Son zamanlarda pavyon soruları görmüşken aklıma takıldı da, nedense hep kadınlar masayı şenlendiriyor :D Erkekler şenlendirmiş olsa nasıl olurdu?

#smell

Son zamanlarda pavyon soruları görmüşken aklıma takıldı da, nedense hep kadınlar masayı şenlendiriyor :D Erkekler şenlendirmiş olsa nasıl olurdu?

#smell
Bir türk filmi vardı demet akbağ falan oynuyor isminü anımsıyamadım. Yaşadığımız toplumda cinsiyetler değişmiş. Felaket güzel şeyler oluyor 😂😂 genelevde erkekler çalışıyor kadınlar gibi seçiyor. Pavyon da falan erkekler hizmet veriyor. Aranılan dünya orası mı bilemedim 😄
Aranılanı falan bilmem de, bu kadının nesneleştirilmesi olayı acilen değişmeli evet :D yazık ki bunun nedeni yine bizim gibi hemcinslerimiz olabiliyor.
Erkekler obje olsun feministliğin dibi😂😂
Kadının, kadından başka düşmanı yoktur demişler
Feminizm de gerekli bence dozunda :D demişler de keşke haklı çıkarmasalarmış :D
Biliyor musun Japonya'da bu mantıkla çalışan bazı eğlence yerleri var. Disko ya da içkili bar gibi bir eğlence merkezleri düşün. Bizim bildiğimiz pavyonlarda olan konsomatris kadınların erkek versiyonu oluyor. Siz geliyorsunuz bir masaya yerleşiyorsunuz. Size erkek kataloğu getiriyorlar, katalogtan bir erkek beğenip masanıza çağırıyorsunuz. O erkek sizinle konuşup sohbet ederek sizi eğlendiriyor.
Bizim ülkede pek gitmez diye düşünüyorum.
Ben pavyona giderim daha dün gittim arkadaşla o karı alır mesela ben almam arkadaşlar bana karı ısmarlarsa anca öyle yoksa boş muhabbet için neden alayım ki alacağım kişinin bana vermesi lazım yoksa boş muhabbet pavyona giderim ortama bakarım içeceğimi içerim bakarım keyfime vermicek karıyı yanıma almam
Bence bu düşünce erkeklerin regl olmasıyla eşit sfsffsd😂😂🤣 hic seksi değiller, genelde o da az bir kısım seksi , ortada orangutanlar dans ediyormuş gibi gözükür bence ve çok kaba gözükür ama sirke gitmiş gibi gide bilirim gülüp eve geri dönerim sfsgsgdsd
Cevap
35Cevap
Her iki cins için de saçmalık 😅
Göz kanatacak cinsten mümkünse hiç olmasın ahhas
🤣🤣 ahaha
Kolpaçino sahnesi geldi aklıma.. oynasanıza ulan ahahs 🤣🤣
ahah 🤣🤣 yakışır ama bana he silah elde topuklardan saydırıyorum
kesinlikle 🤣🤣 ortaya da sandalye dizmek lazım
Paranın belini kırardım.
Fettan olacağım kesin. Kadınlarda ki gibi de olmazdı durum.
Kolay iş arayan bunca gencimiz varken pavyonlar erkekler için gelişmiş endüstrilere dönerdi.
⭐Kâr etmeyeceğinden en geç iki ayda iflâs eder bu konsept ⭐
aaa lütfen heveslerini kırma 🤣 bence giden çok kadın da olur emin ol, sırf o hallerini görmek için
⭐Kadınlar hızlı tüketimde ustadırlar iki ay yeter heves için⭐
Bence o dediğin erkekler için geçerli :D erkekler kadar hızlı tüketen bir canlı yok yer yüzünde. Kadınlar da hak eden erkeği tüketsinler ayrıca benden izin :D
⭐Tüketim karşılıklı sıkıntı yok iki cins te eşit o mevzuda⭐
Şu ülkede pavyon muhabbeti ne zaman bitecek ya? Millet edebiyat konuşuyor, tarih konuşuyor bilim konuşuyor. Bizde ise pavyon bar kulüp muhabbeti bitmiyor, ondan sonra Türkiye niye bu halde?
Pavyondakiler biscolata erkekleri olsaydı giderdim hshshsh 😄
Haha kadında zerafet vardır fizik vardır incelik vardır kadının her yerinden haz akar ama erkek için bu durum geçerli değildir yapacağı tek şey vücut şovudur o da çok uzun sürmez
Çıtır yokluğu çeken bir ayağı çukurda teyzeler dışında hangi kadın pavyon ucuzluğundan etkilenir..
Pavyona giden erkeklerin de tam tanımı bu olabilir o zaman ahsh andropoz amcalar. Eve gelince kaldıramayıp dışarda çıkarmadan 5 posta atıyorum diye sallayanlar
Bu "amca" profili bile masum kalır.
pavyonu bile güzellediler ya artık iyice ipin ucu kaçtı. pavyona gitmek de orada çalışmak da ayrı bi travma konusu ya.
Uw Bebeğimm ✨✨
Hiç yolum pavyon, gece kulübünün önünden geçmedi çok şükür.
Türkiye'de yaşıyoruz, kadınların pavyona gidebileceğini de sanmıyorum.
Böyle bir iş olsun yeminle direkt giderim 😂😂 ama oturup dertleşmek konuşmak için öyle sahneye çıkıp şarkı falan söylemem dans etmem
Pavyon gibi yerlerin komple kapatılması gerekir.
Bazı klupler varda, pavyon ne bileyim ya komik gelir. 😂😂😂
Çünkü kadınların buna ihtiyacı yok istedikleri erkeği elde edebiliyorlar :/
Hoş olmazdı kadının erkeği eglensirmesi de hoş değil böyle şeyler özel olmalı
Çok iyi olur. Pavyon olmasa yurt dışında bazı yerlerde böyle mekanlar var zaten 😁😁
Valla bu görevi üstlenecek karın tokluğuna pavyonda çalışacak çok erkek var ülkede biride benim
No pavyon aç oyun havası biz kendi kendimize eğlenebiliyoruz 😀
Avrupada ve wmerikada öyle mekanlarda var kadınlar çok egleniyorlar
Dans ederlerdi şaplak attırırlardı kadınlara falan
Direk dansı yapsınlar gülmekten yarılırım net 😂
Para takardım hep onlar takacak değil ya🤣
Kart geçiyorsa temassız da hallederiz 😂😂
Pavyondan çıkamazdım 😂😂😂🤣
🤣🤣 eyvah eyvah oyna bana Dilberim ahshs
Buna ihtiyacımız var bence 😂😂
Haklısın hep Haydarlar mı eğlenecek dimi 🤣
Aynen evsiz barksiz haydar da vardır ama kimse bahsetmiyor 😂😂
İşte kadınlar seks objesi olarak sunuluyor da ondan. Banane ben de erkekleri nesneleştiriyorum 🤣
😂😂😂
Çok ciks olurdu😅
ahahah kredi kartı geçiyor mudur 🤣 temassız var derdik
Derdik eğlenirdik alınlarına para yapıştırır popolarına şaplak atardık 😜😅
🤣🤣 uuu içinden canavar çıktı kızın ahah
Eğlenmeye geldik tabiki de 💃🍾
🤣🤣🤣🤣 erkekler eğleniyor tabiki , bayanlarında en doğal hakkı 🤣🤣🤣🤣
Komik olurdu şu an yapılsa ama en başından beri böyle olsaydı yadırganacağını düşünmüyorum
Stand up a dönerdi 😀
ahaha kuliste birbirinden ağda bandı alan erkekler 🤣
Bilmem yapsak mı 😂😂
Güzel olurdu eşitlik olurdu
Başımıza taş yağar jvhvhhvv
Karısını aldatmış olur klasik Türkiye
O zaman ben zengindim bak.
Çok güzel olurdu 😂😅
Berbat bir ortam
Pavyona karşıyım 😅😅
O işi de beceremez onlar 😀
Haydar evin barkın yok mu 🤔😁