Hangisi?
Saatlerce dizi izlemek
Saatlerce müzik dinlemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi?
Müzik dinlerken sürekli düşünmek zorunda hissediyorum. Dizi veya film izlerken gerçekten oldukça uzaklaşıyorum farklı bir dünyada yaşıyorum. Dizi film bitince geri dünyaya dönüyorum. Hayal kurmada sıkıntılar yaşadığım gerçek hayattan ve gerçeklikten kopamadığım için müzik dinlemek ruhumu dinlendirmiyor. Dizi film kitap iyidir.
Cevap
30Cevap
Müzik dinlemeyi çok seviyorum ama içinde bolca müzik olan dizi izlemek isterdim. Bu sayede ikisinden de mahrum kalmamış olurdum.
Müzik dinlerim
Müzik dinlemeyi tercih ederim çünkü bi yandan baska işlerle uğrasılabilir. Dizi falan izliceksem gercekten BOOOOMBOŞ olmam lazım bi de 2-3 tane Yavrum var onlardan ayrılamıyom
Müzik dinlemeyi cok severim ama dizi izlemenin de tadı başka. Çok zor bir seçim ben pas diyorum hdjf
Kesinlikle müzik dinlemek , diğerini zaten istesem de çok yapamıyorum odaklanamam ekrana saatlerce keyif alamıyorum.
Müzik beni çok etkiliyor ya başka bir aleme gidiyorum sanki o yüzden film
İzleyeceğim çok dizi var mümkünse dizi izlemek derdim
Müzik sıkar ama dizinin akıcılığı varda günlercede izlerim
Dizi izlerdim sevdiğim bir dizi yoksa kısmetse olur programını izliyorum zaten 😂
Dizi veya filmin kalitesine bağlı ama çoğu zaman müzik dinlerim
Kaliteli olmak kaydıyla dizi diyorum. Saatlerce müzik çekilmez. Ama güzel bir dizi sarar.
Başka yapacak birsey bulamadıysam müzik dinlerim
Müziksiz hiçbir şey yapamam, bir tercih hakkı olsa şüphesiz müziği seçerim
Kısık sesle dizi izlemek Loş ışıkta yanımda bir iki çerez çikolata lokum kahve. Mümkünse sessizlik sakinlik.
Migren hastasıyım o yüzden çok fazla bir şeyler izlemek migrenimi tetikliyor. O yüzden müziği seçiyorum😌
Tabikide müzik dinlemek bunu hicbir şeye değişmem beni en iyi anlatan sadece müzikler...
Dizi çok severim ama stresli olsam müziği dinlerim…
Zamanım yok ikiside olmaz
Saatlerce dizi izlemek..
Ben müzik dinlemeyi tercih ediyorum
En İyi Cevap