Müzik & Etkinlik Dinlediğiniz şarkının söz ve müziği kime ait olduğunu merak edip bakar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor MESAM'ın sitesinden baktığım oluyor Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @ilginfulyaa ✨ Dinlediğiniz şarkının söz ve müziği kime ait olduğunu merak edip bakar mısınız? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Evet tabi ki de bakarım.. çünkü seviyorumdur muhtemelen o yüzden de kimin söylediği sözleri ya da anlamına bakarım arada sırada.. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evet merak edip bakıyorum bazı şarkılar çok çabuk kimin tarafından yazıldığını belli ediyor 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bazen bakıyorum her zaman değil 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ara sıra bakıyorumn 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 365 cevap paylaştı. Pek merak etmek huyum değil 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı. Bazen bakarım her zaman değil 🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bakıyorum desem yalan olur bakmıyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende etki yarattıysa o parça elbette bakarım. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 536 cevap paylaştı. Hayır bakmıyorum :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet tabi ki de bakarım.. çünkü seviyorumdur muhtemelen o yüzden de kimin söylediği sözleri ya da anlamına bakarım arada sırada..
Evet merak edip bakıyorum bazı şarkılar çok çabuk kimin tarafından yazıldığını belli ediyor
Bazen bakıyorum her zaman değil
evet ederim bakarım
Ara sıra bakıyorumn
Hayır, özellikle bakmam
Pek merak etmek huyum değil
Bazen bakarım her zaman değil 🍀🗝️
Bakıyorum desem yalan olur bakmıyorum
Bende etki yarattıysa o parça elbette bakarım.
Hayır
Hayır bakmıyorum :)