Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ulaşamadığım birisine bugüne kadar hiç sinyal sesinden sonra mesaj bırakmadım ve bırakan birisine de denk gelmedim. Sanırım sadece dizilerde oluyor bu.
Hiç sinyal sesinden sonra mesaj bıraktınız mı yoksa bu sadece dizilerde mi olur?
İnternet & Teknoloji konusunda 476 cevap paylaştı.
Bıraktım. Kavga ettiğim biriydi ve sonra da wp tan falan engellemiş arayınca da açmadı ben de sinyal sesinden sonra sağlam bir küfür mesajı bıraktım ve her yerden engelledim 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı.
Eskiden gerekli bir şeydi de şimdi WP var. En kötü sesli mesajı oradan atarım oradan dinler. Diğer türlü zaten ekstraya giriyor. Başkası bana sesli mesaj bıraksa bile bana hesap yazıyorlar.
bırakmışlığım vardır evet ama eskiden. sürekli sesli mesajın var diye çalardı telim bana da çok ses bırakırlardı. Bir sesli mesajınız var dinlemek için şuna buna basın diye sjdhs
sınırsız dakikam var aynı anda birden fazla aynı numrayı aradım. konferans görüşme ile aramaları birbirine bağladım. mikrofonun sesini kapattım. daha sonra mesaj kutusu doldu. başkasıda arasa mesaj kutusu dolu olduğundan sesli kesaj bırakılamamaktadır uyarısı verildi hep.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
telesekretere mesaj bırakmak amerikan dizilerinde çok oluyor , Türk dizilerinde çok önemli olay vardır arar arar ama açmaz ((: mesaj bırakmak aklına gelmez nedense