İkisinin de aynı noktası müzik olmakla beraber farklı özelliklere de sahipler. Peki ya sizin tercihiniz hangi platform?
Youtube Premium
Spotify
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spotify, daha çok niş müzik türüm olan Drum n Bass için uzmanlaşmıştır. Ayrıca, İsveç merkezli bir şirket olduğu için, genellikle Drum n Bass'in çoğunun üretildiği İngiltere ve Avrupa'da daha popüler görünüyor.
You-Tube başlangıçta videolar için yaratılmıştı, ancak müzik için de kullanılabiliyor, videolara olan bu bağlantı benim gibi insanların You-Tube müziğine geçişini zorlaştırıyor. Spotify gibi müzik için özel olarak tasarlanmış diğer uygulamalar daha uzun süredir var olduğundan buna ihtiyacım yok.
Premium olarak ikisini de kullandım Spotify tamamen balon. Aradığım çoğu şarkı yok ayrıca hizmete göre aşırı pahalı. YouTube Premium ise reklam çıkmasın karşıma diye aldım Premium olmayan sürümü bile gayet yeterli. Ama dışarı filan çıkacaksam şarkıları mp3 formatında ücretsiz indirmek çok daha mantıklı. Hem kota gitmez hem herhangi ücret ödemezsin.
Spotify müzik uygulaması olarak düşünüldüğünde daha iyidir. Sana önerdiği şarkı algoritması daha iyi çalışır. Bir ara youtube premium kullandım ve müzik kısmı olarak beni tatmin etmedi. Spotify uygulama kolaylığı açısından da daha iyi bence. Kaç senedir kullanıyorum ve hiç pişman değilim. 9 Liraya bu hizmet daha ne olsun
Spotify beni tanıyor. Nelerden hoşlanır, neleri sevmeyeceğimi biliyor. Ayrıca podcast dinlemek için ideal bir yer. Veri tasarrufu konusu da cabası. YouTube genellikle kendine özgü özel içerikleri için kullanıyorum. Mesela canlı yayınları takip etmek için.
Cevap
54Cevap
İkisinide kullanmadım çünkü bunlara verecek param yok yani param var ama bunlara vermek yerine kitap alıyorum
Ben MYT Müzik uygulamasını kullanıyorum, sevdiğim şarkıları telefonuma indiriyorum zaten telefona indirdikten sonra favori listesi yapıyorum hemde internetsiz şarkı dinliyorum
Spotify bana göre özenti işi
Eskiden tumblr da böyleydi sanki olunca bi baltaya sap olmuş hissi verirdi tabi büyüyünce üniversiteye başlayınca bu mallıklar geçiyor
Müzik uygulamalarına para vermek gereksiz giderdir. Net olarak Youtube tercih ederim. Kullandığım operatör tarifesinde youtube zaten internetten yemiyor ekstra para vermeye değmez ve çoğu müzik uygulaması youtube üzerinden aratıyor müzikleri çünkü hepsi youtube de oluyor
Ha şu var illa müzik uygulamasına para verilecekse dünyanın en iyi ses kalitesi olarak Deezer bulunmakta Spotify yı cebinden çıkarıyor
İşin doğrusu ikisini de kullanmıyorum #mytMüzik yeterli benim için. Beğendiklerimi telefona indiriyorum ama bazen youtube de dinliyorum spotify hiç kullanmadım desem doğru olur
YouTube dan hiç müzik dinlemem Spotify da kendi tarzımda müzikler bulabiliyorum. Çok çabuk beğenilen biri değilim müzik konusunda çok seçiciyim bu yüzden Spotify.
Her ikisinide kullandım Yt music çok daha geniş kapsamlı ve ses kalitesi Spotifydan daha iyi fakat ben yine de Spotify kullanıyorum çünkü Yt music'e para vermek yerine Snaptube adında bir müzik indirme programı ile telefonuma müzik indiriyorum onları da Yt musicden cihaz dosyaları kısmında görüyorum eskiden google play müzik gibi aynı işlevi görüyor indirdiğim 300 civarı Yt music de bir 200 taneside Spotify da Yt music için para vermek gereksiz telefonunuza normal olarak indirin gitsin :)
Ben Spotify Premium kullanıyorum hem telefonda hem bilgisayarda daha iyi. YouTube Premium denemedim kullanmayı da düşünmem çünkü şarj falan da çok yiyordur o video mevzulu olduğu için.
Müziği youtube'dan buluyorum, bir uygulama ile telefona indirip dinliyorum. Yani dolaylı olarak youtube.
İkis de değil, farklı bir uygulama ile istediğim müziği cebe indiriyorum.. Albüm oluşturdum.. Reklamsız, kesintisiz, İnternetsiz herşeyi dinliyorum xd
yapaya zeka ikisinde de var ama hangisinin ki daha gelişmiş soru orada aslında :D
youtube de dinlerim ben genelde
Spotify. Kesinlikle daha iyi, özellikle recommendation özelliği çok daha iyi. Youtube ile istediğim şekilde müzik keşfedemiyorum.
C şıkkı Converter. Tamamen ücretsiz ve sınırsız müzik indirme ve dinleme imkanı var üstelik internetsiz. Tercihim bundan yana 🌸
İnternetsiz olması sasirtti acikcasi
@Nanacookie dediğim gibi internetsiz videosunu izleyebiliyoruz, müziğini arka planda dinleyebiliyoruz... Sadece internetle indirmek gerekiyor
Premium... hem vidwo hem muzik... iatedigim gibi liste olusturabiliyorum dolayisiyla isteklerimi fazlasiyla karsiliyor :))
Yıllardır Spotify Premium kullanıyorum. Alıştığım için değiştiremiyorum. Ayrıca Apple CarPlay'de Youtube üzerinden nasıl dinleyeyim app yok ki.
Youtube Music kullanıyorum ve çok memnunum. Kıyıda köşede kalmış her şeyi bulabiliyorum. Ses kalitesi de çok iyi, kullanışlı da.
Youtube premium ve youtube music. Başka hiç bir müzik platformuna ihtiyacım yok. Telefonumda müzik bile tutmuyorum.
Valla ikisi de değil :) Telefonumda bedava müzik indirip dinleyeceğim bir program kullanıyorum.
İkisi de değil. Apple Music kullanıyorum. 13,99 TL'ye Hi-Fi desteği sunuyor. Spotify ise 320kbps ses kalitesi ile 17,99 TL ücret alıyor. Kısacası 13,99'a Hi-Fi kalitesinde müzik dinlemek varken 320kbps için neden 17,99 TL vereyim.
Youtubeden memnunum ama para verecek olursam spotifye veririm herhalde. Ankette youtube dedim.
İkisini de kullanıyorum.
Spotify’da her aradığımı bulamıyorum ama
Her ikisini de kullandım ama gerçekten youtube premium daha güzel reklamsız youtube harika bişey.
Youtibe arkaplanda çalmıyor bu yuzden spotify tercih ediyorum
YouTube premium'a geçtim üç aydır bazı şeyleri sevmesek de iyi işte..
orjinali dururken ne işim olur çakmasıyla. tabi ki youtube.
YouTube ve Spotify ikisinin de premium unu kullanıyorum YouTube daha iyi tercih ederim
Yıllardır. Spotify kullanıyordum ama son zamanda yaptığı yanlıştan sonra artık Apple müzik :D
YouTube premium üyeliğim hiç olmadığı için bilemeyecem o yüzden Spotify i seçtim
Spotify tercih ederim
İkiside güzel ama benim tercihim youtube, Spotify dinlediğim bazı müzikler yok
Spotify tabiiki. Bütün gün sapık gibi milletin neler dinlediğine bakıyorum zidşqşsşw
Yani ikisinide kullanırım duruma bağlı ama en çok kullandığım youTube
ya kardeşim youtubede bilmediğin şarkıyı mırıldansan bile yeterli spotify öylemi asla
İkisini de bilmiyorum para yok
Spotify premium kullanıyorum. Bilgisayarda takılırken youtubedayım adblockla 😄
Youtube işimizi görüyor.
Youtube çünki dance particle videosu ve konser videolari falanda izleniyor
Spotify kullanıyorum.
YouTube bence en iyisi
Youtube premium tabii ki
Spotfy daha iyi bence
Ben müzikten de nefret üstüne nefret ediyorum.
YouTube çok geniş arşivi
youtube premium spotifyın işlevini görüo :D
Tabii ki spotify youtube sadece kimin müzik paylaştığı bildirimini almak için telefonumda bulunuyor
Spotify💘
Neden peki?
Youtube vanced youtube premium ücretsiz 👌🏻😂
Youtube Prime , Spotify kullanmıyorum.
para vermem yoooo
Mp3 dönüştürücü
Ikiside
Doğanın sesi
Youtube genellikle
Spotify
Spotify
bence spotfiyy dkjfkjkjdjg