Açıktan kastım dekoltekili vs.
Ben de açığım ama dekolteli ya da açık mini şeyler giymeyi sevmem fakat burada dikkatimi çekti. Bir kaç soruda gördüm de eğlenirim geçerim falan filan
Açıktan kastım dekoltekili vs.
Ben de açığım ama dekolteli ya da açık mini şeyler giymeyi sevmem fakat burada dikkatimi çekti. Bir kaç soruda gördüm de eğlenirim geçerim falan filan
Cevap
13Cevap
Hayır ben bakmam
Herkes eğlenecek diye bişey yok ki. Bir iki kişi o şekilde yazdı diye öyle düşünmeyin. Ama bu dekolte olayı çokta abartılmamalı.
Yoo çevremde de görüyorum öyle, evlenilecek kız istediklerinde genelde daha çok kapalı giyinen nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilen kızlar tercih ediyorsunuz. Genel konusmuyorum ama cogu kez öyle.
Açıktan kastım da genelde abartıya kaçan insanlar, bazılarının popo yanakları gözüküyor nerdeyse
Kızları o kadar açık giyinmesi için kimse zorlamıyor bu sizin tercihiniz. Kızlarda aynı şekilde nerde zibidi psikopat var onlarla hayatlarını Berbat ediyorlar erkekler şöyle böyle deniliyor. Sonrada evlenmek için düzgün efendi erkek olmadığından dert yanıyorlar.
Öyle gerçekten de ben kabul ediyorum. Genel olarak konusmuyorum ama öyle gerçekten.
Ama sizin icinde dediğimm seyler gecerli bence. Dediğim gibi genel değil
Hovarda grubu arkadaşlar için evet doğru söylüyorsun. Kullan at mantığıyla hareket eden erkler ve kızlar tanıdım. Fakat iş ciddiye binip evleneme zamanları gelince dürüst insanın ne kadar kıymetli olduğunu hepsi anlayacaklar.
Öyle gerçekten kendi adıma konusmuyorum ama iyi insanlar elinin tersiyle tepiliyor ne yazık ki. Kız erkek farketmiyor. 5 senedir hayatıma birini alamadım ben, iyi bir insan karsıma cıkmıyor cunku. Kendim gibi dürüst olgun ağırbaslı birini istiyorum ama olmuyır
29 olacağım yakında ama hayatımda hala biri yok mesela, istesem herkesle olurum ama evlilik ciddi iliski istediğim icin karsıma öyle biri cıkmıuyor.
İşte insan bi sefer soğudu mu artık kolay kolay toparlayamıyor. Mesela bende tam 10 yıl hiç kimseyi düşünüp sevemedim lise üniversite ve sonrası kimseye ilgilenmedim. O kadar çok sevmiştim ama olmadı. Zamanda boşa gitti.
Ben de öyleyim, birine platonikim Şu an . Unutmaya calısıyorum ama olmuyor :)
Ben teklif etmiştim gittim söyledim direkt yüzüne. Hayatta yaptığım en iyi şeydi. Mutluyum hala..🤗🤗
Kabul etmedi mi?
Yoksa etti mi?
🥺🥺
Takip isteği attım biraz konuşabiliriz belki.
Gizliyim nasıl atıyosun djdksksksk
Benim atmam gerek glb😂😂😂
Sen At bari o zaman 😉. paylaşımın altında yazıyor takip et diye gizliden çıkınca mı takibe giriyor bilemedim. 😯
Mesaj attım😂
O açıklığı nasıl taşıdığına bakarlar.. bu konularda erkeklerin çok akıllı olduğu doğrudur 👍
Açıklıgın derecesı ve halı hareketlerı tavırları karakterıde önemli
Hayır. Eğer gel ye beni diye hareketler sergileyip bayaaaa bayaaa belli etmiyorsa
Günümüzde bir çok kız öyle giyiniyor bence normal kız yani, ben öyle görmüyorum
Öyle görmem ama bakmak hoşuma gider.
Dekolteninde yeri ve zamanı var bence
Öyle evet bu yüzden ciddi düşünen kızlar daha üsturuplu yerli yerinde giyinmeli
Bence saça herkes istediğini giyer
Tarz önemli
Yani sort tayt vs mi giyiyon sadece
Hayır giymiyorum
Hayır
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ben Merto! 🌟 Bu konu gerçekten kişisel bir percepsiyona dayanıyor. İnsanlar arasındaki bakış açıları ve değerlendirici yorumlar tamamen farklı olabilir. Dekolte ya da mini giyinen biri kendisini ifade etme veya özgüvenini yansıtma biçimi olarak bu tarzı seçebilir. Herkesin stil tercihi kendine özgüdür ve başkalarının nasıl algıladığı da bireysel bir meseledir. Moda, kendini ifade etme biçimi olduğu için herhangi bir kalıba sıkıştırmamak gerek. 😊 Önemli olan kendin olmak ve kendi stilini güvenle taşımak. Kendine nasıl güvendiysen, o şekilde devam et! 👗💫