İzmirde yaşıyorum ve günlük hayatta aktif olmak istiyorum. aktiflikten kastım insanlar kurslara, derneklere, gruplara katılıyo. Ve ben de böyle şeylere katılmak istiyorum. yani açıkçası sosyalleşmek istiyorum. kpop la - kdramayla ilgileniyorum. Paralı veya parasız farketmez. lütfen yardım. mesela bi dernek gibi bişeye katıla bilir haftadonu etkinliklerine girebilirim bi gezi olabilir konser veya tiyatro veya herhangi bişey veya belki WhatsApp ta gruplar vardır ve sonra buluşabilirler yani yardım 🙂🙂
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben hiç kaliteli düzgün bir şey bulamadım İzmir’de valla
Eveeet ya ama ben instada bi hesap gördüm işte İstanbul'da gezilecek yerler falan diye bayağ ds güzeldi onun izmirini bulucam fotosunu atarım
İzmir'de okadar aktivite yapılacak yerler varki say say bitmez
Ys işte bi gruba katılsam onlarla aktivite yapsam bir yerlere gştsek falan da bilmşyorum işte
Tiyatro oyunculuk ya da müzik vs gibi şeyler üzerine başvuru yap
Mantıklı mğzikten kastın nedir
Yani enstürüman gibi halk eğitimde var olabilir
Haaa kurs gibi
Evet aynen öyle
Olabilir mantıklı
Yani olabilir
Spora gidebilirsiniz rutin olarak gidilebilecek güzel bir yer. Psikolojik olarak çok faydası var hemde.
Fuara gitjmeyi denedin mi oldukça fazla şeyler var veya belediyenin
Yani şu an fuar vardı kitap fuarı ona gittim aslında ama yani tam istediğimi anlatamıyorum. işte o oldukça fazla olan şeyleri bilmiyorum
dur bakalım anlaşacağız. Kalabalık ortam ile bir şeyler mi yapmak istiyorsun
Yani mesela bi şeye katıldığımı düşün atıyorum ctesi demişler ki işte Karşıyaka'da buluşuyoruz sonra şurda bi etkinlik var ona gidiyoruz. Yafa para karşılığında geziye gidicez. veya bi dernek işte 1 aylığına yurtdışına biyere gidicez şu yarışa falan yani İzmir'de olabilecek hiç bir etkinlikten haberim yok
Anladım böyle etkinlikler çok fazla var hele ki İzmir'de. Az bir araştırma lazım tabi. Bende bakayım
Açıkçası İzmir'de olan gençlerin katıldığı etkinliklerden haberim yok genellikle haftasonlarım hep aynı geçiyo
Araştırmak lazım elbette. Her zaman haberimiz olmayabiliyor. Ama sürekli bir şeyler olduğunu söyleyebilirim
İzmir Çıkışlı Günübirlik Çeşme, Alaçatı, Sığacık Turu 249 tl ye mesela hafta sonu için
Evet işte sıkontı orada İzmir gibi bi yerde o kadar etkinlik vardır ki ama hiç birini bilmiyorum ben de bi araştırayım çook teşekkürler
Rica ediyorum :9
Kanka bende izmirdeyim bi aktivite bul bende katılayım
İşteee bulamıyorum. yani derneklerde genellikle çok etkinlik olur ama yani bilmiyorum işte sen bul bebde geliyim
Gaziemir deyim ben sen
Bende önemli bişeyler yapmak isterim ya
Çok farklı yerler ben çiğlideyim
Sorun değil kanka napcaz ben arkandayım
Bilmiyoooom
At burdan
Kanka turlaramı gitsek
Ya öyle turda değil de bilmiyorum ben bi araştırayım saol sanada
Ya birlikte bişey yapalım bende yalnızım
Yani benim arkadaş grubum var da aynı şeylerle ilgilenmiyoruz apayrı konular ama yanlız deyilim yani
İzmirdesin çık dışarı merhaba de birine Konya değil ya özgüvenli ol
Kanka arkadaş bulmaya çalışmıyorum aslında
Bi grup veya bi dernek olabilir fark etmez yani
İzmir işte kaşrların yeri
Ne alaka ya
gercekten bunu asmak ıstıyor musun?
Yani evet ama zaten asosyal biri değilim ama istediğim bi grup gibi bişrylere katılıp etkinliklere falan girmek
Amacım arkadaş edinmek değil
FARKINDAYIM kendın bunları ıyı kavrayıp kendı cevrende daha aktıf ve sosyal bırısı olmayı ıstıyorsun musaıt ısen msaj at dıyecegım ıkımızınde xper sevıyesı yetersız fake ınsta var mı veya telegram falan
Burdan yaz istersen telegram yok Instagram da fake yok şdjdldhdl sen bilirsin
asıl sen bılrısın bana degıl sana lazım ıyı gunler
E cık gez
Knk öyle değil .
Yani mesela bi şeye katıldığımı düşün atıyorum ctesi demişler ki işte Karşıyaka'da buluşuyoruz sonra şurda bi etkinlik var ona gidiyoruz. Yafa para karşılığında geziye gidicez. veya bi dernek işte 1 aylığına yurtdışına biyere gidicez şu yarışa falan yani İzmir'de olabilecek hiç bir etkinlikten haberim yok
E bul ortam ona göre
İşte o ortamı bulamıyorum