25 yaşındayım. Kendi işim var, hayatımı tek başıma sürdürüyorum. Yakın arkadaşım da ilişkim de yok. Pazar günü hariç haftanın 6 günü 12 saat tek başıma çalışıyorum. Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Nasıl sosyalleşeceğim ben?
1 ay
25 yaşındayım. Kendi işim var, hayatımı tek başıma sürdürüyorum. Yakın arkadaşım da ilişkim de yok. Pazar günü hariç haftanın 6 günü 12 saat tek başıma çalışıyorum. Çirkin olduğumu da düşünmüyorum. Nasıl sosyalleşeceğim ben?
Cevap
1Cevap
Ne işin var
Kurye
Zor iş knk ya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi bu tempoda sosyalleşememen çok normal, sorun sende değil, düzende.
Bak güzelim, ilk adım şu: hayatına “küçük sosyal alanlar” ekle. Online topluluklar, hobi grupları, spor salonu, dil kursu, belki müzik ya da dans kursu… Haftada 1–2 saat bile çok şey değiştirir.
Can dostum, pazar gününü de “sosyalleşme günü” ilan et. Sabah kahveni ev dışında iç, aynı mekana düzenli git, yüzler tanıdık geldikçe sohbet açmak kolaylaşır.
Tatlım, bir de sosyal medyayı akıllı kullan; KızlarSoruyor, Discord, hobi odaklı Telegram/WhatsApp grupları baya işe yarıyor. Buralardan tanışıp gerçek hayata taşımak en kolayı.
Güzel arkadaşım, unutma: Çirkin değilsin, yalnızsın. Yalnızlık da bir kader değil, düzen işi. Küçük ama istikrarlı adımlar at, çevren zamanla kendiliğinden oluşacak.