Müzik & Etkinlik Hangi blackpink üyesi favoriniz? Soyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor hangi blackpink üyesi favoriniz Jennie Lisa Jisoo Rosé Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi blackpink üyesi favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Lisa çok egolu ve sert geliyor bana jennie çok uysal ve şirin rose cok havalı ve enerjik jiso kendini digerleri gibi ön plana pek çikaramıyor rose nin ismi de güzel cicek perisi gibi 0 0 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Dinlemiyorum ama rose en güzeli gibi geldi :) 1 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl Onu bunu bilmem de, şu Jennie efsane güzelmiş. 1 0 Yorumla
ecrinqx Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl en çok lisayı kendime yakın buluyorum bu yüzden o sanırım 0 0 Yorumla
bilinmeyenkişi321 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl bunları dinliyceğime gerçek şarkı ve grupları dinliyorum tatlımm 0 0 Yorumla
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Açık söylemek gerekirse hiç biri. 1 0 Yorumla
asdasdasj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hepsi aynı bunların ya asjkhhgdjkhsad 0 0 Yorumla
lordburakxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sacma salak bir kore grubu bunlari dinleyeceğim git led zeppelin dinle 0 3 Yorumla miantje +1 yıl tüm türkiye senin bu yorumunu bekliyordu şimdi gidip led zeppelin dinlicez. Yorumla lordburakxxx +1 yıl Dinle bakalım birdaha bu gayler i dinlemezsin birdaha Yorumla Soyaaa +1 yıl Hgfgj cahil Yorumla
qadblood Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Hepsi aynı kişi değil mi 0 1 Yorumla Soyaaa +1 yıl Göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Lisa çok egolu ve sert geliyor bana jennie çok uysal ve şirin rose cok havalı ve enerjik jiso kendini digerleri gibi ön plana pek çikaramıyor rose nin ismi de güzel cicek perisi gibi
Dinlemiyorum ama rose en güzeli gibi geldi :)
Onu bunu bilmem de, şu Jennie efsane güzelmiş.
buna karar vermek çok zor ama jisoo diyim
en çok lisayı kendime yakın buluyorum bu yüzden o sanırım
bunları dinliyceğime gerçek şarkı ve grupları dinliyorum tatlımm
Açık söylemek gerekirse hiç biri.
Hepsi aynı bunların ya asjkhhgdjkhsad
lisadaki tırnak ne öyle
Jennie biasım
jisoo biasım
Tabiki Jennieee ❣
jisoo <3
Jisoo
Jennie ve Lisa.
1 olabilit
Lisa
Sacma salak bir kore grubu bunlari dinleyeceğim git led zeppelin dinle
tüm türkiye senin bu yorumunu bekliyordu şimdi gidip led zeppelin dinlicez.
Dinle bakalım birdaha bu gayler i dinlemezsin birdaha
Hgfgj cahil
Hepsi aynı kişi değil mi
Göz doktoruna görünmenizi tavsiye ederim
Rosé tabiki
farketmez :D
Jennie
Jennie
Rosé bebeğim <3
Jennie ❤💕
Jennie’m meleğim