Kültür & Sanat Tiyatroya veya konsere gidiyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gitmeyi seviyor musunuz? Ne müthiş bi an onları sahnede izlemek. Tiyatroya veya konsere gidiyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl En son Fatma Turgut konserine gitmiştim 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl en son manowar ve soen konserine gittim ondan beri gitmiyorum toplasan yılda bir iki kere falan anca gidebiliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maddi sebeplerden ötürü mü yoksa vakit mi bulmakta zorlanıyorsunuz? Yorumla Mitsuhide +1 yıl genelde vakit ve dinlediğim grupların sık sık türkiyeye gelmemesi hatta bazıları hiç gelmiyor kitlesi yok diye, bilet fiyatları çok uçuk olmuyor karşılayabiliyorum Yorumla
optmsprme Takip Et Xper 4 Yaş: 119 , eic 81% +1 yıl Harbiyede kenan a gittim geçen gün. Müthişti. Konser güzeldir , her sene en az bir kere konsere gitmeye çalışırım param oldukça 0 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bundan 10 yıl önce tiyatroya gitmiştim henüz konsere daha gitmedim 0 0 Yorumla
ThisİsOnly Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl En son Uniq Hall’de Kürk Mantolu Madonna’ya gitmiştim epey olmuş 0 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tiyatroya çocukluktan beri gitmedim, gitmeyi çok istiyorum. 0 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Bayılırım. Vaktim olsa tiyatrodan konserden çıkmam. 0 0 Yorumla
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Harbiye konserleri Maçka parkı sürprizleri çok iyi oluyor 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İstanbul'da maaşım varken giderdim artık yok hayatımda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Temmuzun ikinci yarısından itibaren İstanbul Festivali vardı. Biletler 100 lira 200 lira. 17 gün sürdü 30 a yakın konser oldu. Ben 4 tanesine gittim. 0 0 Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl tiyatroya gitmek istiyorum ama bulunduğum şehirde imkan yok :/ 0 0 Yorumla
Fuerte_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gidiyorum ama sürekli değil. Başka işim gücüm var sonuçta. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mahmut tuncerin konseri olsa da gitsek 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl gitmeyi hep isteyip bir şekilde gidemeyenim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
En son Fatma Turgut konserine gitmiştim
Hayır gitmiyorum gadası
en son manowar ve soen konserine gittim ondan beri gitmiyorum toplasan yılda bir iki kere falan anca gidebiliyorum
Maddi sebeplerden ötürü mü yoksa vakit mi bulmakta zorlanıyorsunuz?
genelde vakit ve dinlediğim grupların sık sık türkiyeye gelmemesi hatta bazıları hiç gelmiyor kitlesi yok diye, bilet fiyatları çok uçuk olmuyor karşılayabiliyorum
Harbiyede kenan a gittim geçen gün. Müthişti. Konser güzeldir , her sene en az bir kere konsere gitmeye çalışırım param oldukça
Bundan 10 yıl önce tiyatroya gitmiştim henüz konsere daha gitmedim
En son Uniq Hall’de Kürk Mantolu Madonna’ya gitmiştim epey olmuş
Tiyatroya çocukluktan beri gitmedim, gitmeyi çok istiyorum.
Bayılırım. Vaktim olsa tiyatrodan konserden çıkmam.
Harbiye konserleri Maçka parkı sürprizleri çok iyi oluyor
İstanbul'da maaşım varken giderdim artık yok hayatımda
Temmuzun ikinci yarısından itibaren İstanbul Festivali vardı. Biletler 100 lira 200 lira. 17 gün sürdü 30 a yakın konser oldu. Ben 4 tanesine gittim.
tiyatroya gitmek istiyorum ama bulunduğum şehirde imkan yok :/
Gidiyorum ama sürekli değil. Başka işim gücüm var sonuçta.
Mahmut tuncerin konseri olsa da gitsek
Gidiyorum ama daha çok konsere
gitmeyi hep isteyip bir şekilde gidemeyenim.
Hayır, sevmiyorum ikisini de
Hayır sık gitmiyorum.
Konsere sadece
En son ilkokulda gitmiştim
gitmem
Fakirim.
Hayır
Hayır
hayır