✋ Yorumla MuhteşemGüneş +1 yıl 👍 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi bakalım Murat Başarandan Kuş Beyinli Densiz 😂 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dünyadan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu… 0 2 Yorumla Geralgine +1 yıl Derhâl öğrenmem gerekNereye ait olduğumu.. Yorumla marina1 +1 yıl Derhâl öğrenmem gerek nereye ait olduğumu Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl “Bu zalımın yüzünden” 0 5 Yorumla Geralgine +1 yıl 🔥🔥🔥😂🎵 Yorumla marina1 +1 yıl Dostum senin bir suçun yok anlıyorum gözünden Yorumla Geralgine +1 yıl Seni üzgün görmektenseBu kalbimi yakardım.. Yorumla marina1 +1 yıl Öleceğimi bilsem de aranızdan çıkardım Yorumla Geralgine +1 yıl 🔥🔥🎵😂 çok iyi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saatim yok tam olarak bilemem 1 3 Yorumla Nurbanu55 +1 yıl Biraz bira, biraz şarap önceydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nurbanu55 nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrr Yorumla Nurbanu55 +1 yıl Kayıp bir bavul gibiyim havaalanındaYa da boş bir yüzme havuzu sonbaharda Yorumla
Lazyspirit Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dilber evin barkın yok mu 0 2 Yorumla egedeniz3 +1 yıl Fotografini hangi ara degistirdin kadin daha bugun alindi 😂 Yorumla Lazyspirit +1 yıl @egedeniz3 shsgtudh Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bak senin için geldim,, Un ufak oldu kalbim.. 0 0 Yorumla
Bogurtlenn6 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aldırma deli gönlüm... 0 3 Yorumla marina1 +1 yıl Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boş ver Yorumla Bogurtlenn6 +1 yıl 😓🥳🤩😓🥳 Yorumla hakaarkan +1 yıl Hayia yayia hayiyaa yaa Yorumla
Asko4152 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Bir tanen burada sen neredesin? 0 3 Yorumla Geralgine +1 yıl Burdayım aşko Yorumla Asko4152 +1 yıl Şarkı sözünü ilerletseydikk Yorumla Geralgine +1 yıl Tamam djdjssDünya bir yanaydı da hani ben bir yanaydım.. Yorumla
marina1 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bit dersin bitmez ki 0 4 Yorumla Geralgine +1 yıl Aşk laftan anlamaz ki... Yorumla marina1 +1 yıl 😊👏👏 Yorumla fatmasadik9 +1 yıl Olsun mu olmasın dert bize ugramasın Yorumla marina1 +1 yıl Gitsin de gelmesin bir daha ayrılık hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oynamayalım bilmiyorum ben öyle bir şarkı
Tamam
Oynarız
Oyna?
. Olur.
... bu zalimin yüzünden
Dostum, senin bir suçun yok, anlıyorum gözünden
Seni üzgün görmektense bu kalbimi yakardım
Öleceğimi bilsem de aranızdan çıkardım. (semicenk)
Sözleri çok güzelmiş... İlkbaharım kışa döndü..
@KahveSacliHeRif evet güzel
@edameda06 bakalım bulabılcekmısın eskilerden biraz söyleyen sizin oralı :)
Nöbet tutar yokluğunnnn...
Vurur geçer gecenin bir ortasındaaa..
Aklıma nedense haluk levent geldi ama haluk levent Ankaralı mı bilmiyorum 🤣
Ay yok bu
https://youtu.be/XvOqup9rvPc?si=kTBIxELifoX5BBSU
@edameda06 yess gökhan Ankaralı 🤣👍🏻
Bilmiyordum onun Ankaralı olduğunu 🤣 güzel şarkıydı bu
@Edameda06 aynen be ne varsa eskılerde var yenı sarkılar da buda bozdu hep 🤣
Tarkan 'da oyle 90 larda kı parcalarını yapsa rekor kırar.
Katılıyorum 😂 gökhan özen estetik yaptırmış şimdi tanınmaz halde 🤣 nerde ortaokula giderken aşık olduğum o gökhan özen sjsjs
Vay lele lele lele...
Merak ettim. Umarım uzamaz.
Arasa vurdum testi (vay lele vay lele)
Aras bulandi geçti (vay lele vay lele)
Egildim mendil alam (vay lele vay lele)
Yarim yanımdan geçti (vay lele vay lele)…
Mektebin bacaları içindi ama Ceylan da dinlenir.
Fazla uzamasın diye hepsini attım ✋
👍
Hadi bakalım Murat Başarandan
Kuş Beyinli Densiz 😂
Dünyadan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu…
Derhâl öğrenmem gerek
Nereye ait olduğumu..
Derhâl öğrenmem gerek nereye ait olduğumu
“Bu zalımın yüzünden”
🔥🔥🔥😂🎵
Dostum senin bir suçun yok anlıyorum gözünden
Seni üzgün görmektense
Bu kalbimi yakardım..
Öleceğimi bilsem de aranızdan çıkardım
🔥🔥🎵😂 çok iyi
Saatim yok tam olarak bilemem
Biraz bira, biraz şarap önceydi
@Nurbanu55 nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrr
Kayıp bir bavul gibiyim havaalanında
Ya da boş bir yüzme havuzu sonbaharda
Bende oynamak istiyorum 👸🏻
Dilber evin barkın yok mu
Fotografini hangi ara degistirdin kadin daha bugun alindi 😂
@egedeniz3 shsgtudh
Bak senin için geldim,, Un ufak oldu kalbim..
Aldırma deli gönlüm...
Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boş ver
😓🥳🤩😓🥳
Hayia yayia hayiyaa yaa
Bir tanen burada sen neredesin?
Burdayım aşko
Şarkı sözünü ilerletseydikk
Tamam djdjss
Dünya bir yanaydı da hani ben bir yanaydım..
Bir yer bulalım...
Bit dersin bitmez ki
Aşk laftan anlamaz ki...
😊👏👏
Olsun mu olmasın dert bize ugramasın
Gitsin de gelmesin bir daha ayrılık hiç