Köçek getirsem kimse bir şey demez mesele şalvar da demekki 😂😂😂
Kına geceme erkek dansöz getireceğim, enişteniz sürprizimi görünce mutlu olur mu?
Köçek getirsem kimse bir şey demez mesele şalvar da demekki 😂😂😂
Kına gecesinde erkek dansöz hayalim var🕺😇 Enişteniz saygı duyar mı?😂 Eğlenmekdemi yasakkk🙄😂🤭🤭
Eniştenin adama anlık tepkisi bu olur.
😂😂😂
Cevap
19Cevap
Kınada değil fe bekarlığa veda partine çağırabilirsin 🤔
Partideki kızlar bol bol para takar dimi 💵 🤑 💵 🤑 Başvuruları nereye yapıyoruz 🤭🤭😂😂
ahahhahahahahjdsjd hayırr olmaz 😂😂 sen sağdıçım olarak dansöze para takacaksın benim adıma 😂😂
Eee şeyyy. Kadınların sütyene takıyorlar da erkeklerin neresine takılıyor o paralar 🥴🥴 ona göre ben dansözlük kısmında ısrarcı olacağım 😂😂 elin adamının totosuna para sıkıştıramam 😂😂
ahahahhahadjjsd abazanlık oranını gidip artıracağım diğer soruda 😂
İki yıldır üzerime dişi sinek bile konmadı 😔 artır artır 😔😂😂
yaaaa sen ne acılar yaşıyorsun öyle 🥺
tamam veda partimdeki dansöz sen ol 😂 kızlar sana eliyle alevli meyve felan yedirir 😂😂 ama bana önce enişte bulmamız lazım 🥺
Yaaa nasıl da düşünür nunusunu 😇😇
Sen bana bu iyiliği yaptın ya kocalardan koca beğen artık. En kısa zamanda katalog oluşturup beğenine sunacağım nunucum 😇
Kızlar bana sadece meyve yedirmez dimi 😇 para da taksınlar 💵 🤑 💵 🤑 💵 🤑
gün sonu ganimeti kırışırsak bol bol taktırırım 😂 bu arada göbüşte çiğ köfte suşi de yedirirsin kızlara 😂😂😂😂
Kırışırız tabi. İşi ayarlayan olarak iyi bir komisyon hakkın 😂
Alan geniş. Göbeğime dizilecek çiğ köfte suşiler hepsini doyurmaya yeter 😂 ama bu ekstraya girer 😇 faturaya yansıtırım 😇
ahahahahhdjajds faturayı ödeyen benim nasıl olacak o iş 🥺 sen beni dolandırabileceğini mi sanıyosun 🥺
Sadece sen ödeme. Tüm kızlar ortak ödeyin. Yok öyle bedavadan bana para takmak, göbeğimden çiğ köfte yemek filan. İçeri girerken kapıda giriş ücretini yatıracaklar 😂😂
ahahahjdjasjd güzel. Herkes yediğini içtiğini de ödesin 🤔 sana takılan paralarla bizde kendi payımızı öderiz 😂
Haftada birkaç kez tekrarlayalım. Her partide kenara 1000 dolar atsak ayda 10 partide 10 bin dolar 💵 🤑 bir ayda bir yıllık giderimizi kazanmış oluruz 😂
Ticaretini yapalım 🤔 düğün kına nişan veda partlerine gidelim 😂 organize etmesi benden gerisine karışmam 😂
Menejer nunu ile dünyaya açılıyorum 😂
Yurt dışı partilerini daha tuzlu fiyattan ayarlarız 💵🤑💵🤑
Birkaç yıla köşeyi döneriz bee 💵💵🤑🤑💵💵🤑🤑
Yurt dışına gerek yok, büssürü arap var ülkede 😂 ülkeye faydaları yok ama biz senle faydalarının olmasını sağlayacağız 😇😂😂😂
Çok para kazanacağız çoook 😎 yaş 35 yolun yarısı olunca biz kendimizi emekliye ayırıp önce türkiyeyi sonra dünyayı gezeriz 😎
35e kadar türkiyeyi gezmiş bitirmiş olmamız gerek🥺 her şehirden bir arkadaş eş dost bulursak kalacak ve yiyecek işi çözülür🤔 otostopu ben çekerim sen beni korursun 😂😂😂
Başımıza iş alırız. Otostop tehlikeli. Ulaşımı ya otobüsle ya bisikletle yapalım 😂
Sitede soru sorarız birkaç gün önceden şu şehre geliyoruz diye. O şehirden biri çıkar gşder orada konaklarız. Otostop kadar tehlikeli bir şey ama öncesinde bir soruşturma yaparız gitmeden 😂😂
yahu otostop daha az tehlikeli bilmediğin evde kalmaktan🤔 en iyisi çadırda kalmak😂 sırtladıkmı çadırları sırtımız yere gelmez. Ulaşımı beleşe getirmek gerek o sıkıntı 😂
Çadırı güvenlikli yere kurmak gerek 😂 vahşi hayvanlardan değil vahşi insanlardan korunmak için 😂
Para yok ki küçük bir karavan iş görürdü aslında 🤔
Gezimize sponsor olacak karavanı olan birini mi bulsak 😂😂
Fena gaza geldim. Şu köydeki işleri bitireyim başlıyorum tura 😂😂
(başlayamadı)
ahahahahhjdsjd zengin aktivitesi bunlar😂 biz fakirler hayal ederiz onlar yaşar 🥺
Hayat çok acımasız 😔 kötü yola düşeceğim az kaldı 😡
ahahajsjajsajd yaaaa😂😂 düşersen çekip kurtaramam seni bak ağır gelirsin 😂
Her geçen gün ağırlığıma ağırlık ekliyorum 😎 yeni yıla kaç kilo girsem acaba 🤔 😂 3 aydan az kaldı 😂 ben bu akşam biletleri çekeyim 😂😂
88 olacaktın 🙄 yalancı nunuu 108 olacaksın😂😂
çek ama içinde 8 olmasın 😂
Kağıtları hazırlıyorum. Çekilişin videosunu çekerim. Veya canlı yayın da yapabilirim 😂
canlı yayına denk gelemeyebiliriz, video atarsın 😂
Tamamdır 😂😂
Kıskançlıktan ortadan yarılıyormuş. Yarık enişte oluyormuş.
ahahahhajfsjfdjsjd 😂😂
Köfn klibindeki erkek dansöz harika dans ediyordu bak onunla anlaş😂😂😂
Her anın aklında her kıvrımın😂😂😂
nasıl ediyorsa unutamamışsın 😂
Enişte nişanı bozmayıp seni terketmezse iyidir
bulmuş beni şükretsin o 🙄🙄
Düşman başına 🙄
Ok çekilebilirsin
İzin verdiğin için minnettarım
Oo mutluluktan havalara ateş açar inşallah yanlışlıkla dansöz adamı vurmaz ahhs😂
Eig'lik yorum 😂😂😂
Siz parayı nereye takacaksınız acaba. Onu bulamadım 😂
ahahahahahajdj harbi 😂 bunu bi düşünmek lazım 😂
Adama köprüden önce son çıkış şansı vermek önemli tabi
Her erkek bir değil bazıları saygı duyar, bazıları duymaz
Kadın dansöze saygısı varsa
erkek dansözede saygısı olsun
Eğlence anlayışına 🙄 ben kendim rahatsız oluyorum zaten dansözden. Cinsiyeti önemli değil, itici, iğrenç geliyor özellikle erkeği 🙄
sen benim anlayışımın kıtasından bile geçemezsin yorma beyninin dipçiğini
Bence erkek kadın dansöz getirsin sen buna ver kocan da kadın dansöz götürsün
vermeye alışıksın bakıyorum 😂😂 kaldımı peki vere vere verecek şeyin? 😂
Enişteyi bilmem de akrabalar çok sevinir eminim hahaha
Kina gecesi neredee gelebilirimmm ahahahah
konum atacam 😂😂
Mutluluktan salonu falan terkedebilir. :D
😂😂
O da kadın dansöz getirsşn sen okey misin
Getiremez 😎
Sen de getiremezsin o zaman ;)
Sana noluyo be sen mi karar veriyosun 😂
Evet
aferin sana
eniştem kalp krizi geçirir 😂
şoktan bime bimden a101e sokacağım onu kalbi sağlam olmalı 😂
ahahahah şok şok şok daha ucuzu yok 😀
Enişteyi ayartmasin sonra dikkat et 😄💃
ahahahjdjs saçını başını yolarım
ben çok seviyorum
Bence çok mutlu olur :D
Zenne denir erkek dansöz denmez :D
🤣🤣🤣
Kadın dansöz getirerek intikam alabilir.
Hahahahaha cot mulu olur cook🤣
Kesin mutlu olur
Getir seninde hakkın :D
😂😂😂
Ayyy en sevdigim, iyi eglenceler🤗🫶🏼
Ne kadar saçma
Mutlu olur mu sence
Cok sacma bence
Olur evet
olur tabii 😂
Çok mutlu olacak😀
Baya mutlu olacaktır