• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Müzik & Etkinlik

Blackpink üyelerinden en güzeli hangisi?

Diyeney
Diyeney Takip Et
Xper 4 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
4 üyeden oluşan bir müzik grubu..
Lisa
Rose
Jisoo
Jennie
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En Güzel Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
30 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Zeynep_Demirell
    Zeynep_Demirell Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Çoğu yorumda gördüm herkes Jennie'nin antisi fazla demiş. Olabilir çünkü Jennie'de hareket
    Hastalığı var ve dans edince başı dönüyor bana göre en güzelleri Jennie ve biasım. Herkes nefret ediyor hastalığından dolayı ve hasta olmasına rağmen gurubunda en iyi dans eden 2. üye jennie'nin rapı lisa'dan daha güzel bunlar benim fikirlerim değildir gurubun lideri Jisso'dur güzellik sıralaması olarak
    1. Jisso
    2. Jennie
    3. Lisa
    4. Rose
    Bunlar benim fikirlerim değildir ve dört üyede k-pop taki ilk 15 e girmiştirben dördünüde çok seviyorum bana göre dördüde çok güzel , dördüde çok iyi dans yapıyor, dördününde sesi çok güzel
    Aranızda bazıları bilmeden konuşmuş Jennie itici bilmem ne onlar popüler kendiniz daha bi B*K
    Yiyememişsiniz boş boş konuşuyorsunuz. Evet Jennie'nin antisi diyer üyelere göre fazla olabilir
    Çünkü herkes ona tembel dansci diyor insanal4ı anlamaya çalısin Jennienin antisi çok diyen MAL
    Git sen yap o dansı..

Boş boş yorumlarınızı kendinize saklayın o şu bu daha güzel diyorsan kendine blink DEME😡

117
    13 Yorumla
    • hira_ben3
      hira_ben3
      +1 yıl

jisso değil jisoo grubun lideri yok ve jennienin antisi çok çünkü bir erkeğin önüne atlayıp twerk atiiği ve bircok sey var antiler haklı demiyorum ama yaptığı şeyler çok aptalca o erkek idol çok linç yiyebilirdi kafasını diğer tarafa çevirmeseydi.

Yorumla
    • JennieKim96
      JennieKim96
      +1 yıl

Güzellik sıralamasında rose 3. Lisa 4.

Yorumla
    • Hemii
      Hemii
      +1 yıl

Hayir 1 lalisa en g7zel kizda lalisa goog, eda cikiyo

Yorumla
    • Hemii
      Hemii
      +1 yıl

@JennieKim96 canim benim en cjrkin lisa degil en guzeli lisa ve en guzsl dans eden oyuncu google da yazio

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Hayır bahsettiğin Based on kbs olması gerekir. Onun sıralaması şu şekil;
      1. Jisoo
      2. Jennie
      3. Rosé
      4. Lisa

Kbs sırlaması ise
      1. Jisoo %95
      2. Rosé %70
      3. Lisa%60
      4. Jennie %50

Ayrıca, Jennie dans etmiyor bile hastalığını bahane etmeyin. Twerk atarken o hastalığı kayboluyor nedense

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@Hemii O dünya güzellik sıralaması biz kbs den bahsediyoruz

Yorumla
    • Defnebska
      Defnebska
      +1 yıl

@hira_ben3 aşkım jennie daha kolunu kaldiramiyor grupu Lisa ve rosê ayakta tutuyor insanların güzelliğine göre yeteneklerine bakmayın jennie güzel bı kız olabilir ama dansta iyi değil sadace rapta iyi Lisa ve rosê sesleri ve dansları jennie ile jisoodan daha iyi olduğu için grupu onlar ayakta tutuyor

Yorumla
    • TatlısRosem
      TatlısRosem
      +1 yıl

Jennie grubun 3. Dansçısı Rosé lider dansçı yani 2.

Yorumla
    • Allmyloveisgone
      Allmyloveisgone
      +1 yıl

Yazdığın siralama yalnızca korede geçerli dünyada degil

Yorumla
    • louvejennie
      louvejennie
      +1 yıl

@hira_ben3 jennıe hıc bır zaman erkekıgın önüne gecıb twerk atmadı uydurma. Vıdeoda kamera âcısı farklıydı.+sız ne istiyorsunuz jennıeden kız istedıgını yapar sızde cıps kokan ellerınızle ossura ossura onun guzellıgını izleyıp kuduracaksınız. Jennıe en basarılı kadın ıdol bunuda ınkar edemezsınız

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@hira_ben3 Grubun lideri yok ama bir sürü resmî kaynakta Jennie "Secret leader of Blackpink" diye anılıyor. Çünkü Yg yeteneğe göre lider seçiyor ve aralarında en yeteneklisi o. Olayın gerçeğini bilmeden insanlara sallamak... Orada kameraya yapıyor çapraz açıdan çekildiği için öyle gözüküyor

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Grubun lider dansçısı Rosé'dir. Aslında Jennie olucaktı ama Yg Rosé'yi seçti. Kbs sıralamasına göre
      1. Jisoo %96
      2. Rosé %70
      3. Lisa %60
      4. Jennie %50

Yorumla
    • chaewlovee
      chaewlovee
      +1 yıl

Öncelikle şunu söyleyeyim ben blinto değilim. Ben bp dışında tüm kpop gruplarını çoooook seviyorum. Ben aynı zamanda Rosebuds’um. Jennie dansta ikinci değil. Dansta ikinci olacak bir kişi varsa o da ROSE! Zaten konserlerde görüyoruzki Lisa dahil diğer 3 üye dansı düzgün yapamıyor. Jennie hareket etmiyor, Lisa’nın kıvırtmaktan başka işi yok, Jisoo ise hareketleri yanlış yapıyor. Jennie’nin çıkış yaptığından beri ayağı burkuk (sözde) bir düzelemedi şu ayağı ya (!) Rose ace kanıt:VOKALİ ZATEN MÜKEMMMELLL ÖTESİİİ BEST F VOKALİSTTT!!! DANSTA ZATEN AŞIRI AMA AŞIRI AMA AŞIRI İYİİİİİ!! RAPTE SPS’i EN YÜKSEK OLAN 3. ÜYE VE BU YETERLİ ROSE’NİN RAP POZİSYONU YOK ZATENN!! VİSUALİ DE YETERLİ ZATEN VİSUAL BİR YETENEK DEĞİLDİR!! SÖZ YAZARLIĞI DA MÜKEMMEL!!! SAHNE HAKİMİYETİ DE ÇOK İYİ ŞİMDİ GELİP jenlisa’nın DAHA İYİ DİYECEKSİNİZ AMA SAHNE HAKİMİYETİ BAĞIRMAKTAN İBARET DEĞİLDİR! SAHNE PERFORMANSI ZATEN MÜQ! ÇALABİLDİĞİ BİRSÜRÜ MÜZİK ALETİ VAR! ve dahasııı………(BUARADA JENNİE’YE AŞIĞIMM ÇOK SEVİYORUM EN SEVDİĞİM İDOLLERDE İLK 15’E GİRERRR ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM AMA FANLARI ÇOK TOXİC. LİSA’YA DA AŞIĞIM AYNI ŞEKİLDE ONA DABAYIŞIYORUM AMA FANLARI☠️JİSOO’YA DA AŞIĞIM BEBEİMMMM FANLARI DA ÇOK İYİİİİ! ROSE ZATEN BEST💗🫶🏻BEN LİLİES’im, SOYAA’yım, JENSETTER’ım, ROSEBUDS’um * blink (☠️) değilim!

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sorunsuzgirl
    sorunsuzgirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

abi 2. fotoğraftaki kızın adı ne? tek gözüme çarpan kız o oldu en sondaki biraz itici geldi diyerleri gayet güzel ama sondakini pek sewmedim bide şarkılarını dinledim 2 tane !!! ROSE galiba kızın adı bence çok TATLIII <3 seside acayip güzel bu grup lisa ve Rose sayesinde ayakta duruyor kıymetini bilin bu dediğim 2 kızın <3

116
    24 Yorumla
    • ClstanRuBy
      ClstanRuBy
      +1 yıl

Çok eski bir yorum ama cevap vermek istedim. Grubun ayakta kalmasını sağlayan biri varsa o da Jennie'dir. Ne kadar biasım Lisa ve bias wreckerım Rosé olsada gerçek bu. Kız hem ana rapçi ve Lisa'dan rapi bir iki tık daha iyi. Vokali zaten Jisoo gibi o da lider vokal ve Blackpink'te en hacimli (güçlü) sese sahip o. Ne kadar Rosé'nin ses tonu eşsiz olsa da. Dansta zaten Görevi olmada da yetenekli ve iyi bir visual. Ayrıca hepsinden daha fazla tam tamına 7 yıl staj yaptı. Ve çıkış yapmadan önce çıkışı en kesin üye olarak belirleniyordu.
      Umarım dediklerim fikirlerini gözden geçirmene neden olmuştur.

Yorumla
    • parampia
      parampia
      +1 yıl

@ClstanRuBy bu da biras eski bir yorum ama olsun (bende sen gibiyim işte ) dediklerine katılıyorum çok haklısın ama sadece jennie nin 7 değil 6 yıl stajyerlik yaptığını düzelticem 1 yıl fazla söylesende o gerçekten çok çalıştı

Yorumla
    • Solitudeeem
      Solitudeeem
      +1 yıl

@ClstanRuBy katılıyorum eğer ilerde gurubun bir lideri olursa bu jennie olur extrim biasım o benim

Yorumla
    • hany2362
      hany2362
      +1 yıl

Yalnız şöyle bir şey var :Jennie grubun merkezi grubun visuali Jisoo

Yorumla
    • Jdjfjsjd
      Jdjfjsjd
      +1 yıl

@ClstanRuBy her ne kadar 1 yıl geçmiş olsa da söyleyeyim blackpink i Jennie ayakta falan tutmuyor zaten blackpink in resmi açıklamasında "grubun lideri olsa rose olurdu" dendi Jennie bir rapçi ve yg tarafından ön planda tutuluyor rose arka planda kalıyor ve aslında rap yapabiliyor bu görüş oldukça saçma artık Jennie yi bu kadar abartmayın.

Yorumla
    • ChaengLaurent
      ChaengLaurent
      +1 yıl

@ClstanRuBy aradan 1 yıl geçti ve cevap vermek istedim grubun ayakta kalmasını sağlayan üyenin Lisa olduğunu düşünüyorum her ne kadar biasim Rosé olsada Lisa aralarinda en sevilen ve popüler olan üye

Yorumla
    • Qlilith
      Qlilith
      +1 yıl

@ClstanRuBy bu yüzden Cl stan ruby gibi bir kullanıcı adın var ya zaten , favorim lisa ana jennje şu şekilde daha iyi ayakları. Klasik jensetter.

Yorumla
    • Elayezdakarabulut
      Elayezdakarabulut
      +1 yıl

@ClstanRuBy kesinlikle katılmıyorum gruba en eski katılan jisoo. ve jennie 6 buçuk sene stajyer olduğuna rağmen danslarda en kötü dans eden jennie bunu sakın savunmayın. Jisoo bir kere grubun visuali ne demek bilmiyorsan hemen söyleyeyim yani grubun görseli yüzü de mek

Yorumla
    • Adife1999
      Adife1999
      +1 yıl

@ClstanRuBy saçmalamıssın jennie'nin rap i lisadan daha iyi olamaz kimsede bu grup u ayakta tutmuyor hepsi birlikte yapıyor ayrıca kızın bir dünya antisi varken nasıl ayakta tutabilir saçmala lütfen ana rapçi ama lider rapçi demiyo jennie genel olarak vokal şarkıların ortasında falan arada rap yapıyo bu grubun lider rapçisi lisa lisadan daha iyi olamaz!!(ztn jennie lider vokal diyor)

Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

Hayır bence en güzeli Jennie ve Lisa çok güzeller...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

Jennie ennnn güzeli Lisada çokk güzel en iyi dans eden Lisa. çünki o dansçı.. üstelik rapçi... Jennie de haraket hastası olmasına ramen 2-ci en iyi dans eden yani Lisadan sonra Rose çok iyi dans edemiyoo Ama o da güzel Hepsi çok güzel ve tatlı...

Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

Hepsi çokkkkkkk güzel ama en güzeli Jennie... Rosé: 'Blackpinkin bir üyesini sevmiyorsan o zaman sen BLINK değilsin' BKACKPINK 🖤🖤🖤🖤🖤🖤💗💗💗💗💗💗💗💗

Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

@ClstanRuBy Evet hepsi çok güzel ama Jennie hakkında her şeyi doğru söylüyorsun... Katılıyorum Jennie çokkk aşırı güzel ve Jennikorenin en güzel kızı seçilmiş Lisa da kore ğüzeli...❤❤❤❤

Yorumla
    • Blackpinkimmmm
      Blackpinkimmmm
      +1 yıl

Onun adı rose

Yorumla
    • Jeon_Cooky
      Jeon_Cooky
      +1 yıl

@Jenniecanım sen cringe ve Toxic bir blinkden başka bir şey değilsin. Ha birde en onemlisi baby fansın. Gruptan haberin yok ve ayrıca grupta en iyi 2-ci dans eden Rosé. Bazen Lisa'dan bile daha iyi dans ediyor. Ayrica sen Jennie'yi güzel bula bilirsin. Ama bunun böyle olacağı anlamına gelmez. Hem her üyeyı eşit sevmeyi söylüyorsun, hem de ayrımcılık yapıyorsun. Rose dans edemiyor derken gerçekten çok komiksin. Rosé seni iyi kudurtmuş anlaşılan. Sizin gibi mahluklar yüzünden fandom kirleniyor

Yorumla
    • Hemii
      Hemii
      +1 yıl

Evet adi rose aam gercek adi o degil

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@ClstanRuBy En güçlü vocal Rosé'nin. Bunu bütün blinkler iyi bilir. Belli ki yeni blinksin. 7 yıl stajyerlik yapmadı bu arada. Ha bir de şu an çoğu k-pop fanı Jennie yüzünden blinklikten çıktı. Çünkü dans etmiyor sadece twerk atıyor.

Yorumla
    • elapırt
      elapırt
      +1 yıl

abi jennie itici değil ayrıca daha tanımadan yargılama ve grubu hepsi ayakta tutuyor açıkcası benim bi biasım yok hepsine bayılıyorum ama şunu bil grubu ayakta tutanlar sadece rose ve lisa değil hepsi ayakta tutuyor

Yorumla
    • Defnebska
      Defnebska
      +1 yıl

@ClstanRuBy jennie ayakta tutmuyor Lisa ve rosê ayakta tutuyor jennie daha kolunu kaldiramiyor rosê Lisa jisoo ve jenniye göre daha yetenekli insanların güzelliğine göre yetenekleri aynı degildir

Yorumla
    • Allmyloveisgone
      Allmyloveisgone
      +1 yıl

@ClstanRuBy eski ama cevap vercem yg bir açıklamasında grubun lideri olsaydı rosé olurdu dedi ve jennie 6 yıl staj yaptı ayrıca en güçlü sese sahip değil ve grubu ayakta lisa ve rosé tutuyo ayrıca visual degil merkez üye yani yg en çok onu one cikariyo

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@ClstanRuBy Grubu ayakta tutan varsa o da bu 4 üyedir. Boş yorumlarınızı kendinize saklayın. Hepsinin bu grup üzerinde emeği var. Jennie zaten main rapper Lisa'dan daha iyi olması normal. Jennie vocalde Jisoo'dan daha iyi ama asla Rosé'den iyi değil. Rosé'nin daha güçlü bir sesi ve vocali var zaten bu yüzden main vocalist.

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@Elayezdakarabulut Sizde sooyas olarak yorum yapmışsınız. Jennie grubun lider dansçısı seçilecekti normalde. Ayak sakatlıklarından dolayı Yg Rosé'yi seçti. Grupta en düşük dans eden Jisoo'dur.

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@Adife1999 Abi iyi misin? "Lider" yardımcı demektir. Yani "main" pozisyonunun düşüğüdür. Jennie main rapper Lisa ise lead rapper. Jennie rapte Lisa'yı 2 ye katlar iyi misiniz? Kızın rekoru 13.13 sps ile k-pop'un en hızlı rapına denk geliyor. Ayrıca 18 teknik biliyor Lisa ise sadece 6 teknik. Lisa main dancer yani grubun en iyi dansçısı Rosé ise lead dancer yani Lisa'dan sonra grubun en iyi dansçısı. "Lider" ile "main" pozisyonların anlamını öğrenin asıl.

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@Jenniecanım Kes lan bebe blink Rosé grubun en iyi dans eden 2. Üyesidir. Bu yüzden lider dansçı.

Yorumla
  • Billy59
    Billy59 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 518 cevap paylaştı.

Hepsi masallah ya cok tatli

60
    2 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Dimiii aynen

Yorumla
    • xİrmik_İrmikx
      xİrmik_İrmikx
      +1 yıl

Valla yaa maşallah

Yorumla
  • printhost
    printhost Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Hepsi birbirinden güzel illa birini seçmek zorundamıyız. Hepsini seçsek olmuyormu?

61
    5 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Hepsi güzel onu zaten itiraz edemeyiz ancak gözüne daha çok çarpan biri yok mu?

Yorumla
    • printhost
      printhost
      +1 yıl

Yok hepsi. Ayrım yapmıyorum

Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

O zaman aç Youtube’den ‘As If It’s Your Last’ izle klibi hem gözlerin hem kulağın bayram etsin

Yorumla
    • ChaengLaurent
      ChaengLaurent
      +1 yıl

Ayn dhdbcbfhdhxvd

Yorumla
    • elapırt
      elapırt
      +1 yıl

dimi bencede hepsi birbirinden güzel

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

18

Cevap

• ahtapotsaclikiz
    ahtapotsaclikiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl

ben hepsine gıcığım aslında hehehe
    ama jisoo en tatlıları diyebilirim

55
    4 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Niye gıcıksın dksmslxmalmx

Yorumla
    • ahtapotsaclikiz
      ahtapotsaclikiz
      +1 yıl

bilmem öyle :D sdlkfldshfl

Yorumla
    • Nserd2121
      Nserd2121
      +1 yıl

Army o yüzden. d te allahim ya sjsjdodbiehe1

Yorumla
    • Yualeadey_
      Yualeadey_
      +1 yıl

@Nserd2121 Allah'ım (Yanlış anlama, gözüme çarptı da)

Yorumla
  • Jenniecanım
    Jenniecanım Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

En güzeli Jennie prensesim o benim. Canım benim. güzellikce sıra böyle:
    Jennie❤❤❤❤❤❤💗💗💖💖😍
    Jisoo ve Lisa ayıramıyorum❤❤💗💗💖💖😍
    Rose itici sinirleniyorum bakınca çirkin kız🤮🤮😡😡eskiden severdim ama şimdilerde onu sevmemeye başlıyorum💔💔💔Sebebini bilemiyorum...(hepsi Roséye aid) Rosenin sadece sesi guzel. Jennienin ise seside, kendide, elbiseleri de, makyajı da çok guzrl Liaa ve jisoo ya da bayılıyorum Jennieye söylediyim her şey onlara da aid.. Rose ise çirkin sadece sesi, elbiseleri, makyajı güzel. Kim benimle aynı fikirde yanıt versin ve yorumu beyensin..(Lütfen😇😇)

55
    15 Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

Blackpink hakkında herşeyi biliyorum kim ne istoyor bana sorsun.. Lütfennnnnn...😇😇❤❤❤🖤💖

Yorumla
    • İtgirlJennie
      İtgirlJennie
      +1 yıl

Umarım kendine blink demiyorsundur

Yorumla
    • Jenniecanım
      Jenniecanım
      +1 yıl

@İtgirlJennie eskiden yazdım o yorumu şimdi Roseni çok seviyorum o zaman hata ettim yazınca...

Yorumla
    • Jeon_Cooky
      Jeon_Cooky
      +1 yıl

Sen gerçekten BP antisisin. Rosé seni iyi kudurtuyor. Böyle devam seni Toxic

Yorumla
    • Blinnie
      Blinnie
      +1 yıl

Kk rosenin hiç birseyi kötü degil VOKAL VISUAL DANS'ta jennieyi tekler ayrıca Rose gıcık falan degil ilk izle sonra konuş derim

Yorumla
    • Hemii
      Hemii
      +1 yıl

Ros tatli biraz modaci kiz lisa da gulusleri coooooooook guzel jennide kedicik gibi bakiyo coookt atli en sevdiklerim hepsi ama lisa jennie cook seviom ama jisoda cok tatli encom 3kisi olarak lisa jennie ve ros ama jisoya ayrimcilik yapamamm

Yorumla
    • llsdll
      llsdll
      +1 yıl

Ben blackpink in tüm üyelerini seviyorumAllahtan senin gibi değilim

Yorumla
    • llsdll
      llsdll
      +1 yıl

İnşallah kendine blink demiyorsundur

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Senin sevmediğin kız, Jennie'ye nefret yorumları geliyor diye "Seni seviyorum Jennie" diyor. Jennie de "bende seni seviyorum" diyor ve gülümsemeye başlıyor. Ayrıca, Jennie antisi olan bir kıza ödül vermesi gerektiğinde Jennie antisi olduğunu bildiği için fazla samimi davranmıyor Rosé. Rosé'nin Jennie'ye yaptığı iyilikleri saysam bitmez. Düşmesin de her devasında elinden tutuyor sahneye vs. Çıkarken. Sen Rosé'yi sevmeyi bile haketmiyorsun.

Yorumla
    • elapırt
      elapırt
      +1 yıl

rose çirkin? kanka emin misin ilk önce kendine bak lütfen ayrıca hepsinin seside dansıda makyajıda tarzıda her şeyi mükemmel

Yorumla
    • elapırt
      elapırt
      +1 yıl

güzel zaten o süper birisii

Yorumla
    • Defnebska
      Defnebska
      +1 yıl

Rosê diğer üyelerden bile güzel olabilir ağlamışşin baya kiskanmissin heralde rosêyi neyse rosê aşkım herkesi kudurtuyor

Yorumla
    • Esmossjennoss
      Esmossjennoss
      +1 yıl

Jennie engüzeli

Yorumla
    • ROSEMMJENNIEM
      ROSEMMJENNIEM
      +1 yıl

Sen gerçek bir blink degilsin Rose se i tekledi toxic

Yorumla
    • Rose_asigiii
      Rose_asigiii
      +1 yıl

Allah'ım nasıl bir babyblinksin

Yorumla
  • Elayezdakarabulut
    Elayezdakarabulut Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Jisooyu seçtim çünkü farklı bir karakter farklı bir mizah ve insanlar ne kadar jennieyi lisayi roseyi begensede jisoonun farklı bir güzelliğini görünüyorlar. Lisa evet güzel ama diğer üyelere baktığımızda benim için son sırada rosenin güzelliğinde var ama çenesi önde biraz o benim için 3 sırada jennienin rapine ve tarzına bayılıyorum o 2 sırada TABİİ Kİ JİSOO 1 SİRADA SU KİZİ KOTULEMEYİN JİSOONUN SİZİN DUSUNCELERİNİZE İHTİYACİ YOK. BEN ASLİNDA SECİM ZRUNLU OLMASA HEPSİ GUZEL DİCEM AMA SİRALAMA ASLİNDA BOYLE

56
    1 Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Rosé'nin çenesi V şeklinde ve kbs standartlarına uyuyor bu çene yapısı. Bu yüzden V şeklinde olması kötü değil aksine onun güzelliği :)

Yorumla
  • Azralalisa
    Azralalisa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    +1 yıl

Ben Lisa diyorum ama hepsi tatlı BENCE LALİSA MANOBAN bu arada soruyu hazırlayan kişiye dicem bu sözü sen sadece Jennie güzel diyorsun ve herkese Jennie başarılı Jennie güzel diyorsun aslında hepsi güzel sen karışamassın istediğimiz kişiyi severiz ya da beğeniriz grubu ayakta tutanda Jennie değil hepsi grubu ayakta tutuyor, grubunda lideri yok canım Jennie değil lisa da değil hiç kimse değil YG bile dedi “GRUBUN LİDERİ YOK”diye yani insanlara lisa çirkin Jennie kraliçe diyorsun sen o zaman gerçek bir blink değilsin bence hepsi güzel bu arada LİSA gıda kötülemeye çalışma hepsi birbirinden güzel jennieyide övme herkes istediğini sever

56
    1 Yorumla
    • Azralalisa
      Azralalisa
      +1 yıl

Kesinlikle öyle, Bir blink biası jennie diye jennieyi üste çıkarıp diğer üyeler çirkin falan diyemez. Dersede kendine BLİNK demesin. Benim biasım rose diyelim onu yok o grup başkanı hepsinden daha güzel falan demem kendimi küçük düşürmemdir. Her şarkılarımdada kendi yeteneklerini gösteriyorlar, mesela jennie ve lisa güzel rap yapıyorlar ama jısoo ve rose ise rap yapmıyorlar sen gidişte biasın rose veya jısooysa insanlara rose ve jısoo grubu ayakta tutuyo onlar dansçı rapçı diyemessin

Yorumla
  • Adife1999
    Adife1999 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Tabikide lisa ztn kız 2020 nin güzellik sıralamasında hepsinden üstte bana bakarsanız bu grubun lideri olucaksa oda lisa olur ztn diğer kızlara göre daha yaratıcı bir sesi var sesi vokal'ede yakışıyo rap'ede ztn lider rapçi oda jennienimde sesini beğeniyorum ama özürdilerim ama bazen gıcık gözüküyü:( bence o yüzden bu kadar anti topluyo
    Dünyanın en güzel kadın listesindede blackpink
    Rose/67
    Jiso/49
    Jennie/17
    Lisa/11
    Merak edenler için (bu yüzden lisa ztn kendimde çok beğeniyorum

34
    3 Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Pardon? Skdjslwmrkrlt Grubun en güçlü vocalist Rosé. Ayrıca unvanı bile var "Kore'nin altın sesi". Ayrıca, Rapta Jennie daha iyi. Zaten o main rapper. Güzellik sıralaması şu şekil ( 2020 değil 2021 );
      4. Jennie/30
      3. Jisoo /26
      2. Rosé/ 17
      1. Lisa/ 1. Sırada

Yorumla
    • Defnebska
      Defnebska
      +1 yıl

Yalnız rosenin lakabı "Kore'nin altın sesi " kudurma bence rosê çok güzel bir kız jenniyi tekler

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Ayrıca, Grubun en güzeli Jisoo'dur sonra Rosé sonra Lisa en son Jennie. Senin dediğin fan oylaması.

Yorumla
  • blackElvira
    blackElvira Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 65%
    +1 yıl

K-po dinliyorum ve seviyorum ama BLACKPINK'i cok secmiyorum ya bizim turkler k-pop idolu olsa onlardan bin dega guzel olurdu, YouTube'u ac onlarin onceki hallerine bak ne gundeler! simdi tabikide guzel olucaklar

5
    3 Yorumla
    • Nserd2121
      Nserd2121
      +1 yıl

Boş yapma kendini aptal yerine koydun şu an ki oylesin de zaten. Blackpink eskiden de çok güzeldi. Artık kıskanmayın şu kızları ya sizden güzel olduklarını hepimiz biliyoruz ayrıca bizim turkler kpop ödülü olsa onlardan daha güzel olurdu öylemi KWKWOWKSOK bak cidden boş yapma sen mi girdin dünya güzellik sırasında ilk 3 e knk KQKWOWKWKENKEJDK

Yorumla
    • ROSEMMJENNIEM
      ROSEMMJENNIEM
      +1 yıl

Bp seni tekledi ucube

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Jisoo Kore'nin bir program mıydı hiç hatırlamıyorum öyle bir yer lise yıllarında güzelliği ile 1. Seçildi. Zaten hiç estetik yok. Rosé'ye gelirsek sadece hafif dudak dolgusu var. Jennie'ye gelirsek sadece cat eyes ameliyatı ve dudak dolgusu var. Lisa'da ise badem göz ameliyatı ve burun deliği küçültme var. Sadece küçük operosyonlar ki olmasalardı bile hemcinslerimin çirkin olma olsalığı yok. Sizin gibi iğrenç değilim hemcinslerimi aşağlıyım

Yorumla
  • Dbdjjdslsl
    Dbdjjdslsl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Bence en güzel üyeler jennie ve lisa. Roseyi çok severim ama bazı yorumlarda rose en güzel vücuda sahip yüzü çok güzel falan denmiş. Yüzü güzel ama vücut olarak jennie ve lisanın vücudu hepsinden daha güzel yüz olarakta ön profilden jennie yan profilden lisa

20
    5 Yorumla
    • Elayezdakarabulut
      Elayezdakarabulut
      +1 yıl

Ya hepsinden bahsetmissin bı jisoodan bahsetmissin ya

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Rosé best body seçildi canım 💀

Yorumla
    • Defnebska
      Defnebska
      +1 yıl

Yalnız rosê best body yüzü ve vücudu diğerlerinden daha guzel

Yorumla
    • ROSEMMJENNIEM
      ROSEMMJENNIEM
      +1 yıl

Rose best body bebis

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Rosé'nin vücudu kum saati ne boş yaptın? Kendisi best body bir şey bilmeden konuşan insanlara sinir oluyorum

Yorumla
  • Bomsha
    Bomsha Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Blackpink in your area...
    Jennie havalı
    Ama Rose un sesini seviyorum

21
    0 Yorumla
  • Rose_asigiii
    Rose_asigiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Blackpink ten en güzel üye Lisa olabilir Dünyanın en güzel kadını bile oldu ama 2. Rosé olmalıydı çünkü yüzü tamamen simetrik ve simetrik yüze sahip birinin çirkin olmaya şansı yok ayrıca bu bir fan oylaması dır Güney Kore güzellik sırasına göre 1. jisoo 2. jennie 3. Rosé 4. Lisa ve Lisa babyblinklerde daha çok tanındığı için seçilmiştir.

3
    0 Yorumla
  • louvejennie
    louvejennie Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    +1 yıl

benım ıcın jennıe harıka, güzel, basarılı, mukemmelkendısı en sevdıgım ve en samımı dusundugum kpol ıdolu fanlarina gerçekten cok deger verıyor. Grubun en basarılısı (ace zaten). KPOPU bırakalı uzun zaman oldu ama gercekten jennıeyı bırakamıyorum onu Co.. k sevıyorum ve herzamanda sevıcem💓🙌🏻💌⭐

1
    0 Yorumla
  • minayas
    minayas Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

JISOO, Best Visual olarak Blackpink, K-Pop ve Dünya içerisinde en güzel kadın idoldür K-Pop’un en iyi visualidir. Aksini iddia edebilirsiniz ama haksız olursunuz. KIM JISOO, visuale %100 uymakta ve boyu 1.65, 2016’da boyu 1.62 idi fakat şu an 1.65. Her neyse nesnel olarak JISOO Best Visual ve Blackpink, K-Pop, tüm Dünya içerisinde en güzel kadındır. Size göre Lisa, Rosé veya Jennie ise bu özneldir. İyi günler.

12
    0 Yorumla
  • Loonsa
    Loonsa Takip Et
    +1 yıl

@Elayezdakarabulut yalnız jennie ayak üstü seçilen bir idol değil bunu kafana sok. Eleme yapıldı ve o seçildi o kadar kolay bir şekilde idol olmadı ve grup olarak çok iyiler çok güzeller lider olsa veya olmasa da bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum sonuçta dünyaca ünlüler.

16
    0 Yorumla
  • Backpink
    Backpink Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Yaaa zaten lisanin hikayesini dinlesenin çok dışlanayor gurubu seven ama lisadan nefret edenler var çünkü taylantlı karali değil ilk zamanlarında taylantca konuşmasına izni yoktu içine kapanıyordu ve daha 14 yaşındayken koreye tek başına gidiyor ama yinede vazgeçmiyor aynı zamanda çokta güzel daha uzun ama bu kadar gerisini de siz okuyun o yüzden lisaaaa☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️💓💓

8
    0 Yorumla
  • Irmaközdmr
    Irmaközdmr Takip Et
    +1 yıl

Bana göre blacpinkteki bütün üyeler güzel ama benim 3 yıldır biasim jennie eşsiz guzellik ve yufka yureği var o yuzden ben jennieyi seçtim. fakat jennieden sonra nedense lisa baya güzel gözüküyor ve göze çarpıyor ama yinede cevabim değişmez JENNIE KIM😉

16
    0 Yorumla
  • Lidayah
    Lidayah Takip Et
    Xper 3 Yaş: 54
    +1 yıl

üyelerden biri seksi olmaya çalışyo (jennie) neden kendisi olmuyo anlamıyorum. zaten sekside ama tatlılığı bıraksın o zaman. lisa hep tatlı olduğu için tabiiki lisayah...

16
    2 Yorumla
    • hany2362
      hany2362
      +1 yıl

Yg yüzünden öyle

Yorumla
    • Fkckuuyg
      Fkckuuyg
      +1 yıl

Neden herkes Jennie nin üzerine oynuyor? Kız çok tatlı ve ace seçildi kendisi gibi ayrıca

Yorumla
  • K1ttyP0p
    K1ttyP0p Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Zaten gerçektede Jisoo visual olduğu için Jisoo cevap gerçektete fakat burayı bazı baby blinkler basmış onu bırak Hepsi güzel böyle bişi sorulması saçma

17
    1 Yorumla
    • Swagqueenbp
      Swagqueenbp
      +1 yıl

Sonuna kadar katılıyorum gerçektende baby blinkler bence diyip belirten neyse ama bazıları öyle abartıp konusmuski en güzeli zaten jisoo bu kanıtlı bı şekilde yer aliyo dünya güzellik listeleri ise onda bazen torpil isliyo ama neyse Kore ve Asya listelerini altüst eden jisoo herkes biasini seçmiş burada kız en güzeli kişisel olarakta sorulmamış hekez kendi biasini övmüş saçma aşırı baby blinkler yaaa

Yorumla
  • Esmossjennoss
    Esmossjennoss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence en çirkin Lisa dır 2018 beri Kore Gürcistan
    Türkiye Azerbaycan Yunanistan Bulgaristan Belçika Amerika Avustralya Afrika Kazakistan Kürdistan lisanın çirkin olduğunu düdünüyor ve en güzeli JENNİE QNNUNE

5
    0 Yorumla
  • rukiyetuna
    rukiyetuna Takip Et
    +1 yıl

Lisa çünkü 3 kez üst üste Asya’nın engüzel kadını seçilen ilk kadın Ve 2020 nin en güzel kadını bu kadar 1. liğin üstüne bu kadar az oy almasına şaşmamalı çünkü közün güncel ve tam olan bir fotoğrafını koymamışsınız

15
    1 Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

Onlar fan oylaması. Grubun main visualı Jisoo'dur.
      Kbs;
      1. Jisoo
      2. Rose
      3. Lisa
      4. Jennie

B. o. kbs;
      1. Jisoo
      2. Jennie
      3. Lisa
      4. Rosé

Yorumla
  • GünlükYaşam
    GünlükYaşam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 305 cevap paylaştı.

en baştaki iyi hee :D

13
    3 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

En küçükleri o 20 yaşında

Yorumla
    • Adife1999
      Adife1999
      +1 yıl

20 yaşında değil o zaman ayrıca 20 yaşında olması ne değiştirir

Yorumla
    • Blackpinkimmmm
      Blackpinkimmmm
      +1 yıl

24 yıl 2021

Yorumla
  • chaewlovee
    chaewlovee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Chae’nin kendine has bir güzelliği var. Zaten kendisi gizli ace. Yani her konuda yetenekli. Koyduğunuz foto çok eski daha yeni bir foto koysaydınız oyların 100’de 90’ı ona giderdi.

0
    0 Yorumla
  • JennieKim2010bp
    JennieKim2010bp Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Jennie tatlı ve mükemmel gözleri ile beni etkiledi. Aslında bütün Blavkpink üyeleri çok güzel. Ama tatlı yanakaları , güzel gözleri ile bana göre en güzel Blackpink üyesi Jennie💗

1
    0 Yorumla
  • Allmyloveisgone
    Allmyloveisgone Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence hepsi güzel ama birini seçmek zorunda olsam Rosé derdim ayrıca yorumların hepsi grubun lideri olsa şu olur demiş ama yg bir açıklamasında grubun lideri olsaydı rosé olurdu demişti

7
    0 Yorumla
  • SedefYankıSarmasık
    SedefYankıSarmasık Takip Et
    +1 yıl

Bana göre rosé tüm üyeleri tekler çok eşsiz bir kız

Roséden sonra jennie geliyor benim için

Diğer kızları pek sevmiyorum

Chaennie staniyim

4
    0 Yorumla
  • Jisoostan
    Jisoostan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Jisoo en güzeldir çünkü olivia hussey (yaşayan en güzel kadın) unvanını aldı. Ve çoğu güzellik uzmanı jisoonun en güzel olduğunu söylüyor. Ve 2023 ün en güzel kadın idolü seçildi.

9
    0 Yorumla
  • Damladuruaydın
    Damladuruaydın Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Onuu çook seviyorum rose benim hayatımın anlamı rose aşkım senin gibi olmak istiyorum koreceyi öğrenmeye çalışıyorum en büyük hayalim Black Pink üyelerini canlı bir şekilde görebilmek

15
    0 Yorumla
  • Atinoo
    Atinoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Jisoo'yu seçdim yani bilmiyorum O çok güzel. Bazen bu kadar güzel olduğu için onu kıskanıyorum. Yüz hatları çok güzel, dudak şekli, gözleri, yüz simetrisi falan her şeyi çok güzel

14
    0 Yorumla
  • jdjwdvrehehejwkw
    jdjwdvrehehejwkw Takip Et
    +1 yıl

Rosé benim biasım çünkü diğer üyelere nazaran daha alçakgönüllü cana yakın biri sesi çok temiz kusursuz😍 ve bana en çok benzeyen üye de Rosé askm çok tatlısın seni seviyorumm❤❤

18
    0 Yorumla
  • Blackpinkimmmm
    Blackpinkimmmm Takip Et
    +1 yıl

Aslında hepsi ama bence lisa çünkü o çok tatlı ve çok komik jennie ve rose de ama jisso değil onun hiç güzel hareketi yok ama mir saç ona çok yakışıyor😒😒

🤗Lisaaaaaa 🤗roseee🤗 jennieee🤗

4
    3 Yorumla
    • Jisoobp
      Jisoobp
      +1 yıl

Kankam nediyon iyi misin

Yorumla
    • soft_bookss
      soft_bookss
      +1 yıl

jisso ne?

Yorumla
    • Jisoostan
      Jisoostan
      +1 yıl

Yürü git jisoo antisi

Yorumla
  • Defnebska
    Defnebska Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Rosê daha güzel gibi geldi lisada Lisa ve rosê benim daha fazla gözüme çarptı onların güzelligi büyüleyici

1
    0 Yorumla
  • CansuBTSARMY
    CansuBTSARMY Takip Et
    +1 yıl

Hepsi çok güzel ama bence Rośe'nin ayrı ve doğal bir ğüzelligi var jennie'de çok güzel bence ama ROŚE daha güzel bence

18
    0 Yorumla
  • Hawargii
    Hawargii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

2. Fotodaki kız kim? Yemin ediyorum ondan daha güzel bir kız görmedim. Adı Rose galiba.

11
    3 Yorumla
    • Elayezdakarabulut
      Elayezdakarabulut
      +1 yıl

Aslında o da çok güzel ama birtek o fotoda güzel cikmis

Yorumla
    • Ne_Diyebilirim
      Ne_Diyebilirim
      +1 yıl

Bencede en güzelleri Rose ama hepsi güzel

Yorumla
    • Aycaaxgll
      Aycaaxgll
      +1 yıl

@Elayezdakarabulut bir tek o fotoda güzel çıkmış derken? Kuduruk varlık mısınız abi siz? O zaten her zaman güzel ve grubun 2. Güzel üyesi 1. Jisoo

Yorumla
  • Jdjfjsjd
    Jdjfjsjd Takip Et
    Xper 3 Yaş: 50
    +1 yıl

Lisa her ne kadar kusursuz olsada bu fotoda rose kötü çıkmış yoksa roseaşkim

2
    0 Yorumla
  • Dilancinn
    Dilancinn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence hepsi de ayrı bir güzel ama ben Lisa daha güzel diyorum

6
    0 Yorumla
  • Meryem9959
    Meryem9959 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Jennie'nin daha farklı bie havası var baya güzelmiş

1
    0 Yorumla
  • Pesimizt
    Pesimizt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

hiç biri tabiki de kendim :)

3
    0 Yorumla
  • Ajsjabbajsj
    Ajsjabbajsj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    11 ay

Rosé en sevdiğim ama en güzeli Jisoo ve Lisa bence ama hepsinin mup güzelliği var 🩷🩷🩷🩷

0
    0 Yorumla
  • Lisabp
    Lisabp Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Bence Lisa aslında hepside çok tatlı oma Lisa o kadar güzel ki ben hep Lisa'yı tercih ediceğim

6
    0 Yorumla
  • elapırt
    elapırt Takip Et
    +1 yıl

hepsi birbirinden güzel seçemem ben ot4 cüyüm

0
    0 Yorumla
  • K-pop_fanı
    K-pop_fanı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Çünkü Jisoo grubun ana yüzü yani Ana Visual, visual= yüz

1
    0 Yorumla
  • xİrmik_İrmikx
    xİrmik_İrmikx Takip Et
    +1 yıl

Hepsi çok güzel maşallah ama jisoo daha gözüme çarptı

3
    0 Yorumla
  • Rosieey
    Rosieey Takip Et
    +1 yıl

Grubu ayakta tutan hepsi çünkü biri gitse o zaman blackpink olmaz çok toxic insanlarsınız

7
    0 Yorumla
  • afrodit_online
    afrodit_online Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

lisa çok tatlı ya

8
    4 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Katılıyoruuum

Yorumla
    • afrodit_online
      afrodit_online
      +1 yıl

army misin

Yorumla
    • afrodit_online
      afrodit_online
      +1 yıl

DNA 😂😂

Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Evet 😂😂

Yorumla
  • hsnnz
    hsnnz Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 409 cevap paylaştı.

Başta ki ve sonda ki arasında kaldım

2
    0 Yorumla
  • Sokakyildizi
    Sokakyildizi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Hepside cok guzelmis ama 3
    Daha bir baska

8
    1 Yorumla
    • Elayezdakarabulut
      Elayezdakarabulut
      +1 yıl

Aynen öyle ben de jisooyu bir başka buluyom

Yorumla
  • Sümüksüzbağırsak
    Sümüksüzbağırsak Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ya ben blackpink e alışamadım exo bts rp falan..

0
    2 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Müzik zevkine hitap etmiyordur belki ondan olabilir

Yorumla
    • Sümüksüzbağırsak
      Sümüksüzbağırsak
      +1 yıl

Aynen genelde rap tercihim 🤔

Yorumla
  • NincaTospa
    NincaTospa Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Çok çocuksu geldiler.

0
    2 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Yüzleri minnak ya ondan

Yorumla
    • hany2362
      hany2362
      +1 yıl

Gerçekte de çocuksu ve tatlılar

Yorumla
  • blackholeinmymind
    blackholeinmymind Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

Bunların hepsi aynı kız değil mi 🤣🤣 lisa lisa

2
    0 Yorumla
  • azimlibirisi
    azimlibirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Hepsi aynı 😁😁

1
    1 Yorumla
    • Diyeney
      Diyeney
      +1 yıl

Yok yaa o kadar benzemiyorlar bencee 😂😂

Yorumla
  • MOPYorhan
    MOPYorhan Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Lisaşkım

6
    0 Yorumla
  • 334433
    334433 Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Hepsi bebek gibi :D

3
    0 Yorumla
  • ghmkkjdab
    ghmkkjdab Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Favorim jennie ❤

2
    0 Yorumla
  • TheNyks
    TheNyks Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Jennie

5
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 773 cevap paylaştı.

jıoso biraz daha bişiye benzıyor tövbe Allahım

0
    2 Yorumla
    • Elayezdakarabulut
      Elayezdakarabulut
      +1 yıl

Allah aşkına neye benzetti kızım jisoo grubun yüzü ve miss koreada kpop kadın sanatçılarından ilk 10 a girdi bilmem neye benzettim

Yorumla
    • Ne_Diyebilirim
      Ne_Diyebilirim
      +1 yıl

@Elayezdakarabulut Jisoo çok güzel bir kız benim de 2. biasım ama o en güzelleri olduğu için grubun yüzü olmadı. Kore standartlarına en çok uyan üye olduğu için grubun yüzü oldu. Kore standartlarına en iyi uyan kişi yüz olur çünkü onlar kore standartlarını güzellik zannederler. Belki uluslararasına göre olsaydı yüz Jisoo olmayabilirdi. Yine de çok güzel bir kız

Yorumla
  • izmirkızı_35
    izmirkızı_35 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Jisoo ve jennie

5
    0 Yorumla
  • parampia
    parampia Takip Et
    +1 yıl

Bence jisoo ve lisa biasım da onlar zaten 💛

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Rose bence

2
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Jisoo

9
    0 Yorumla
  • jack444
    jack444 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

hepsiiiiiiii

4
    0 Yorumla
  • ChaengLaurent
    ChaengLaurent Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Rosémmmm bebeim yine çok güzelsin fhfhfbcbdhdxhd❤

1
    0 Yorumla
  • Rosiewxposiew
    Rosiewxposiew Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Çünkü tatlıss

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Anketler > Blackpink üyelerinden en güzeli hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce hangi blackpink üyesi güzel? 19 cevap verildi
Sevdiğiniz blackpink üyesi hangisi? 13 cevap verildi
Blackpink üyelerinin en popüleri kim? 12 cevap verildi
Hangi blackpink üyesi daha güzel? 17 cevap verildi
Hangi BlackPink üyesi daha güzel? 10 cevap verildi
Hangi Blackpink üyesi daha güzel? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Git" deyince giden erkek mi olur?
  • Türk kahvesini makineden mi cezveden mi yaparsınız?
  • Aşkınızı sevgilinizi sakınır mısınız yoksa dünya alem görsün yansın her yer falan mantığunda mısınız😅?
  • Kandırmak istediğiniz birisi var mı?
  • Çabalarının boşuna gittiğini düşünüyor musun?
  • Türkiye'de olmadığı halde var sanılan bir şey yazın?
  • Evinizde parfüm görünümlü saat kullanır mısınız?
  • Evinizde eşyaların yerini sık sık değiştirir misiniz?
  • Stresinizi nasıl atarsınız?
  • Gökkuşağı saç rengini nasıl buldunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨