Güncellemeler
1 yıl
Uyudunuzmu ya
Evli adam hakkimda bu kiz verecek bana pesimden kosuyo aşık faln demiş benimle dalga geçtiler bende ona gercekten yapicak gibi yaklaşıp bana mesaj atmasinj saglayip sonra dalga gecssemmi bana kotu bisey yapmaknistediginde karina atarim derim yazdiklarini nasil fikir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
umursama bence
Adamı boş bi eve davet et , aynı eve travesti çağır sonra polise şikayet et baskın yapsınlar mfmgm
Travestiyi nerden bulcam
Telegram da sayfalar var bunlar için
Ne cin fikirlisin sen
Kafamız çalışıyor çok şükür
Ee sonra nolcak ne yapar yapar travestiyle herkesin ozgur iradesi sonucta
Para karşılığı ilişki fuhuşa girer ve suçtur hakkında işlem yapılır karısı öğrenir uğraşır durur sonra
Adam derse beni bu numara aradi diye
Telegram da numara ile kayıt olmazsan bir şey olmaz ayrıca gizli numaradan arayacaksın
ne geçecek eline, koca bir hiç.
:D
boş boş işlere harcama enerjini
O üzülsün
umrunda olmaz inan bana, boşuna kendini yıpratıp malzeme verdiğinle kalırsın
Napsam ben buna
karısını ekle instagramdan sonra sil :D
al sana kaos daha ne diyeyim :D
Kadin beni eklemiyo ben oara istek attimda
Ciddimisin bu arada
ya böyle şeylerde erkeğe cevap niteliğinde yapılan tavırlar cilve olarak da anlaşılabiliyor erkeğin şımarıklığına bağlı. ulu orta yerde sesli bir tepki verip rencide et herkesin içinde bence ötesine gitme. uğraşsan ne olacak uğraşmasan ne olacak, belli yani hava civa biri boşuna kendine dert etme. illa ortalık karışsın diyorsan eşini gizli numaradan ara, eşine sahip çık de geç boş ver ne bileyim
Esini taksa bunlari yapmaz
ya sen kendi hayatına odaklansana ne yapacaksın bunla dalga geçip :D bu hareketler seni ilgi arsızı olarak gösterir bak yanlış yaparsın. uğraşma , hayatta böyle çokça tip var. hepsine cevap vermeye kalksan ohoooo ömür biter. dediğim gibi içim soğusun diyorsan geç ulu orta bi rencide edecek laf söyle yüzüne anlarsa anlar anlamazsa koy dötüne gitsin :D
O bana dedigin herseyi yapti bana neden bu kadar dusman
kaç yaşındasınız siz, belli ki sana sataşarak senin gözüne girmeye ya da kandırmaya çalışmış. küçük görmüş hor görmüş de olabilir. onun bunun çocuğu da olabilir bu kişi karaktersizdir anlamaz. var böyle boş beleş tipler. hayatta her şeye aşırı anlam yüklemeyeceksin.
Bence beni hor gorduker ben safim diye
olabilir belki. git onun numarasını eskort sitelerine falan yaz olur mu öyle :D
Olur 😂
Sence bu adam neden zorbalik ve itibar zedelemesi yapuyolar bana
çokça sebebi olabilir
Anlattiklarimdan ne anladin
çok takıntı yaptığını ve kendini strese sokmak konusunda ikna edici bir bahane aradığını.
Evet haklisinda herks beni zorbiyo oo diye
iş yeri mi nerde oluyor bu
Evet is yeir
insan kaynaklarına bildir o halde
Direk en ustker
Farketmez bildir vardır mutlaka aran iyi olan çalışma arkadaşların
Yok
napalım geleyim çıkışta dövelim mi 😄
Aslinda hakettiler
😄 sana sakin ve güzel bir iş günü diliyorum. Bence biraz görmezden gel ve etrafındaki insanlara da bu konudan rahatsız olduğunu belli et
Ya bunlari artik gormuyorum goruncede o sapigi gormeye gidiyorum zannediyolar
seni gözlerine kesmişler, baksana ne planlar yapıyolar
Ler eki kullaninca çoğul oluyo
aynen, bilerek yazdım. anlattıklarınıda tetiklemiyomu sanıyosun
Neden tetiklesin
bak , konu oluyosan. komşuda pişer bizede düşer mantığı. bide kazayla versen. yandın.
Ne alaka ya az gizliden ciksana
yaa kafan çalışmoyomu.. ortada bi durum varsa gizli olur. bu evli arkadaş senimi anlatıyo çevresine, ortak arkadaşlarınıza vs. vs.
Arkadaslarina
ee🤷♂️seni malzeme yapmış , adamlığa sığar mı bu.. dedim ya, versen.. o arkadaşları yanaşıcak sana tek tek, belki alırız diye. adam evli.
Az çık gizliden sende
yok bee gizli iyi😌
hee bide.. bu haberi sana ileten kimse ondanda uzak dur. baş gözü sende olan ıdur
Ben kendim anladim
Insanlarin bakisindan
eh deemkki aklın çalışıyo
ona bişii olmaz. senin adın o. ya çıkar
Cikti zaten
🤷♂️insanlık hali, hayatın olağan akışı diyelim, bi iş çevireceksen bu tamamen gizli olmalı. erkek için hele ifşalamak hiç yakışık almaz
o güruhla arana mesafe koy. bence🤷♂️
Koydumda baya canım yaptim
gerek yok. naparsan yap yakın çevren ve iş çevrn içinde kimseyle hiçbrşeklide bu tür ikişki içine girme
Tamam ama bu herif neden bunlari yapti bana
çevren , muhitin dışında, dışarıda, uzakta, istersen ultra grup yap
adam adam değil demeki. egoları var belliki. ezik.
Bende safin biriyim
saf olduğun belli aslında akıllı kızsında.. belki biraz duygusal
O zman daha saftim baya sonra anladim herseyi is isten gectikten sonra
vermedin umarım?
karısına söyleyemediği, isteyemediği, yapamadığı şeyleri sende yapmak ister. bunlar neler? sen düşün , bul.. yaptıktan sonrada arkadaşlarına hepsini anlatır.
Cok zamn sonra karisyla beni kiskandirmaya calisti ya da nispetmiydi anlamadim
anladım anlıcaamı. iş işten geçmiş. şimdi gizliden gizliye etraftan zorbalanıyor olabilirsin dediklerim çıkıyor yani. nisbet falan değildir, normali öyledir
Banada soyle herseyi
başta anlattıklarım işte.. adına üzüldüm. neyse, gelmiş geçmiş
Aciklayici olsana hep bi gizem var sende
yaw yok. yazdım ya ne gizemi. seni arkadaşlarına ifşalamış, bunu hissettim dedin ya.. şimdi onlarda senden koparmaya bakar.. eğer zaten onadamla yaptıysan, gün gelir karısından farklı a ister, ya da özler, gene seni s için arar, kandırmaya çalışır
bide dedim ya karısına yapamadıklarını senden ister. arkdan ilk başta. yalanmı?
Bana neden zorbalik asagilama yapiyolar peki
Bi kötülüğüm olmadi ona
olmasımı gerek. senden menfaatlenmek diilmi amaç?
Tamam ama birinden cikarin olcaginda iyi davranmalisim bu ne ya
yaa çokta takma.. söylediklerimde farklı bişii olsaydı hayır derdin. demek hepsi yaşandı.. artık boş ver. onların gözünde o. sun. ama onlarında bree şrrz olduklarını unutma. gün gelir o adamın karısınıda başkası kanırtarak s.. ne yaparsan aynısını yaşarsın demişler
Valla ben bisey yasamadim hic biriyle ama evli kadinlarla bile takilip onlara degilde bana o demeleri ne kadar dogru anlamadim
o evli adamlada yapmadınmı?
Kimseyle yapmadim
ozaman boşa konuştuk. kaybettiğin bişii yok. endişelenmende gerek yok
Ama hepsi bana oo gozuyle bakiyo ve ben bubadamla buluscam diyip bulusmadim buda var
tamam buluşma zaten. dahada o olursun
Ama yaptiklari kadinlar hakkinda bisey demiyolar anca bana dusmanlar
seni yapamadıkları içindir
Insallah d8gerlerinide aralarinda donuyolardir onlarda az tatlım degildiler hani bana kötülük yaptilar
Ona en güzel cevap muhatap olmayarak veririsin
Evliden direkt uzaklas yqpma
Rez etti millete beni
Onunla swni ortak taniyan kac kisi var
Çok kişi
Buna degmez hirslanir kinlenir. Kac tane kadin cinayeti oluyor yapma
Banane beni o gibi anlatiyo sanki biseymi yaptim ona