Kültür & Sanat Özlenmezmi 90 lar şarkıları :)? merichhh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne kadar günümüzde modern yaşama ayak uydurma durumunda kalsakta yokmu böyle radyoda orada burada duyupta takılı kaldığımız parçalar sizede iyi hissettirmiyor mu :) Özlenmezmi 90 lar şarkıları :)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Özlenmez mi eski şarkılar. Hala 90'lar dünlerim. Bugün nedensiz bir şekilde bu şarkı geldi aklıma. Zamanında ne dinledim 😬https://www.youtube.com/embed/kKCEK0rINgk 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Özlenir 1 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Soruyu görünce şu an kulaklığımda "kerim tekin- kara gözlüm " çalması peki)) z kuşağıyım ama 90 lar şarkılarını severim 1 2 Yorumla merichhh +1 yıl Dinlendirici ve moda sokucu etkileri var dimi olmayan aşkın ızdırabı gibi bi parcadır o bende severim :) Aişeyılmaz +1 yıl Meditasyon gibi geldi bana))
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Ahh be nerde o güzel günler 0 2 Yorumla merichhh +1 yıl Aynen abi ya valla teselliGibi geliyor o günleri anımsamak belkide Yorumla Highline +1 yıl Yemin ederim harun kolçağı çeliği nalan ı görünce gözüm yaşarıyor Yorumla
Chaotique Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Eskimeyen eskiler. 0 1 Yorumla merichhh +1 yıl ahh ah eskimesinde ya bayılıyorum Yorumla