Sıkıldım hadi oyun oynayalım 😄 Türkçe şarkılardan yapacağım, şarkı sözünün bir kısmını yazacağım sizde devamını getirin hı🙄kopyalamayın ama internetten ((
Termometrelerde iki bin Bizi çevreleyen iki bin Bizimle takılmak için iki bin kilometre seyahat edin Ne haber, tehlike mi? (Tehlike) Ne haber, tehlike mi? (Tehlike) Ayy, bizden şüphelendiklerini bilmiyordum Onu daha muhteşem yapar Kaydolun, çünkü uğursuz hisler ve ben eşanlamlı oluyorum Ne haber, tehlike mi? Ayy, yabancı olma Çünkü kaybedebileceğim yüksek şansları severim (kaybedebilirim) Ben de senin gibi sınırda her şeyi seviyorum, ayy Yüksek binaları severim, böylece onlardan atlayabilirim Ne kadar karanlık olursa olsun onunla çok uğraşırım ben deliyim ama ayak parmaklarımda Dünyayı burnumda dengede tutabilirim Tüm düşmanlarımla pijama partisi yaptım Şimdi onları bir şeref nişanı gibi giyiyorum kıyafetlerimin üzerine Eğer deliysem, kendi başımayım Eğer bekliyorsam, tahtımda Tembel geliyorsam, sesimi görmezden gel Çünkü telefonumu aradığında her zaman cevap vereceğim Mesela, naber, tehlike? Mesela, naber, tehlike? yabancı olma Ne haber, tehlike mi?