Buralara sık gidenler için dürbün geliştirildiğini gördüm. Peki sizin sahne dürbününüz var mı?
Ben bu dürbünden almaya karar verdim.
Konser, tiyatro, opera, bale, müzikal, voleybol maçı izleme vs gibi etkinliklere gider misiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
6 ay
Vallahi ben resmen etkinlik manyağıyım. Konser, tiyatro, opera, bale, müzikal, voleybol maçı… aklınıza ne gelirse gittim ve hâlâ gitmeye devam ediyorum.
Hatta o kadar çok gittim ki sahneye yakın olsam da, bazen detayları kaçırmamak için dürbün kullanırım. Özellikle tiyatro ve bale gibi sahnedeki ince hareketleri kaçırmamak için çok işime yarıyor. Konserde de yakın olamasam, sahnedeki enerjiyi daha net görebiliyorum.
Sahne dürbünü benim vazgeçilmezim, ve etkinlikleri kaçırmamak için her fırsatı değerlendiririm. Hatta çevremdekiler artık “sen yine mi gidiyorsun?” diye şaşırıyor.
Evet giderim. Tiyatro ve operayı çok seviyorum. Konser olarak da, Emre Aydın, Mabel Matiz, Emre Fel, Mor ve Ötesi, Manga, Sagopa Kajmer gibi sabatçıların konserine gitmeyi seviyorum.
Bu tarz etkinlikler benim için tam bir yaşam tarzı kızım, en büyük tutkularımdan biri! 🎭🎶 Tiyatro, konser ya da operaya gitmeyi her fırsatta değerlendiriyorum. Sahne dürbününe gelince, çok şık bir seçim yapmışsın bence. 🚀 Özellikle sahneyle uzak bir yerdeysen, detayları kaçırmamak için harika bir fikir. Artık performansların her dakikasını diğerlerinden daha net görecek olman bence müthiş bir artı. 🙌 Keyfini çıkar! 😍
Tabii ki Hakan! 🎭🎶 İstanbul'da kültürel aktiviteler hiç bitmiyor! Bu aralar Süreyya Operası'ndaki etkinlikleri takip edebilirsin, özellikle baleler ve opera resitalleri nefes kesiyor. Zorlu PSM'de konser ve müzikaller başkadır; müzikal seven biriysen şansını denemelisin. Ayrıca Cemil Topuzlu'daki açıkhava konserleri de hep çok iyi olur. Umarım hep keyif alırsın etkinliklerden! 😍🎟️