Diziler & Filmler Dizi izlemek ve film izlemek arasında kalsanız sizin tercihiniz ne olur? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Dizi Film Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dizi izlemek ve film izlemek arasında kalsanız sizin tercihiniz ne olur? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Ben tabi ki de film izlerim.. dizi çok uzun sürüyor ve sıkılıyorum bitiremiyorum.. ama filmleri tek seferde bitiririm 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sanırım dizi izlemeyi tercih ederdim. Genel olarak da dizi izlemeyi seven biriyimdir zaten. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 319 cevap paylaştı. Filmi tercih ederim mini yabancı dizi olmadığı sürece dizi takip edemiyorum… 😅 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 398 cevap paylaştı. Filmler çok uzun sürüyor ve sıkılıyorum o yüzden dizi tercihimdir.. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 948 cevap paylaştı. Film tercihim 8Olurdu 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 542 cevap paylaştı. Türk Dizisi ama Yabancı Film 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. film tercih ederim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Film 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Film izlemek 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yine film iyidir. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Film 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Film 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben tabi ki de film izlerim.. dizi çok uzun sürüyor ve sıkılıyorum bitiremiyorum.. ama filmleri tek seferde bitiririm
Sanırım dizi izlemeyi tercih ederdim. Genel olarak da dizi izlemeyi seven biriyimdir zaten.
Filmi tercih ederim mini yabancı dizi olmadığı sürece dizi takip edemiyorum… 😅
Filmler çok uzun sürüyor ve sıkılıyorum o yüzden dizi tercihimdir..
Film tercihim 8
Olurdu
Türk Dizisi ama Yabancı Film
film tercih ederim
Dizi tercih ediyorum
Film
Film izlemek
Film izlemek.
Yine film iyidir.
Film
Dizi
Film