Deniz olmaması kötü olmuş o zaman diğer seçenekler pc ve ya telefondan oyun ve müzik yanına bide Türk kahvesi yanına orman meyveli soda Ve ya serin şey istiyorsan Redbull + eti karam öneririm
Annem sende yani şimdi ne ona geliyorsun ne buna konuşturma şimdi beni bptopbfk zaten sıcak hava Redbull içersen ufak bi enerji gelir kafa yapar belki kıpır kıpır olur aktivite bulursun kendine
Ne münasebet yahu 🤦 canın sıkılmış kafa dağıtmana öneriler sundum Obezlik ile alakası yok bu önerilerinin sadece keyif vaktin iyi geçmesi içindi Bir şey demedim say
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Film izleyebilirsin ya da oyun oynayabilirsin
Hobi yap kendine.
Bisiklet sür, Enstrüman çal, Yürüyüş yap, yürüyüş yaparken fotoğraf çek vesaire. Her sıkıldığında da bunları dene.
Arkadaş grubu yok mu knk eğlenceli bir aktivite işe yarar rafting gibi gibi
Aramda mesafeler var onlarla es geçiyorum o yüzden
Yeni arkadaşlar edin 🫣
Kendi kendine giyin süslen bence zaman daha hızlı geçiyor o şekilde :) sende benim sorumda görüş paylaşırsan sevinirim :)
Oyun oyna müzik dinle martılara simit atmaya git
Simit atacak martı yok
Nasıl yok bizim Eminönü martı kaynıyor
Hepsi size gelmiş bizde bitmiş
Sizin orada deniz yok mu geç bi sahil kenarına bantta otur bide müzik aç kendine kulaklıkla dalgalara karşı
😑😑
Deniz olmaması kötü olmuş o zaman diğer seçenekler pc ve ya telefondan oyun ve müzik yanına bide Türk kahvesi yanına orman meyveli soda
Ve ya serin şey istiyorsan Redbull + eti karam öneririm
Hepsini yaptım valla yok patlıcam birazdan
Annem sende yani şimdi ne ona geliyorsun ne buna konuşturma şimdi beni bptopbfk zaten sıcak hava
Redbull içersen ufak bi enerji gelir kafa yapar belki kıpır kıpır olur aktivite bulursun kendine
Aha buldum anime izle
Olmaz annem
Pasta ye bol bol akışkan çikolatalı uff ya da rengarenk dondurma al açık 20 tl lik göm hepsini bir kere de üstünde çikolata ve fındık parçacıklı oyş
Derdin beni obez yapmak mı senin canın çekmiş al ye yürüyüşe çıkana kadar patlamama kararı aldım saol mükemmel fikirlerin için
Ne münasebet yahu 🤦 canın sıkılmış kafa dağıtmana öneriler sundum
Obezlik ile alakası yok bu önerilerinin sadece keyif vaktin iyi geçmesi içindi
Bir şey demedim say
Yaaa alındın mı senn takılma benlik bi şey sana demedim 😄
Öyle oldu biraz bi anda gerdin beni ne yalan söylim 😄
😄 ..
💁😄
Bir kız olarak burada sıkılman mümkün değil...
Hesabını kapatınca sıkkınlığın gidecek mi?
Gidince sıkıntın geçecek mi
gel atla gezelim :D :D
Hesabı kapatmak sıkıntını geçirmez
Hesabi kapatinca daha cok skılacaksın
Pişman olursun
Olmam bence
Candy crush oynasan
Oyun oynamam ben
bulamazsin.. gel takiliriz
Kapat gitsin
En mantıklısı
Kapat git