Dikkatimi ne çekerse genellikle onu izlerim. Dizi izlemeye çok vaktim olmadığı icin genellikle filmler tercihim olur.
Dizi
Film
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben film sevenler kulübündeyim. Diziler de güzel ama başlayıp bitirmek daha güzel geliyor. Uzun olunca pek sevemiyorum. Giriş, gelişme ve sonuç hızlıca tamamlanmalı. 😄
Dizi izlemektense film izlemeyi tercih ediyorum. En azından maksimum iki saatte bitiyor. 😅😂 Ayrıca kaliteli mini dizi olursa severek izliyorum ama sırf konuyu uzatmak için içi boş senaryolarla uzatılan dizilerden nefret ediyorum.
Şimdi dizi var film var. G. O. T dizisi çoğu filme bedel, yeni çıkacak The Rings of Power filmden öte. Ama bazı seri filmleri de dizilerden başka. Harry Potter, Yüsüklerin Efendisi örnekleri.
Cevap
9Cevap
Film
dizi izleyecek vaktim olmuyor pek birde kaçırirsan o hevesim de gidiyor pek tat alamıyorum film izlemek daha keyifli oluyor 😊🎬🥤🍿
😊👍
Sinema filmi tercihim acikcasi.. Cok yogun bir insanim.. dizileri takip edemem ama Netflix dizileri olabilir!.
Film. Diziler çok uzun ve sezon olayı falan sıkıyor beni
ikisinide ayrı ayrı seviyorum filmin tadı başka dizinin tadı başka şimdi diziler önde görünüyor filmlere göre
Benim tercihim her zaman kitap
Ruh halime göre değişir.
Film kısa.
Ama diziler daha güzel.
Filim 😜
akrepçede filim :D
Film
Fark etmez
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?