Bir müzik grubuna hayran olup, grubun logosunu tshirt baskı yapıp konserine gitmek ve fan hesabı açmak utanılacak bir şey mi?
Ben şahsen severek ve mutlu olarak yapiyorum ama dıştan bakılınca cringe mi
Bir müzik grubuna hayran olup, grubun logosunu tshirt baskı yapıp konserine gitmek ve fan hesabı açmak utanılacak bir şey mi?
Ben şahsen severek ve mutlu olarak yapiyorum ama dıştan bakılınca cringe mi
Ergence bir tavır bana göre. Doğru bulmam. İnsanın tek hayran olacağı şey/kişi; inancının kutsallaridir. Medya soytarıları olan sanatçı vb tayfası değil
Cevap
3Cevap
Konsere gitmek ve konserlerini takip etmek de güzel de yok fan hesabı falan açmak bildiğin çoluk çocuk işleri.
Peki konserde grubun logosu olan tişört' ü giyerek gitmek dıştan nasıl gözükür
Normal bir durum. Hele tişört de güzelse tasarım olarak daha iyi
düz siyah önünde maNga logosu var sadece bazıları cringe bulur mu daha önce de giydim kafam baya karıştı
Ya yok ne cringe falan. Bunlar da yeni neslin uydurması işte. Kendilerinde olmayan ne varsa cringe oluyor. Giy keyfini çıkar.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Değil. Neden utanılacak bir şey olsun? Hayranlık saplantı haline gelmiyorsa zararsızdır.
Kore fanı falan olanlar oluyor bana ergence geliyor
Kore fanı değilim
Ergenlikte olur böyle gayet normal
Ergen değilim
Vaov kaptan Jack sparrow
Fanatik olmadığı sürece değil gibi
Sevmek normal ama hayran olmak çok ergence
Ben asigim
Degil
Kimseyi takma gülüm neyi seviyorsan onun tisortunude giy hesabınızda aç konserinede git istiyosan saatlerce fotoğraflarıyla bakış kimse karışamaz sana sen öyle mutluysan ne güzel bende boyleyim
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?