Müzik & Etkinlik Rap müzikte başarılı olabilir miyim sizce? bayülgen Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Olabilir miyim, sizce ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl ggg Güncellemeler+1 yıl fghjkl Rap müzikte başarılı olabilir miyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
davasnameftun Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Yeteneğin varsa olanilirsin kendine ait bir youtube kanali acarak başlayanilirsin 2 6 Yorumla bayülgen +1 yıl kaydı dinlediniz mi Yorumla davasnameftun +1 yıl Sesin gerçekten cok guzel Yorumla davasnameftun +1 yıl Bence siir seslendirmesine devam etmelisin Yorumla davasnameftun +1 yıl Dur devamini dinliycem hoşuma gitti Yorumla bayülgen +1 yıl teşekkür ederim Yorumla davasnameftun +1 yıl Rica ederim😊umarım iyi yerlerde görürüz seni Yorumla
jaapoonnkızz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Sesin güzel ama rap için ideal değil bence. Daha slow olabilir. 1 2 Yorumla bayülgen +1 yıl ses ince mi kalın mı geliyor? Yorumla jaapoonnkızz +1 yıl İnce geldi bana Yorumla
Delispony Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Serdar Tuncer'in sesine benzeten bir tek ben miyim? 0 2 Yorumla bayülgen +1 yıl ciddi olamazsın Yorumla Delispony +1 yıl Ciddiyim 🙂 Yorumla
Aphell123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Rap mi bu knk sanki biraz yavaş olmuş 1 7 Yorumla bayülgen +1 yıl bu ses rap müziğe gider mi? Yorumla Aphell123 +1 yıl Yani bence gitmez knk ya daha yavaş şiirler şarkılar için güzel bir ses bu sesin iyi bu arada Yorumla bayülgen +1 yıl kanka ses ince mi Yorumla Aphell123 +1 yıl Yok ince değil normal hatta 1 tık kalın diyebilirim Yorumla Shazam6 +1 yıl Bi rap sarkiyi soylede oyle anlayalim hizli soylemelisin fon muzigide koy arkaya bi bakalim nasil olcak baya kalin geliyor sesin Yorumla Shazam6 +1 yıl Rapte ince kalin farketmiyor ki soyleyebilmen onemli Yorumla Shazam6 +1 yıl Herkesin tercih ettigi rapci farkli okdr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeteneğin varsa olanilirsin kendine ait bir youtube kanali acarak başlayanilirsin
kaydı dinlediniz mi
Sesin gerçekten cok guzel
Bence siir seslendirmesine devam etmelisin
Dur devamini dinliycem hoşuma gitti
teşekkür ederim
Rica ederim😊umarım iyi yerlerde görürüz seni
Sesin güzel ama rap için ideal değil bence. Daha slow olabilir.
ses ince mi kalın mı geliyor?
İnce geldi bana
Serdar Tuncer'in sesine benzeten bir tek ben miyim?
ciddi olamazsın
Ciddiyim 🙂
Rap mi bu knk sanki biraz yavaş olmuş
bu ses rap müziğe gider mi?
Yani bence gitmez knk ya daha yavaş şiirler şarkılar için güzel bir ses bu sesin iyi bu arada
kanka ses ince mi
Yok ince değil normal hatta 1 tık kalın diyebilirim
Bi rap sarkiyi soylede oyle anlayalim hizli soylemelisin fon muzigide koy arkaya bi bakalim nasil olcak baya kalin geliyor sesin
Rapte ince kalin farketmiyor ki soyleyebilmen onemli
Herkesin tercih ettigi rapci farkli okdr
Olabileceğini biliyorum eğitim şart
Eminem ile kapışırsın o derece.