Müzik & Etkinlik Günümüz şarkıları mı yoksa 90'lar mı :) ? tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor O zaman sözler vardı ve mükemmel müziklerşimdi ise çoğu şarkının bir anlamı yok Günümüz şarkıları mı yoksa 90'lar mı :) ? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Benim için karışık ikisi de güzeldir 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 394 cevap paylaştı. 90'lar.. samimi ve içten duyguları, anlamlı sözleri, gerçek ses ve sanatlarıyla varolan şarkılardı, şimdikiler teknolojik ürün niteliğinde. 2 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 654 cevap paylaştı. Tabiki 90 ların şarkı ve türküleri daha kulağa hoş ve anlamlı geliyor bir Neşat Ertaş, Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur dinlemeyen bir insan aşktan sevdadan ne anlar 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Günümüz şarkıları daha güzel. 90'larin şarkısı genelde abazan tarzda hiç dikkat ettiniz mi buna 🙄 0 0 Yorumla
VᴀLᴇɴTɪɴO Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/GEQBBJ4Es2YGünümüze göre doksanlar eşsizdi. 0 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslında o zamanlarda da saçma, pek anlam içermeyen şarkılar varmış; ama günümüzde o tür şarkıların sayısı çok daha artmış durumda. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Herbiri ayrı ayrı güzel en sık elim eski şarkılara gidiyor ama 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eski şarkılar daha güzel ya. Sözleri en azından anlamlı ve saçma kelimeler bulundurmuyor 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şimdiki şarkılarda çok güzel ama 90ların yerini hiçbir şarkı tutamaz 0 0 Yorumla
RememberUS Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Günümüz şarkıları çok beğendiğim söylenemez. 90 -00 daki müziklerin kalitesi bi’ ayrı güzeldi.. 0 0 Yorumla
maskaraşkına Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Günümüzün şarkılarında hâlâ doksanları dinliyoruz zaten 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl bugünkü şarkılar sabun köpüğü kesinlikle 90lar 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı. İki tarzı da severim 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Şimdikiler birbirine laf sokma derdinde 😂🤣 0 0 Yorumla
tuzsuzfıstık Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl 90 lar ya ne varsa eskilerde var şekerim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günümüz şarkıları 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 515 cevap paylaştı. Kesinlikle 90'lar. 0 0 Yorumla
ruzeyya Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl 90'lar tabiki 0 3 Yorumla lasttime9876 +1 yıl Neden kapattın mesajıı Yorumla ruzeyya +1 yıl heryerden beni bulup sorucak mısın böyle? Yorumla lasttime9876 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim için karışık ikisi de güzeldir
90'lar.. samimi ve içten duyguları, anlamlı sözleri, gerçek ses ve sanatlarıyla varolan şarkılardı, şimdikiler teknolojik ürün niteliğinde.
Tabiki 90 ların şarkı ve türküleri daha kulağa hoş ve anlamlı geliyor bir Neşat Ertaş, Müslüm Gürses , Ferdi Tayfur dinlemeyen bir insan aşktan sevdadan ne anlar
Günümüz şarkıları daha güzel. 90'larin şarkısı genelde abazan tarzda hiç dikkat ettiniz mi buna 🙄
Günümüze göre doksanlar eşsizdi.
Aslında o zamanlarda da saçma, pek anlam içermeyen şarkılar varmış; ama günümüzde o tür şarkıların sayısı çok daha artmış durumda.
Herbiri ayrı ayrı güzel en sık elim eski şarkılara gidiyor ama
Eski şarkılar daha güzel ya. Sözleri en azından anlamlı ve saçma kelimeler bulundurmuyor
Şimdiki şarkılarda çok güzel ama 90ların yerini hiçbir şarkı tutamaz
Günümüz şarkıları çok beğendiğim söylenemez. 90 -00 daki müziklerin kalitesi bi’ ayrı güzeldi..
Günümüzün şarkılarında hâlâ doksanları dinliyoruz zaten
bugünkü şarkılar sabun köpüğü kesinlikle 90lar
İki tarzı da severim 🍀🗝️
Ortqya karışık seviyorum ben
Kesinlikle eski şarkılar
Zeka seviyesi her gün düşüyor
90 ların her şeyi bambaşka.
Şimdikiler birbirine laf sokma derdinde 😂🤣
Doksanlar ve 2000 şarkıları
90 lar ya ne varsa eskilerde var şekerim
Tabiki 90lar ve 2000lerin başları 💯
90'ların çoğu, şimdikilerin alayı tırt.
O kadar eskiye gitmeye gerek yok
90lar unutulmaz
90lar diyorum
90’ları ayrı severim…
2000 ile 2015 yılları bence
90 lar elbette.
90'lar bambaşka bir seviyeydi..
90lar
2010lar 😅
Ikisi de
Günümüz şarkıları
Tabiiki 90'lar
90 lar
Kesinlikle 90'lar.
Kesinlikle 90'lar
Lvbel C5 kdkddkdkdk
90larda çalan şarkıların anlamları var
90’s
90 lar tabikide
90 lar
90 laarrrr
90'lar tabiki
Neden kapattın mesajıı
heryerden beni bulup sorucak mısın böyle?
Evet
90 lar kesinlikle..
Biz 90 lardan devam
90 lar
90 'lar tabiki