Ben şunu şuraya bırakayım.. nefis nefis ya böyle şeylere denk geldiğimde can buluyor ruhum.. tonlamalar.. sözler o kadar şahane ki.. Var mı sizin de böyle nefis bulduğunuz bir parça?
Ben şunu şuraya bırakayım.. nefis nefis ya böyle şeylere denk geldiğimde can buluyor ruhum.. tonlamalar.. sözler o kadar şahane ki.. Var mı sizin de böyle nefis bulduğunuz bir parça?
Son günlerde aklımda sürekli bu şarkı var. Sürekli dinliyorum..
Ooo Manga. ..
Her yer karanlık
Yarından umudum yok
Aslında sorum çok ve cevaplar sayfalar dolusu önümde
Ne kadar görmek istesem de gözümle
Her yer karanlık
Her yer karanlık
Hiç ışık yok
Uuuu No1🌠
Aklımda dönüp durmasa da bu aralar dinlemeyi sevdiğim bir parça
https://www.youtube.com/embed/kyLuzKbgXAsaklıma takılan olmadığı için dinlediğimi paylaşayım :D
https://www.youtube.com/embed/7PIQfwoxjaMŞarkının başı bana "ay bu neee" dedirtti sonrasında gelen öleceksek ölelim müthiş..✌️aldım listeme kaydettim. Teşekkür ediyorum
Emre Fel Mütüştür
Merhabaları da tavsiye ederim :D
Rica ederim✌
Hiii bakacam hemen o Merhabalara da.. Sende böyle kimsenin bilmediği mütüş şarkılar var belliiğ radarıma girdin👀
😂😂 Bilemiyorum ama sevdiğim parçalar bunlar listemde vardır daha çok kabarık kazsan çok hazine vardır aşağılarda herhalde
Hiiii abooo ben böyle arada boğulursam sana geleyim "bana ordan bir şarkı fırlat" diyeyim o zaman👀
Öhöm bide bu samimiyetim olaya direkt dalışım rica ediyorum yanlış algılanmasın. Ben herkese böyleyim..👀
Kedicaaazına selam olsun efenim ✋️
😂 İyi yüzme biliyorum boğulursan haber et fırlatırız
Yok sorun değil hemşehrim
Kedicaaz kafenin kedisiydi selam olsun benden de 😂
www.youtube.com/watch
Ay çok iyi.. kendim gibi insanlara denk geliyorum sonunda.. ruhum hoplayıp zıplıyor bedenimin içinde şu an..
Ay tüh kediye evlenme teklifi etcektim sarı kedilere bayılıyorum aşık oluyorum hemen. Neys kendimizden hallice yaşamaya devam ederiz✌️ şarkılar beynime, ruhuma müthiş iyi geldi.. Teşekkürler efenim✌️👀
😂 buluruz kediyi kaçırırız kafeden en kötü
Ricalar efenim her zaman ✌
Hah tamam tamaaaam adımı da "kedi kaçıran'a" çıkarsınlar..😂 kediyi bulursan öp benim yerime..
Göreceeezz👀✌️öf möf dersen şarkı fırlatmaktan kapını tıklatır zilini çalar çalar kaçarım.
şarkılarımı paylaşmayı severim ya sorun olmaz 😂 öf möf dersem duymazsın zaten 😂😂
Iyi iyi güzel 😎Hislerim kuvvetlidir hissederim hemşerim👀 hissedersem de terlik fırlatırım "sus ruhu yaralı birine öf denmez" diyeee.👡🥿👡🥿
😂 9. his falan mı bu
Ruhun niye yaralı
aklıma bu şarkıyı getirdi :D
www.youtube.com/watch
yüreğim ağır yaralı derinden 😂😂
Oooovv niye yararlı sorusuna ben cevap vermiyim seni profilime davet edeyim bencelerime bak sorularıma bak.. Ben yazarsam destan olur çıkamam sabaha gözyaşlarımda boğulurum...
He 9. His.. dokuz canlıyım 9 hisliyim kediler gibi 👀
Bilirim bu şarkıyı.. arada açar açar dinlerim..✌️
tamam anlatma sen sabaha kadar ağla istemeyiz, çaktırmadan bakarım yandan yandan bi sorularına 😂
Ay şey şarkısı vardı "hadi gülüm yandan yandan yandaaann biz oynarız ondan bundaan".. çok çaktırma valla caktirirsan oku fatihani, helvanı da kavurt çünkü bana denk gelenler level atlıyor hayatı yaşarken..
Biliyorum o şarkıyı 😂
Fatiha ve helvayla mı level atlıyorlar tersten level alıyorlar herhalde 😂
Evet cok detay vermiyim şimdi bak beni tanıyan eden bir suru insan var burada.. heyecanı kaçmasın👀.. Uzun lafın kısası efem iyi denk geldin bana.. Allah razı gele👀
😂 sülaleyi mi getirdin buraya naptin
Senden de razı olsun 😅
Yok be ya kimine bir guzel soz soylerim her gun.. kimine de derman olurum... mutlu ediyoz ondan tanıyorlar..
😂 ruhsal destek üyesi olmuşsun
Biraz öyle olduk ama olsun insan mutlu edince kendim de mutlu oluyorum. ✌️
O bende de var 😂 mutlu olacak bir şeyler olmayınca, herhalde başkalarının mutluluğuyla mutlu oluyoruz 😂
Yok baskalarinin mutluluğundan mutlu olmak degil de bir anlam arayışı diyelim.. biz level atladigimiz için bize önceden (çocukken gençken) mutlu gelen şeyler anlamını yitiriyor. Adı üstünde level atlamışız. Bakıyorsun ama baktığın şeyde anlam yok. Sonra diyorsun ki meğer zaten hayatın kendisi anlamsizmis ben hangi anlamı yüklediysem hep o şekil olmuş.. Derin mevzular bunlar.. yazarsam destan olur.
Fark ettim 😂😂 yazmayı seviyorsun herhalde
Ben yazarım şairim 👀 kitabım da var. Bilenler biraz da bundan biliyor.. Gerçek hayatta izlerim dinlerim de konu yazmaya gelince bu benim işim hep yazarım her telden..
Kitabın mı var adi ne
Cevap
5Cevap
Var.
Yakışıklı hani sen gülüyorsun ya inceden
Çok güzel bir tatlı telaş sen geliyorum deyince
Yakışıklı yeniden yak bizi hiç düşünmeden
Çok gerekli sıcaklığın tatlı tatlı koynuma gel
Uuuuu sözlere geeel👀
Keyifli dinlemeler🌠🌠
Bu şarkı sürekli dilimde dönüp duruyor şu sıralar.
https://www.youtube.com/embed/qbH0hy2MF_c
Çıkamıyorum etkisinden kdnsjsnsmsms
cok guzel söylemişler erkegin sesinin biraz daha yuksek olmasini tercih ederdim ama bu da iyi
bu aralar derya ulugnun yeni sarkisi agzimda dolaniyor
Hangi parçası kuzum 👀
Sağolasin 🙏
Kafamın içerisinde sürekli bu çalıyor..
Yes ma diye şarkı var o
İstanbul bana dar şarkısı
Sagopa Kajmer Ft. Mine Koşan Geceler
Vesselam
Seninle yillanmak istiyorum Murat Evgin
Efida
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?