Müzik & Etkinlik Radyo programlarına bağlandınız mı ya da mesaj attınız mı? Viessmannss1 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor hangi radyoya mesajmı çektinizcanlı yayınamı bağlandınız? Güncellemeler+1 yıl muzoyu dinlemişliğim katılmışlığım var Radyo programlarına bağlandınız mı ya da mesaj attınız mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
thexpendablesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayir ama radyo yayinlarini cok seviyorum. Hic bi tv kanali ya da muzik videosu o lezzeti vermiyo sanki 0 1 Yorumla Viessmannss1 +1 yıl bide watsapptan mesaj atsan tadından yenmez Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Onu çocukken çok yapardım sonra karnaval radyoların çalışmaya kadar gitti 0 1 Yorumla Viessmannss1 +1 yıl Aynen benimde çocukken yapmisligim var Yorumla
red_devils Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eskiden evet 0 1 Yorumla Viessmannss1 +1 yıl Bi başlangıç yapmışsın dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayir ama radyo yayinlarini cok seviyorum. Hic bi tv kanali ya da muzik videosu o lezzeti vermiyo sanki
bide watsapptan mesaj atsan tadından yenmez
Onu çocukken çok yapardım sonra karnaval radyoların çalışmaya kadar gitti
Aynen benimde çocukken yapmisligim var
Eskiden evet
Bi başlangıç yapmışsın dostum