Ayda bir ya da iki kere konser, tiyatro veya sinemaya gidiyoruz. Arkadaşlarım o zenginsin falan diyor. Bu aktiviteleri yapmak lüks mü? Elimde olsa hep gitsem ama bütçemi ayarlayıp ayda bir anca gidiyorum.

Ayda bir ya da iki kere konser, tiyatro veya sinemaya gidiyoruz. Arkadaşlarım o zenginsin falan diyor. Bu aktiviteleri yapmak lüks mü? Elimde olsa hep gitsem ama bütçemi ayarlayıp ayda bir anca gidiyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Artık lüks gibi maalesef
Bu ekonomide artık her zaman lükse dönüşmüş durumda..
İmkanı olanın ise gitmesi gerek. Ruhsal açıdan insanın bu tarz aktivitelere ihtiyacı var..
Konser sevmiyorum çok karabalik baş ağrıtıcı
Sinemaya da gitmiyorum evde izliyorum
genelde vaktim olmuyor zaten
Son 10 yıldır türkiyede devlet yöneticileri ve muhalif siyasetçiler para kazanmayı çok sevdiği için sinemaya gitmek lüks maalesef
Değil, olmamalı ama işte insanlar ne yapsın.
Sosyalleşmek bence iş ev arası ölelimmi yani hiç mi bı yere gitmicez
Bir telefona milyarca lirayı verirken ihtiyaç dıyorlar ama
tabıkı hayır arada sırada dozunu kacırmadan ıyıdır :)
O kadar stresli bir ortamda yaşıyoruz ki zorunlu bile diyebilirim
lüks değildir. milleti bu hale düşürenler utansın.
normalde degil normal insani aktiviteler bunlar, fakat malum Turkiye gibi bir yerde yasayinca bir kafede oturup kahve icmek bile lukse giriyor.
İndirimli biletler bile pahalı geliyor keşke daha ucuz olsa hep giderdik ama ayda bir bile lüks gibi oluyor.
Çok boş şeylere para harcıyoruz zaten, bunların yanında tiyatro, sinema veya konser gibi şeyler lüks kalmıyor bence.
Tabi ki lüks değil ihtiyaçtır hatta ama maalesef mevcut sistemde lükse girdi üzülüyoruz
Değil, ihtiyaç. Kafa dağıtmak lazım.
hayır değil gitmek lazım
Lüks olduğunu düşünmüyorum
yok be o kadar abartı fiyatlar yok lüks değil
Hayır tabikisi arada eğlenmek neden lüks olsun
Bilet fiyatları artık lüks diyor
Her cumartesi giderim.
Değil gayet normal sosyal aktiviteler
Degil ama imkanlar cok önemli bence
Evet lüks bence de
Bu ülkede evet
tek gidilmez