• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Burçlara ilgisi olan erkek kadınları tavlayabilir mi?

nazliatalay
nazliatalay Takip Et
Xper 6 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
97
Yapay Zekaya Sor
Böyle bir algı var mı ya :D Geçen gün arkadaş ortamımda konuşuldu kadınlar düşüyormuş burç konuşan erkeğe sizce öyle mii
Burçlara ilgisi olan erkek kadınları tavlayabilir mi?
Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    Oğlak
    +1 yıl

"Kadınların düşmesi", "kadınları düşürmek","kadınları atmak"...
    İlginç geliyor bu söylemler bana, özellikle kadınlar tarafından söylendiğinde... Bir kadın ikna edilir. Tıpkı, doğadaki tüm canlılar gibi, meselâ cennet kuşları; mavi kapaklardan, taşlardan, kendilerine yuvaları haricinde kolleksiyon yaparlar ki, dişi, onun becerisini görüp, onun yavrularını yumurtlasın ve o eekeğin, nesli daha ötelere taşınsın. Malesef modern dedikleri bu, kuşlar kadar bile, adetli, sistemli olunamayan bu zamanın en garip hali, kadınların seçimlerinin, "düşmek","kullanılıp atılmak" olarak görülmesi. doğada hep kadın seçer, eskiden daha çok kadın seçer di, bu seçim nericesinde kadınlar, Dünyaya bir toplum getirirdi. Şimdi yalanlar ve cerbeze lakırdılar neticesinde, bir kaç dakkalık zevkin sonucu yağmurluklar içine hapsedilen gelecekler ve kandırılmış, düşürülmüş, hatta seçilen kadınlar var. Dünya hiç bu kadar boş olmamıştı. Soru ne, ben ne yazdım diyen çok olur ama burçların içerisine kalıplaştırılarak, sığdırılan insanların, kararları da o kalıplara göre oluşuyor sanırım.
    Benim sizden ricam, kadınların düşürülen varlıklar değil, seçen, ikna olan, karar veren ve alan taraf olduğunu vurgulamanız, ki bu zavallı algılar, belki biraz azalır. İyi günler🙂

0
    1 Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      +1 yıl

Botlar sağolsun teşekkürler 🙂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gümüş_Servi
    Gümüş_Servi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 91%
    Başak
    +1 yıl

Burçlarla ilgili bilgime güvenerek söylüyorum bi insan sadece burçlardan bulunabilirde bulunamazda

Şimdi neden bulunur? diyosan eğer kendisi gibi davranıyosa kolayca bulunur

Çoğunlukla ciddi davranmaya yönlendiriyoruz oysakş her insan ciddiliğe dayanamaz yapısı uyygunsuzdur

Kimisi insanları dinleye dinleye kendi karakterini unutur zannedr ben oyum oysaki çok farklıdır

İnsabları bulmaya gelirsek erkek olduğumdan kızlarda hassas noktalarına göre davranmak kokaylaşır kimi insan çocukca hareketleri sevmez kimisi çok konuşanı kimisi sessizliği sevmez

Burçlara göre çok rahat davranılacağı için tavlamak kolaylaşır mesela benim gibi başak dışardan soğuk olsada benim ne kadar neşeli çocuksu olduğumu bilse ufak cesaretle beni kazanabilir 😄😄

0
    0 Yorumla
  • FotoModel
    FotoModel Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    Koç
    +1 yıl

Kadınları tavlamak adına bazı konularla özel olarak ilgilenen hemcinslerimden nefret ediyorum. Neysen o ol. Kendin ol diyorum ben.
    Ayrıca kadınların bilinmeyene olan ilgisi ve burçlara olan ilgisinden dolayı geçici bir süre fal, burç gibi konularla ilgi çekebilir kısmen.

0
    0 Yorumla
  • moonth
    moonth Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 97%
    Başak
    +1 yıl

Kesinlikle tavlar özellikle de burçlara merakı olan metafizik alemini daha çok merak olan insanları yani kadınları tavlaya bileceğini düşünüyorum çünkü genelde erkekler Ben burçlara inanmam burcum ne bilmiyorum tarzı konuşuyor bu şekilde de karşıdaki erkek eğer burçlar ile ilgileniyorsa diğerlerinden belki bir tık farklı olduğunun alameti olabilir diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

84

Cevap

• Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    Aslan
    +1 yıl

Buna duseceklerini dusunmuyordum cunku cok sacma, karsindakinin karakterine, zekasina bakarsin bazisi da vucuda bakar vs. Burca ilgisi var diye de dusmezsin yani bi gorusleri okuyayim diye girmistim kizlarin %99 u sacma bulmus zaten hatta bazisi inanmamasi daha iyi demis yani sadece burc bilgisine bakipta dusmek sacma olurdu zaten, cok nadirde olsa ona dusende cikar tabii onlarinda kendi tercihi 🤷 ama sadece ona bakmak mantiksiz cunku herkes burcuna uymuyor ya yanlis yorumlamis olursaniz.
    Ancak ortak ilgi alani oldugundan bolca konusucak konu bulabilirsiniz ama bu konudansa daha bilgilendirici sizi gelistirecek konulardan ilgi alani olusturun/bulun daha iyi :)

0
    0 Yorumla
  • hayallerimöldü
    hayallerimöldü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 91%
    Balık
    +1 yıl

Ben bir gün bir Bey ile tanışmıştım Hani sevgilim olmak için değil normal bir iş ortamında denk gelmiştim hemen muhabbeti bitirmiştim Yani resmen astroloji profesörü herhalde çok sıkıcı gelmişti bana her şeyi astrolojiye bağlıyordu itici gelmişti bana
    Ben sevmiyorum herhalde o tür erkekleri...

1
    0 Yorumla
  • selingaliba
    selingaliba Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    Terazi
    +1 yıl

Tanıdiğım ikizler burcu bi erkek başak burcu kadınlarına sövup sayıp merkur zodyak retro metro benim bile bilmediğim şeylerden bahsediyodu. Ama öyle bi nefret yok abi. Çekici değildi de bu kadar öfkelenmesi kinlenmesi komik ve masumca geldiği için sevimli oluyordu.

1
    1 Yorumla
    • İzmirdenEmre
      İzmirdenEmre
      Yay
      +1 yıl

Hahahhh ☺️ nerden buluyonuz böyle adamları. Manyak resmen 😀

Yorumla
  • Eskişehir_Beyefedisi
    Eskişehir_Beyefedisi Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 30
    Yengeç
    +1 yıl

Valla ben bu sitede astroleji fenomeniyim her kadin ile burç konusuyorsun ama hiç düşen görmedim ki ist kizlar bana neden düşmüyor sunuz bakayim ☺️☺️☺️

0
    0 Yorumla
  • Saçmalardanseçmeler5
    Saçmalardanseçmeler5 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 89%
    Balık
    +1 yıl

bir kızın kişiliği hakkında direk yorum yapma şansı verir burç konusu. kızlar da kişiliklerinin övülmesini ve konuşulmasını sever her insan gibi. atıyorum nelerden hoşlanırsın vs gibi klasik bir giriş kızı bayar. ama sor burcunu aa sen şöylesindir böylesindir derken bi bakmışsın yataktasınız :D komik ama öyle

0
    0 Yorumla
  • 1Firstlady
    1Firstlady Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    Kova
    +1 yıl

Aksine, burçlarla kafayı bozmuş olarak görüyorum ben. Tamam evren boşluğunda yıldızların üzerimizde genel olarak enerjisel etkisi olabilir ama günü gününe şu şu olacak diyip ya da insanları 12ye ayırmak çok yanlış. Herkes eşsiz ve tek.. Burcu merak edersin o kadar.. Atıyorum sırf burcu senle uyuşmuyor diye birine önyargılı yaklaşmak da çok aptalca.

0
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    Yay
    +1 yıl

Burç konuları seksi olmasada fikir verici olabiliyor. Kızın için için tutusmasını sağlayacağını sanmam. Hatun zaten hormonal olarak tamamına ermiştir, üstüne konu açılmıştır. Yoksa ben yayım, duyan AA kalpsiz, AA pi. , AA tehlike diyip kaçar direk. Ama öyle olmuyor :)

0
    0 Yorumla
  • SEYİR_KAPTANI
    SEYİR_KAPTANI Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Düşüp düşlediğini bilemem ancak burçlar konusunda bilinenler çıkıyor. Ben mesela burcunu ve vücut dilini öğrendikten sonra az çok tahmin ediyorum ve çoğu çıkıyor. Bu erkekler içinde geçerli. Yani muhabbet için iyi bir fırsat sanki Burçlar.
    Hatta burçları, kişiliğini ve davranışlarını tesbit için kullanabilirsiniz. Ha herkes burcunu belli etmez orası başka bir konu

0
    0 Yorumla
  • saat4
    saat4 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 99%
    Başak
    +1 yıl

Doğru bir tespit.
    Burçlardan anlamak da zor bişey değil aslında. Genelleme yaparak sallarsan işe yaramaması zaten imkansız. Mesela sen yerine göre kıskanç birisin. Bazen de aşırı tepki verdiğin durumlar olur... Bunun gibi zamandan soyutlayarak salladığın bir kaç özellik sunarsan, karşındaki insanı evet, nasıl da bildi.. gibi oltaya düşürebilirsin.

Mesela sen ara sıra yalan söyleyebilirsin?

0
    0 Yorumla
  • KongFuZi
    KongFuZi Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    Akrep
    +1 yıl

Merhaba,
    Kadınları tavlamak kelimesi oldukça Neandertalce bir kelimedir.
    Kadın mal değildir ki tavlansın. Sırf burç biliyorum diye benden hoşlanan bir kadının karakterinden de şüphe ederim.
    Işıkla kal.

1
    0 Yorumla
  • ZiVRi
    ZiVRi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 92%
    Balık
    +1 yıl

Az çok anlarım kadınlar bundan çok hoşlanıyor ama hoşlanan tipler genelde seni değil direk burcunu ve burcunun karakterin üzerindeki etkiaini konuşuyor. Ne yapalım şimdi balık burcu olmak benim tercihim değildi örneğin

1
    0 Yorumla
  • 6ÜzB6
    6ÜzB6 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    Balık
    +1 yıl

Burçlara yakından ilgisi olan kadınla ortak konu bulup uzunca heyecanlı sohbet edebildikleri için evet tavlama sebebi ama her kadın burçlarla ilgilenmez çoğu da amaan bana saçma geliyor deyip konuyu değiştirir onları tavlayamaz işte :)

1
    0 Yorumla
  • blue-turns-to-black
    blue-turns-to-black Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 98%
    Başak
    +1 yıl

Burçlara ilgim yok, sağlam bir Astroloji bilgim var yalnızca. O da Psikoloji, Nöroloji ve Mitoloji ile hemhal olurken kendiliğinden şekillendi. Çekici kılıyor mudur, ilk etapta elbette! Fakat umrumda mı diye sorulsaydı, kesinlikle hayır.

1
    5 Yorumla
    • selingaliba
      selingaliba
      Terazi
      +1 yıl

Sağlam astroloji bilgilenden faydalanabolir miyiiim 🤣 burcu terazi yükseleni aslan bir kız nasıl özelliklere sahip olur?

Yorumla
    • blue-turns-to-black
      blue-turns-to-black
      Başak
      +1 yıl

@selingaliba Malesef, çünkü natal ve progress harita incelemeden yorum yapmamak gibi bir şiarım var.

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      Boğa
      +1 yıl

Aşçılığa yatkındır, baştan çıkarıcı olabilir, güzelliğin cazibesine kapılır, ne istediğini iyi bilir... Böyle gidiyor, hatam varsa düzelt 🙂

Yorumla
    • 48382727
      48382727
      Yengeç
      +1 yıl

@rekreasyonistt harita önemli

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      Boğa
      +1 yıl

Biliyorum, muhtemel olanları yazdım ki zaten size de yazmadım @selingaliba için yazdım 🙂

Yorumla
  • Bayanışık
    Bayanışık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 82%
    Oğlak
    +1 yıl

Bu konuya öyle çok sinirleniyorum ki anlatamam dahi. Yani böyle bir olay mı var ya. Milleti burcuna göre yargılamak nedir allah için. Ben çok gıcık kapıyorum. Bence hiç düşülecek bir şey değil

2
    0 Yorumla
  • SirJorah
    SirJorah Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 98%
    Yay
    +1 yıl

Tavlayabilir ama sadece tavlamak yetmez, bence burçları anlamak bir kadını anlamayı istemek gibi. Çünkü kadın tanıdığın kadar senindir, hislerini ve tutkularını anlamak gerekiyor. Bu açıdan etkili olabilirim. Burcun nedir? :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kötü çocuklar burçları bilirse kültürlü, bilmezse havalı olurlar. İyi adamlar burçları bilirse kadınsı, bilmezse cahil bulunurlar. Kadınların gözünde her konuda olduğu gibi bu konuda da kazananlar kötü çocuklardır.

3
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    Balık
    +1 yıl

Konuşacak bi şey kalmayınca burcun neydi sorusu soruluyor, gogıldan uyumlu mu ona bakılıyor sonra da off bunlar da hep aynı şeyi yazıyorlar deyip konu kapatılıyor.

1
    0 Yorumla
  • SonicBombFix
    SonicBombFix Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 77%
    Kova
    +1 yıl

tavlamak, düşmek
    aşk değil pazardan mal alınıyor sanki
    bu kelimeleri acilen dilimizden çıkarmalıyız

2
    2 Yorumla
    • brrrruhhh
      brrrruhhh
      Başak
      +1 yıl

ya nolur beni bul ya bana böyle kafada insanlar lazım

Yorumla
    • SonicBombFix
      SonicBombFix
      Kova
      +1 yıl

@brrrruhhh pekii

Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    Oğlak
    +1 yıl

Iyi yalan söyleyen erkeklere kadinlar düşer.
    Burçlar, fallar.. vs hep yalan dolan olduğuna göre bu durum da mantıklı oluyor.

2
    0 Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    Koç
    +1 yıl

Ruh ikizi olayimi 😂😂😂 kadinlar genelde sacma seylere duser dogru soyleyen erkekle isi olmaz kadinin illa sacmalaycak biri cikar gider ona herseyini verir bide dert yanar

0
    0 Yorumla
  • _Forlorn_
    _Forlorn_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 56%
    Boğa
    +1 yıl

Çevremde ki kadınların çoğu bu burç işine çok yatkın hatta birkaç tanesi benim burcuma da takık halde. Bence orta seviye bir burç bilgisiyle rahatlıkla düşürebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • ifrattefriforta
    ifrattefriforta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Burçlarla hareket eden insanlar aklı başında kişiler mi diye sorulan sorunun cevabı ile 2+2=? sorusuna 5 cevabı veren insanlar aklı başında kişiler midir sorusunun cevabı aynıdır.

0
    0 Yorumla
  • AhmetMiraç
    AhmetMiraç Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 89%
    Aslan
    +1 yıl

Burçlarla ilgilenmeyen bir kadın, burçlar hakkında konuşan erkekten hoşlanır mı bilmem ama burçlarla ilgilenen kadın ve erkek birbirini bulursa birbirlerinden hoşlanır. Davul bile dengi dengine çalar.

0
    0 Yorumla
  • Esmeriliçeee35
    Esmeriliçeee35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 85%
    Başak
    +1 yıl

Hayir tabikide burclara ilgisi olan erkek bana itici geliyor bir kadina nasil davranmasi gerektigini bilsin yeter her burc ozelliklerini taşimiyor sonucta ben dibine kadar tasiyorum o ayri konu 😄😄😄

0
    0 Yorumla
  • Mutluolmayankisi
    Mutluolmayankisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    Başak
    +1 yıl

böyle bir algı doğru değil ve bu kadar basit değil bir kadını etkilemek burçlara göre kadınlar düşmez bu nasıl bir sohbet konusu bu rsmen aldatmaca inanmayın

0
    0 Yorumla
  • _siyahdeniz_
    _siyahdeniz_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    Koç
    +1 yıl

Hoşlarına gidiyor ama direk düşmüyorlar tabi. Başıma gelmişti. Burcunu sorduğumda çok şaşırmıştı ve hoşuna gitmişti ama konuşma çok uzamadı.

1
    0 Yorumla
  • Defineyt
    Defineyt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 72%
    Oğlak
    +1 yıl

Kitabi bilgisi olandan soğuyorum
    Muhattap. oldugu insanlardan yola çıkarak genel bir fikri varsa bu daha iyi

1
    0 Yorumla
  • ndenizyıldızı
    ndenizyıldızı Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    Aslan
    +1 yıl

Bu bi kriter değil bence. Ama goygoyunu yaparız güler eğleniriz iyi ortam olur 😄

2
    0 Yorumla
  • gumsgumisback
    gumsgumisback Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    Koç
    +1 yıl

Hayır, sadece konuşulacak konu oluyor. Başka bir şey olduğunu düşünmüyorum.

2
    0 Yorumla
  • zziyan
    zziyan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    Başak
    +1 yıl

Alakasi yok bence biraz meraklarina yenildiklerinden yakinlasir ama fazlasi olamaz akilli kadin buna bakmaz

1
    0 Yorumla
  • x-Lucia-x
    x-Lucia-x Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

burçlara, astrolojiye, fallara vb. şeylere inanan insandan direkt uzaklaşırım

2
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    Aslan
    +1 yıl

Tavlamaya gerek yok. Onlar tav oluyor zaten. Malum, memlekette Türk erkeği kalmadı. Suriyeli, Afgan, Pakistanlı kaldı. Biraz daha egoları şişerse evde kalacaklar.

0
    0 Yorumla
  • rolyapamayanoyuncu9
    rolyapamayanoyuncu9 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 89%
    Boğa
    +1 yıl

sorudan bağımsız olarak kullanılan görsele sorudan bağımsız olarak şunu diyebilirim ki ağır bir misyonerlik amacı taşıyor

0
    0 Yorumla
  • Alwaromorte
    Alwaromorte Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 84%
    Aslan
    +1 yıl

Sirf o yuzden duscekse baska yere düşsun , ne gerek var burclara ilgim yok zaten dusurmek icin de boyle seylere gerek yok😄

0
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    İkizler
    +1 yıl

Demek oluyor ki ben burç sevmiyorum. Bana düşen kalkan olmaz. 😃 Çok şükür son anda yırtıyorum hep. 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • TeslaDaVinci
    TeslaDaVinci Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 97%
    Oğlak
    +1 yıl

Bir kere bir cocugu dovmustum. Cocugun kiz arkadasi benden etkilenmis ev telefonumu istemisti. Yas 15.

0
    0 Yorumla
  • Yaavhehee
    Yaavhehee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    Terazi
    +1 yıl

Yok ya. Beni etkilemez. Burclara ilgisi olmasi bisey degistirmez bende. benim burcumla ilgilensin iste yeter. Beni seytanligiyla etkiler anca😏

0
    3 Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      Yay
      +1 yıl

Yaş olmus 26 , hala badboyluk peşindesin

Yorumla
    • Yaavhehee
      Yaavhehee
      Terazi
      +1 yıl

Bundan badboyluk mu cikardin?😂😂😂 zeki olsun demenin baska versiyonu bu ama neyseee

Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      Yay
      +1 yıl

Heee o zaman bu durumda ben burada zeki olmuyorum 😂

Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    Kova
    +1 yıl

Her kadında işe yarayacağını sanmıyorum. Adımdan sonraki sorusu burcumun ne olduğu olan bir erkek çekmek yerine iter beni :)

0
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    Kova
    +1 yıl

Tavlamak yerine kanka olayları daha çok olur hele falda bakmayı biliyorsa erkek zaten. Çevresi olur

1
    0 Yorumla
  • deliyurek97
    deliyurek97 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

burçlarla hiç alakam yok kız tavlamak için de bununla uğraşmam

1
    2 Yorumla
    • brrrruhhh
      brrrruhhh
      Başak
      +1 yıl

adam geldi ac yolu

Yorumla
    • deliyurek97
      deliyurek97
      İkizler
      +1 yıl

@brrrruhhh :)

Yorumla
  • darksafir
    darksafir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Önce kadına nasıl davranılır onu bilsin burç falan fasa fiso

1
    0 Yorumla
  • keyifdelisi
    keyifdelisi Takip Et
    Master Yaş: 33
    Akrep
    +1 yıl

Bir aralar bayağı bayağı bu yoldan yürüyen ve amacına ulaşan insanlar tanıyordum ama şimdi eskisi gibi değil sanırım 😂

0
    0 Yorumla
  • MoRTeamRFB
    MoRTeamRFB Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 60%
    Koç
    +1 yıl

Kadınlar ağırbaşlı beyefendi nazik erkekleri sever.

1
    0 Yorumla
  • YeahRight
    YeahRight Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    Aslan
    +1 yıl

Ben düşmüyorum, aksine inanmayacak kadar zeki olması gerekir.

1
    3 Yorumla
    • HaveANiceDay2021
      HaveANiceDay2021
      Yengeç
      +1 yıl

İlmini bilmediğin için öyle. Önceden herkes senin gibi konuşur. Astrolojiyi bilen birine denk gel bak gör o zaman nasıl vay canına diyorsun jdjdjd. Her şeyin bir ilmi var. Bu fal değil çünkü, kafadan uydurmuyorlqr

Yorumla
    • YeahRight
      YeahRight
      Aslan
      +1 yıl

@HaveANiceDay2021 onun yerine daha faydalı şeyler öğrenirim

Yorumla
    • HaveANiceDay2021
      HaveANiceDay2021
      Yengeç
      +1 yıl

Bakış açısına göre faydalılık değişir. Çünkü astrolojiyle sahip olduğun yetenekleri ve hangi alanlarda başarılı olabileceğini bilirsen, önemli zamanlarda adım atıp atmaman gerektiğini bilirsen çok işine yarar. Eğitim sisteminde oğrenciler hangi meslek atanir hangi meslek daha cok kazandirir diye dusunerek meslek secip pisman oluyorlar. Bu gibi konularda danismak bilgi almak bence cok faydalidir. Mesela evlenecegin gun cok onemli cunku sonraki hayatini etkiliyor. Size sacma geliyor olabilir ama bu evrende her sey enerji ve olumlu olumsuz enerjiler vb. Insanlari etkiliyor. Ingilteredeki bir arastirmaya gore hava durumu bile insan psikolojisini asiri etkilerken gezegenlerin etkilerini siz dusunun. Sacma geliyor olabilir ama bu konulara hakim bilen birinden dinlendiginiz zaman olayin gercekligi emin olun ilginizi cekecektir, hatta bu duruma siz bile sasiracaksiniz. Ben bizzat bu yasima kadar sessizligimle cok insan gozlemledim ve astrolojiyle tanistiktan sonra puzzleri yerlerine oturttum ve insanlarin davranislarina anlamlilik getirdim.

Yorumla
  • biegrace
    biegrace Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    Balık
    +1 yıl

hayır bazen beni tavlamak için sohbeti öne sürenler oldu ama anlamayacak kadar aptal değilim.

0
    0 Yorumla
  • hayyambukowski
    hayyambukowski Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 96%
    Yengeç
    +1 yıl

Düştüğünü görmedim burçlardan anlayan biri olarak söylüyorum.

0
    0 Yorumla
  • myboi
    myboi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

Açıkçası burçlara inanan bir erkeği ciddiye almam bile çünkü bana göre komik. :D

0
    0 Yorumla
  • CanerDiyeBiri
    CanerDiyeBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

Ben burç, doğum haritası, tarot gibi olaylara ilgiliyim ama bunun işime yaradığını görmedim.

0
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

Bilmem ben hiç konuşmam anlamam da zaten. Hiç sevgilim olmadı. Belki de alakası vardır.

0
    4 Yorumla
    • Saçmalardanseçmeler5
      Saçmalardanseçmeler5
      Balık
      +1 yıl

Reis işe yarıyor ;)

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      Terazi
      +1 yıl

@Saçmalardanseçmeler5 başarılar o zaman. Ben kızlara yaklaşmam asla. Yaklaşınca reddediliyorum gerek yok.

Yorumla
    • Saçmalardanseçmeler5
      Saçmalardanseçmeler5
      Balık
      +1 yıl

reddilmekten korktuğun için uzak kalıyorsun. o korkunu aş gerisi gelir.

Yorumla
    • Ispectraaaa07
      Ispectraaaa07
      Terazi
      +1 yıl

@Saçmalardanseçmeler5 Sağolasın ben uğraşmayacam. Hakkımı yakışıklı erkeklere veriyorum. Bana bakmaz kızlar

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    Boğa
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı.

Hayır, burçlarla fazla ilgili olması soğutur beni..

0
    0 Yorumla
  • Nammellesss
    Nammellesss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    Oğlak
    +1 yıl

Sadece burç bilgileri ile olmaz bu işler.. Benimde örneğin burç bilgilerim var..

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    Oğlak
    +1 yıl

Aşırı saçma. Kadınları küçük düşüren bir algı yanılsaması diyebiliriz...

0
    0 Yorumla
  • HarleyQueen12232
    HarleyQueen12232 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    Koç
    +1 yıl

Ahahahs 😂 bilmem erkeklere sormak lazım öyle düşürdüğünüz kızlar var mı 😅

0
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Benim burçlarla ilgim olmadığı için tavlama konusunda işe yaramazdı

0
    0 Yorumla
  • Mises
    Mises Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 34%
    Oğlak
    +1 yıl

Burçlara inanmam. Dinler ne kadar saçmaysa burçlar da saçmalıktır, bilimsel hiçbir dayanağı yoktur.

0
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    Oğlak
    +1 yıl

Kadınlar hayatı ince düşünen erkeklere düşerler burçlarda bunun içinde

0
    0 Yorumla
  • falayo
    falayo Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 45%
    Yengeç
    +1 yıl

Ergen kizlar düşer buna kadınlar bu numaralara kanmazlar kadınlar doğruluk ister dürüstlük ister

0
    0 Yorumla
  • Eskidenkayıtolanbiri
    Eskidenkayıtolanbiri Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

Tam aksi uzaklaşırım daha çok ama kanka olabilirler

0
    0 Yorumla
  • Birsinm
    Birsinm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

Bence tavlar biz kızların ilgisi çok burçlara çünkü :D

0
    1 Yorumla
    • YavuZPapA
      YavuZPapA
      Yay
      +1 yıl

A0 Türkçe

Yorumla
  • SarıSakallıKumral
    SarıSakallıKumral Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    Başak
    +1 yıl

Bence tavlaya bilir neyseki burclardanda anlamıyorum 🤧

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Burçlara ilgisi olan erkek kadınları tavlayabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar tarafından şımartılmış erkek iflah olmaz mı? 18 cevap verildi
Kadın erkek iliskileri? 9 cevap verildi
Kavanoz kapağını açan erkek gerçekten kadınları büyüler mi? 83 cevap verildi
Kadınlar kuyruk sallamasa erkek yanaşabilir mi? 4 cevap verildi
Erkekler kadınlara içlerinden gelerek mi jest yapıyor? 107 cevap verildi
Kadınlarda cumaya gidebiliyor mu? 36 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle asansörde kalıp saatlerce sohbet etmek isterdin?
  • Hiç karşı cins kankanız size yürüdü mü?
  • Kadınların en sevdiği erkek tipi nedir?
  • Evinizde misafir ağırlarken özel sofra sunumu yapıyor musunuz, nasıl hazırlıyorsunuz?
  • Misafirinize böyle özenli yemek menüsü hazırlar mısınız, siz neler yapıyorsunuz?
  • Bir ilişkide fazla anlayış göstermek zamanla insanı değersiz hissettirir mi?
  • Hayalinizdeki tatil nasıl arkadaşlar?
  • Sevgilinizi arkadaşlarıyla tatile gönderir misiniz?
  • Bu Kaktüslerim ilk kez açtılar, nasıllar, beğendiniz mi?
  • Bu kombin yaz için uygun mu yoksa fiyasko mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨