Müzik & Etkinlik Çok sıkılıyorum yapacak şeyler önerir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl klişe şeyler yazmayın Çok sıkılıyorum yapacak şeyler önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende acayip sıkılıyorum Burdan fake olmayan ARKADASCA muhabbet edeceğim ınsan var mı dıye bakıyorum ya fake ya da cevap yazmıyor kımseSıkıcııı 0 15 Yorumla Soran +1 yıl valla benim art bir niyetim yok edebiliriz buradan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl nasılsın öncelikle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorgun ve ağrılı sennn? Yorumla Soran +1 yıl ben de sıkılıyorum işte hâlâ ya napalım Yorumla Soran +1 yıl hayalleriniz nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ozelden konusmuyoruz kı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayaller mı hayallerımızı yedıler ustaa Yorumla Soran +1 yıl xper yetmiyor maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gızlıden cıkıyım ekle Yorumla Soran +1 yıl Dmden konussbliriz ins verebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle benı burdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdamısın? Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl resim öğren amuda kalkmayı öğren stain glass yapmayı öğren origami öğren sonrada gel hangimizin ki daha iyi yarıştırırız 0 0 Yorumla
Kuzyoterapi21 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bende öyleyim sizin gibi canım sıkılıyor ve alternatif birşeyler bulamıyorum 0 0 Yorumla
sadi_wq27 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Enstrüman cal evde yapacak sevdigin biseylerle uğraş 😊 0 0 Yorumla
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl bilgisayar oyunu oynamak benim tavsiyem sims 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ah be PC mi var ablam Yorumla beyzanur20 +1 yıl o zaman telefon oyunları bence Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Varsa eşin git onu döv 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aa ne biçim bir yorum bu? Predator12 +1 yıl Ciddi anlamda değil ya uğraşmak anlamında dedim m
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kitap oku 0 2 Yorumla Soran +1 yıl öneriniz var mıdır Yorumla berkecan38 +1 yıl Hiç okumadım bilmiyorum sadece söyledim 😂 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Film izle kitap oku ne bileyim işte 0 0 Yorumla
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Film izle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hangisini Yorumla İdre123 +1 yıl Pursuit of happinies tavsiye ederim izlemediysen Yorumla
birZamanlaaaR Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sohbet dene diyeceğim sevmiyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sevmediğimi nereden çıkardın Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl Gizlisin sohbet başlatılamıyor ki Yorumla Soran +1 yıl xper seviyem yetmiyor maalesef buradan da edebiliriz :) Yorumla birZamanlaaaR +1 yıl Neyse boş ver takip atarsan yazarım Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Bize gel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olmaz Yorumla nomorebets35 +1 yıl Benimki davet :) kacirmayacagim sonuc da Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Film izle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl öneriniz varsa alayım Yorumla brn19 +1 yıl Var ama tür söyle. Yorumla Soran +1 yıl dişil enerji yükseltecek türden Yorumla brn19 +1 yıl The circle Yorumla
Alieñ9 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Resim yap 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne resmi çizeyim Yorumla Alieñ9 +1 yıl Ne istiyorsan yap ruhunu sakinleşdirir, bir yandanda muzik dinle Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Film izle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öneriniz var mı? Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 526 cevap paylaştı. Melike sahin dinle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden özellikle Melike Şahin? Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Cok iyi Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müzik dinle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl zaten 7/24 yaptığım şey Yorumla therapeutic +1 yıl Uyu 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Parnak bas 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ayıp değil mi kardeşim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle değil be AKP mührünü basmayı öğren ki AKP bizi daha iyi yönetsin yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaşın kaç ona göre tavsiye vereyim 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 30 Cevap sahibi +1 yıl Ev kadını mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bende acayip sıkılıyorum
Burdan fake olmayan ARKADASCA muhabbet edeceğim ınsan var mı dıye bakıyorum ya fake ya da cevap yazmıyor kımse
Sıkıcııı
valla benim art bir niyetim yok edebiliriz buradan
Olur😃😃
?
nasılsın öncelikle
Yorgun ve ağrılı sennn?
ben de sıkılıyorum işte hâlâ ya napalım
hayalleriniz nasıl
Neden ozelden konusmuyoruz kı
Hayaller mı hayallerımızı yedıler ustaa
xper yetmiyor maalesef
Gızlıden cıkıyım ekle
Dmden konussbliriz ins verebilirim
Olabilir
Ekle benı burdan
Burdamısın?
resim öğren
amuda kalkmayı öğren
stain glass yapmayı öğren
origami öğren sonrada gel hangimizin ki daha iyi yarıştırırız
Bende öyleyim sizin gibi canım sıkılıyor ve alternatif birşeyler bulamıyorum
Enstrüman cal evde yapacak sevdigin biseylerle uğraş 😊
bilgisayar oyunu oynamak benim tavsiyem sims
ah be PC mi var ablam
o zaman telefon oyunları bence
Varsa eşin git onu döv
aa ne biçim bir yorum bu?
Ciddi anlamda değil ya uğraşmak anlamında dedim m
Sohbet muhabbet
Kitap oku
öneriniz var mıdır
Hiç okumadım bilmiyorum sadece söyledim 😂
Film izle kitap oku ne bileyim işte
Sohbet iyi gelir diye düşünüyorum.
Kıyafet dene evdekileri kombin yap
Film izle
hangisini
Pursuit of happinies tavsiye ederim izlemediysen
Sohbet dene diyeceğim sevmiyorsun
sevmediğimi nereden çıkardın
Gizlisin sohbet başlatılamıyor ki
xper seviyem yetmiyor maalesef buradan da edebiliriz :)
Neyse boş ver takip atarsan yazarım
Bize gel
olmaz
Benimki davet :) kacirmayacagim sonuc da
Film izle
öneriniz varsa alayım
Var ama tür söyle.
dişil enerji yükseltecek türden
The circle
Resim yap
ne resmi çizeyim
Ne istiyorsan yap ruhunu sakinleşdirir, bir yandanda muzik dinle