Müzik & Etkinlik Spotify mı tercih edersiniz, YouTube Music mi? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Çoğunuzun Spotify dediğini duyar gibi oldum!:) Spotify YT music Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spotify mı tercih edersiniz, YouTube Music mi? Cevapla Spotify Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Spotify tercih ederdim ama ihtiyacım kalmadığı için şu an YouTube Music 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 373 cevap paylaştı. Yt music kullanıyorum. Hem youtube premiuma üye olunca reklam izlemek zorunda da kalmıyorum daha güzel bence 1 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bende Premium üyesiyim Ama kötü bence YT music vanced var. Onu da kullanabilirsin ücretsiz premium veriyor. Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Ben direkt premiuma üyeyim Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Memnunum bence güzel Yorumla
mustafaulukus Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl daha kullanışlı geliyor, belki de ona alıştığımdan 1 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Seçtiğiniz seçenek hangisi? Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl YouTube premium olduğu halde hiç YouTube music uygulamasina giriş bile yapmadım. Spotify gerek içerik gerek arayüz daha kaliteli. 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 329 cevap paylaştı. Youtube müzik tercih ediyorum, hatta üyeliği de var. 1 0 Yorumla
ichbiinkaann Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Spotify tabiki, aksine iddia eden varsa ölsün direkt MCKSKXKKXKKKSKD 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Torrentten flac olarak indiriyorum, keyfime bakıyorum 😊 1 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl YT candir ve cok kolaydir kullanimi icerigide daha iyidir. 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Benim çince şarkılar Spotify da yok hepsiMecbur YouTube 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 711 cevap paylaştı. Youtube kullanıyorum 1 0 Yorumla
Sakallıx Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl YouTube tercihim reklam olmasa daha iyi 1 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Reklamdan sıkılıyorsan YT music Vanced’i kullanmanı tavsiye ederim. Reklamsız & arka planda çalan versiyonu. Yorumla Sakallıx +1 yıl Deneyecem teşekkür ederim günaydın hayırlı cumalar 😊 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sizede hayırlı cumalar♡ Yorumla
Manyakmıdırnedirrya Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl YouTube premium alıp YouTube da önüme çıkan müzikleri dinlemek daha hoşuma gidiyor. Spotify hiç yüklemedim. 1 0 Yorumla
slayqueen023 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yt music, ama ondua pek kullandigim soylenemez bu aralar daha cok soundcloud kullaniyorum 1 0 Yorumla
De1niz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Soundcloud tercihimdir ama ikisinden birisini tercih edecek olursa kesinlikle youtube 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Spotifya verecek param yok WĞDPDÖĞSPXF 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 906 cevap paylaştı. İkisinden de memnunum 1 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Spotify hiç sevemedim ben ya. Ölene kadar yutupppp 1 0 Yorumla
Sessiz-Birey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl İkisinde premium olduğu için kafama ne eserse 😂😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 743 cevap paylaştı. Yt music ama bugun Spotify den çıkamadın 1 0 Yorumla
lolli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Yt premium olduğu için kullanıyorum, memnunum da. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 548 cevap paylaştı. Youtube music kullanıyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 898 cevap paylaştı. Youtube 1 1 Yorumla MmaTmaZell +1 yıl YouTube Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 411 cevap paylaştı. Yt music 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 539 cevap paylaştı. spotify 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spotify 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 843 cevap paylaştı. youtube kullanıyorum 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 399 cevap paylaştı. Tabikide Spotify 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Youtube 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi var :D 0 0 Yorumla
eteklidelikanli Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bilmiyorum 0 1 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bu bir cevap değil, cevabın kaldırılabilir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Spotify tercih ederdim ama ihtiyacım kalmadığı için şu an YouTube Music
Yt music kullanıyorum. Hem youtube premiuma üye olunca reklam izlemek zorunda da kalmıyorum daha güzel bence
Bende Premium üyesiyim Ama kötü bence YT music vanced var. Onu da kullanabilirsin ücretsiz premium veriyor.
Ben direkt premiuma üyeyim
Memnunum bence güzel
daha kullanışlı geliyor, belki de ona alıştığımdan
Seçtiğiniz seçenek hangisi?
YouTube premium olduğu halde hiç YouTube music uygulamasina giriş bile yapmadım. Spotify gerek içerik gerek arayüz daha kaliteli.
Youtube müzik tercih ediyorum, hatta üyeliği de var.
Spotify tabiki, aksine iddia eden varsa ölsün direkt MCKSKXKKXKKKSKD
Torrentten flac olarak indiriyorum, keyfime bakıyorum 😊
YT candir ve cok kolaydir kullanimi icerigide daha iyidir.
Benim çince şarkılar Spotify da yok hepsi
Mecbur YouTube
Youtube kullanıyorum
YouTube tercihim reklam olmasa daha iyi
Reklamdan sıkılıyorsan YT music Vanced’i kullanmanı tavsiye ederim. Reklamsız & arka planda çalan versiyonu.
Deneyecem teşekkür ederim günaydın hayırlı cumalar 😊
Sizede hayırlı cumalar♡
YouTube premium alıp YouTube da önüme çıkan müzikleri dinlemek daha hoşuma gidiyor. Spotify hiç yüklemedim.
Yt music, ama ondua pek kullandigim soylenemez bu aralar daha cok soundcloud kullaniyorum
Soundcloud tercihimdir ama ikisinden birisini tercih edecek olursa kesinlikle youtube
Çok az yt music kuplaniyprum
Spotifya verecek param yok WĞDPDÖĞSPXF
İkisinden de memnunum
Yt music tercih ederim
Normal YouTube
Spotify hiç sevemedim ben ya. Ölene kadar yutupppp
Spotify kullanıyorum.
İkisinde premium olduğu için kafama ne eserse 😂😂
Yt music ama bugun Spotify den çıkamadın
Genelde Spotify
Spotify aile paketimiz var 😅
ikisinde de preminum aldım ya
Spotify müzik kesinlikle mükemmel
Yt premium olduğu için kullanıyorum, memnunum da.
Bir sebebi yok Spotify
Youtube music kullanıyorum
Taabi ki Spotify
Youtube
YouTube
Yt music
spotify
Spotify
Spotify güzel
youtube kullanıyorum
Hosuma gideni seciyorum
Tabikide Spotify
Youtube
Youtube music adamdır
Youtube
Mytciler candır
Youtube müzik
Spoti
Bunlara para vermek aptallık bedavası varken
YouTube
YouTube music
YouTube
Hepsi var :D
Spotify dinleyen erkek gaydır
kullanmıyorum ikisinide
Spotify
Sporify
YouTube
YouTube.
Tabiki spotify
kalite
Bilmiyorum
Bu bir cevap değil, cevabın kaldırılabilir.