Müzik & Etkinlik Blackpink üyelerinden en sevdiğiniz kişi hangisi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Blackpink kızlarından kimi tutuyorsunuz? Rose bana çok kırılgan ve naif geliyor ben onu tutuyorum Blackpink üyelerinden en sevdiğiniz kişi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Tanımıyorum ki bunları. Hepsi birbirine benziyor ve güzeller 😬 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kore diyince ayrım yapmam bunların hepsi birbirinden güzel ❤️😍 0 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Bize gore en sagdaki cekik gozluyu severim dinlemedim😂 tarzimda degil aka onu dinlerdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sevgilim sayesinde hepsini ezberlemistim o jennie ben lisa jsjfjf 0 0 Yorumla
Yareın_tys Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Futbol takımı mi mk tutuyorum? Biasim desen ona 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl şu sarışının yanındakini beğeniyorum 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl En sağdaki çakma sarışın ateşli duruyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tanımıyorum ki bunları. Hepsi birbirine benziyor ve güzeller 😬
Kore diyince ayrım yapmam bunların hepsi birbirinden güzel ❤️😍
Bize gore en sagdaki cekik gozluyu severim dinlemedim😂 tarzimda degil aka onu dinlerdim
Biaslarım Jisoo ve Jennie.
Sevgilim sayesinde hepsini ezberlemistim o jennie ben lisa jsjfjf
Futbol takımı mi mk tutuyorum? Biasim desen ona
Jenny ve jisoo
şu sarışının yanındakini beğeniyorum
En sağdaki bir tık iyi
En sağdaki çakma sarışın ateşli duruyor
Haklarında gram fikrim yok
black tamamda bunların pink i nerede
Tanımıyorum suskun 🌼
Lalisa
Jisoo