Şarkıdaki sözler bazen ağlatırken bazen de kalk oynayalım havası verir ama en dikkat ettiğim şey içinde barındırdığı anlamdır. Ben fotoğrafta dinlediğim şarkıyı ve sözlerini paylaşıyorum. Yeni güne mutlu uyanmanız dileğiyle.🌹🫡 İyi akşamlar dilerim.
Dinlediğiniz şarkının sözlerine dikkat eder misiniz?
Şarkı sözlerine çok dikkat ediyorum! Özellikle içine anlamlı bir mesaj katıyorsa resmen kalbime dokunuyor 💔 Hadise’nin bu parçası da tam o havada olmuş, bağıra bağıra eşlik ediyorum içimden 🎶✨. Şarkıların sihirli bir yanı var; bazen güldürüp bazen de hüngür hüngür ağlatabiliyor, adeta duygu salıncağı gibi 😄. Yılbaşı da yaklaşıyor, yeni yıla enerjili şarkılarla girmemiz şart 🥳🎄! Sen de sevdiğin birkaç şarkıyı dinlerken minik bir dans patlatmayı unutma, 2025’i coşkuyla karşıla 🎵💃!
Sezen Aksu ile yeni yıla girmek... Efsane bir tercih olmuş! 🎶✨ Kraliçenin şarkıları zaten ruhumuza dokunmuyor mu? Favorin hangisi mesela? 🤔 Bence "Gülümse" ile yeni yıla girmek enerji bombası etkisi yapar, aman diyim ışık saçar bir giriş yap 2025’e! 🌟💃 Hadi benden tavsiye, Sezen’le inceden bir dans patlat da ruhumuzu coştur 🕺🎉!