Ben ikisini de severim ama dizi izlemekten daha çok keyif alırım. 

Ben film izlemyi her zaman daha çok seviyorum çünkü filmler 2-3 saat oluyor hikaye tek seferde bitiyor dizi biraz uzun sürdüğü için de bir yerden son sıkılıyorum sarmıyor ya da bitirmek için atlayarak izliyorum anlamı kalmıyor. ama filmleri severim özellikle de bilim kurgu türünde ki filmleri. mesela eğer izlediğim dizi The witcher gibi 8 bölüm ise o zaman sarar izlerim ama bunun dışında ki daha uzun bölüm süren dizileri hiç başlamam bile biliyorum ki yarım kalıyor çünkü.
Dizi izlemek ninni dinleyen bebek gibi hissettiriyor. Tatlı bi rehavet. Film izlerken boş caddede motosikletiyle uçan adam gibi hissediyorum. Yerine göre ikisi de eğlenceli.
Değişiyor aslında. Uzun şeyler izleyecek sabrım yoksa o dönem film tercih ediyorum, biraz daha uzun vakitlerim ve sabrım varsa dizi izliyorum.
Son zamanlarda Avrupa Yakasından başka bir şey izlemiyorum. Terapi gibi 😀
Cevap
40Cevap
Film izlemeyi tercih ediyorum süreklilik arz eden şeylere pek zaman ayıramıyorum zira. Keyifli günler.
İkisi de olur konu güzelse dizi daha iyi çünkü filmi izliyorsun bitiyor, dizi saçmalamadan giderse devam ediyor, güzel oluyor 😊
45 dakikada bir konu anlatılmıyor ise bir ömür anlatilamaz. Diziler yasaklanmalı.. beyini aptallaştiriyo
Film izlemeyi daha çok seviyorum kısa ve öz buluyorum, diziler bir süre sonra son bölümlere yaklaştıkça genelde bozuyor kendini.
Sürükleyici dizi var onu da izlerim de. En iyisi film gibi. 2 saat gibi bir sürede bütün konuya hakim oluyorsun
Ikisi de ama film her zaman daha iyidir bnim için çünkü bazen dizinin devamnı getiremiyorum.
Dizi izlemek bir süre sonra sıkıyor beni. Genel olarak film izlemeyi seviyorum.
Film izlemeyi daha çok severim eğer dizi türk dizisiyse hiç izlemem
Film izlemeyi tercih ediyorum. Diziler sıkıcı geliyor. Beğenince de hemen bitirmeden duramıyorum.
Film sevmiyorum, hemen sıkılıyorum. Bol sezonlu sürükleyici dizileri severim.
Filmler cok uzun sürüyor. Dizi daha fazla o yuzden.
Yabancı komedi dizileriyle bol ağlamalı filmleri severim. Favori dizim "Monk" favori filmim "Canım Kardeşim"dir.
film seviyorum dizi çok sağlam değilse bayıyo çabuk sıkılırım
İkisinide sevmem anca dil geliştirmek için izlerim işte
Kesinlikle dizi en azından sürükleyici oluyolar
Film izlemek. Başlayıp bitecek misss
Dizileri daha çok seviyorum
Film tercih ediyorum dizi izlemiyorum zaten
Fark etmiyor ikisi de güzel
İkiside ayrı ayrı güzel.
Alt yazılı film favorim
İkisininde severim
İnstegramda kısa videolar izlemeyi seviyorum. Artık merak duygum kalmamış
Film daha çok tercihim. Ama arada dizi izlemekte güzel oluyor tabi
Filmsi dizilere bayılırım. Ama genelde filmciyim.
ikisi de güzel
Daha çok yabancı dizi izliyorum
Genelde dizi izlemeyi tercih ederim
Bana hiç düşünmemiştim Ama eşit galiba
Film izlemeyi tercih ederim genellikle
Film ya dizi sevmiyorum
Dizi..
Mini dizileri çok seviyorum
Film kesinlikle.
Dizi
Film
Dizi
Filmm
dizi
Dizi
Hiçbiri
Komedi olarak dizi
film izlemeyi
Film daha iyi
Ikiside degil
Ortaya karışık
film
Film daha hoş dizi bi zaman sonra sıkıyor insani.
Erotik
Dizi
Film tabiki
Film
Film
Film
film
Dizi
Karaktersiz elena
Hiçbirini
İkisi de
Dizi en iyisi ya