herkesin havalı havalı listeleri yanında benim sanatçıların ortama girişi fdhgjfdh

herkesin havalı havalı listeleri yanında benim sanatçıların ortama girişi fdhgjfdh

Senin listende güzelmiş adminim sjsjs :D benim en çok dinlediğim sanatçılar genelde karışık oluyor bir şarkıcıya bağlı kalmıyorum. ama en son son zamanlarda alan walker şarkılarını dinliyorum.. tam bana göre gerçekten de çoğu şarkısı aynı gibi olmasına rağmen her dinlediğim de farklı duygular içine giriyorum
Merhaba tatlı keder
Biliyorum sen benim ölümüm olacaksın
Ecstasy'den sonraki sabah gibi hissediyorum
Uçsuz bucaksız bir denizde boğuluyorum
Merhaba eski dostum İşte sonu
olmayan sefalet Bu yüzden elimden gelen
Kimlermiş hemen bir bakayım; Belkıs Özener, Emel Sayın, Neşe Karaböcek, Gülden Karaböcek, Handan Kara, Kamuran Akkor, Göksel, Seçil Heper, Yeliz, Semiha Yankı ve Tarkan lakin Tarkan eski şarkıları okuduğu vakit dinliyorum kendisini. Yeşilçam şarkılarını seviyorum ben. Tarkan'ın okuduğu bir şarkıyı da paylaşmak isterim. Veda Busesi, ah şarkının hikayesi yüreğimi dağladı, aşk şarkısı sanar insan hikayesini bilmese, bir babanın şarkıyı yazan babanın, ölen kızı için yazdığı diziler bunlar, bir bakıma yine aşk, evlat da aşk çünkü. Şarkının hikayesini bilip, sözlerini hissederek dinliyor insan. Bu baba şair Orhan Seyfi Orhon'dur. Kızına söz vermişti ağlamayacağına dair,"Hani ey göz yaşım akmayacaktın"dediği yerde insan mahvoluyor, tutulması mümkün olmayan bir söz çünkü o söz.
Sen sordun diye bi koşu 2023 özetime bakıp geldim acayip havaya girdim hepsini atıcam😂

Bende Manga her zaman ki gibi hep birinci 🖤
Cevap
23Cevap
Soner Sarıkabadayı fanı çıktım farkinda olmadan jsjs

Benim üyeliğim ytmusic olduğu için buraya çok bakmıyorum akşama kadar ytmusic deyim

yaklasik bir ay full sarki dinleyerek gecirmisim 😃

bu soru sayesinde fark ettim ve hemen gidip baktim sınav sonuclarım icin bile bu kadar heyecanlanmıyorum 👽
Benim bunlar. Aslında ben 5 Seconds of Summer birinci olur sanıyordum ama Billie Eilish çıktı.

Hidra'yı sadece son zamanlarda dinliyordum. Şaşırdım sonuçlara 😂
Bu şarkıyı 1575 kez dinlemişim;

Diğerleride bu şekilde;

Ayriyetten bunu çok garipsedim Konyalılar da en çok benim dinlediklerimi dinliyorlarmış 😂
Spotify da bazen takılırım çok nadir fakat şu şarkıyı kafaya taktım YouTube müzik tercihim 🍀
Ali Kınık dinlemişliğim var ama öyle fazla değil. Listedeki diğer şarkıcıları zaten hiç dinlemiş biri değilim.
Listedekiler arasından seçim yapmalıyız gibi algıladım ben pardon. Semicenk dinledim ben çoğunlukla 😊
Bende bu şekilde... Şaşırmadım çünkü en çok bu şarkıları dinlediğimi biliyordum.
Bu listedekikerin hiç birisini dinlemiyorum 😂 ben sezen aksu ve yıldız Tilbe hayranıyımdır oyuzden bizimle değılsınnn 😂
Benimki kadar garip olanı yoktur bence😄
Muti illede sen çok güzel..
https://www.youtube.com/embed/4KC75a-eW88

Bu şekilde..
Benim listemi paylaşırsam muhtemelen hesabımı kapatabilirsiniz o derece leş asdjdk
Müslüm gürses, sezen aksu, ahmet kaya, ferdi tayfur, neşet ertaş...😄

Bende durum bu. :D

Malum artık Rock - Metal bitti tüm dünyada. Eskilerle takılmışım yıl boyu :D

Funndy atın tenasül uzvuna konmuş kelebek gibi
Spotify kullanmıyorum ama bu aralar en çok dinlediğim şarkı/sanatçı bu:
Ceza ve saian 💗

imagine dragons bu listeye bi tık alakasız ama olsun
Bende böyle
Belli bir isim söylemem yanlış olur çünkü çok fazla dinlediğim parça var ama geneli pop tarzı diyelim.
çakal
sezen aksu
ezhel
aleyna tilki
alizade
Still With you toplam 1300 küsur dakika geçirmişim.
Ama eski Spotify hesabımda.
Spotify kullanmıyorum ben YouTube music Kullanıyorum
Dün hakan Peker karam dinledim, digerlerini tanımıyorum
Ben en ço
nadir
Sen biraz tehlikelisin
dinliyorum
Çin viral pop ile kpop dinlemişim. Çekikleri severim. Asya’dan devam 😂
Son dönemlerde hiç dinlemedim o zaman ki ruh halime göre hareket ediyordum.
İlginç bir listen varmış caner :)
çalışırken hareketli şarkılar sarıyor:))
Haydaaa bakayım hemen
Her türlü admin 😎
Ahmet Kaya Sezen Aksu Zeki Müren Müslüm
Gülden esen en iyisi favorim 😌❤️😏
Spotify kullanmıyorum
Ben orayı dinlemiyorum.
Bunların hiçbirini dinlemedim 😂
Uzi bende severim
Geçen sene bıraktım spotifyi
Şarkı dinlemiyorum uzun zamandır.
Paylaşmaya yüzüm yok
bunların hiçbirini tanımıyorum