Müzik & Etkinlik Rap parça yaptım bu zamanda iş yaparmı? kaslfflfl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Amatör kayıttır. Üstünde durulsa güzel parça çıkarmı sözler bana airDinleme Linki:https://voca.ro/1ccGtJ9MdXIL Rap parça yaptım bu zamanda iş yaparmı? Cevapla İş Soruları En İyi Sözler Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Olmuyor sensiz olmuyor !!! Depresyon style bile tuttu kardeşim sen niye tutmayasın? 0 2 Yorumla kaslfflfl +1 yıl Yani her şey olabilir 😅 parça nasıl sence eksik var ama şu an nasıl geliyor Yorumla Dopaminx +1 yıl Fenaaa Yorumla
ecelynn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Güzel olmuş şöyle 2-3 dakikalık olsaydı 1 2 Yorumla kaslfflfl +1 yıl 3 dakika şu an parça ben komple bitirdim hepsini burada paylaşmak istemedim yorum almak için nakarat ve 1 verse paylaştım Yorumla kaslfflfl +1 yıl Bu zamanda yapılsa dinlenirmi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alt yapi sana mi ait? 0 4 Yorumla kaslfflfl +1 yıl Evet bana ait arkadaşım beat yapıyor bende arşivi incelerken beğendim 1 günde yazdım bitirdim burada sadece bir kısmını paylaştım yorum almak için😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alt yapiyi çok begendim sozleride guzel sesinde iyi sadece egitime ihtiyacin var uzmek icin demedim gelismen icin kirdiysam affola gitarist lazim mi😂 Yorumla kaslfflfl +1 yıl Gitar çalıyorsan az çok biliyorsundur. Ses basit stüdyoda detone bile düzeltiliyor önemli olan beat ve sözler bunlar tamamsa gerisi halledilir😅Bunu bir telefondan beat açıp bir telefondan kayıt aldım sırf ritmi unutmayım diye Güzel bir sesle güzel bir şey çıkarmı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki guzel bir şey çikarirsin normalde kolay kolay sarmaz beni ama beğendim bide gitar çalmayi bilmiyorum daha yeni aldim şaka yapmiśtim onda 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmuyor sensiz olmuyor !!! Depresyon style bile tuttu kardeşim sen niye tutmayasın?
Yani her şey olabilir 😅 parça nasıl sence eksik var ama şu an nasıl geliyor
Fenaaa
Güzel olmuş şöyle 2-3 dakikalık olsaydı
3 dakika şu an parça ben komple bitirdim hepsini burada paylaşmak istemedim yorum almak için nakarat ve 1 verse paylaştım
Bu zamanda yapılsa dinlenirmi
Alt yapi sana mi ait?
Evet bana ait arkadaşım beat yapıyor bende arşivi incelerken beğendim 1 günde yazdım bitirdim burada sadece bir kısmını paylaştım yorum almak için😊
Alt yapiyi çok begendim sozleride guzel sesinde iyi sadece egitime ihtiyacin var uzmek icin demedim gelismen icin kirdiysam affola gitarist lazim mi😂
Gitar çalıyorsan az çok biliyorsundur. Ses basit stüdyoda detone bile düzeltiliyor önemli olan beat ve sözler bunlar tamamsa gerisi halledilir😅
Bunu bir telefondan beat açıp bir telefondan kayıt aldım sırf ritmi unutmayım diye
Güzel bir sesle güzel bir şey çıkarmı sence
Tabiki guzel bir şey çikarirsin normalde kolay kolay sarmaz beni ama beğendim bide gitar çalmayi bilmiyorum daha yeni aldim şaka yapmiśtim onda 😏