AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sırasıyla bence
Lisa (kpopla alakası olmayanlar bile biliyor)
Jennie
Rose
Jisoo
Sanırım jisoo danslara önem vermediği için linçleniyordu
Jennie linç ediliyordu dansa önem vermediği için
Bide jisoo roseden daha popüler
Puhahahshaha popiş yanıklığınız burada da mı var allahın ezik kezoları tamam en çok liza ve soya stan sensin vericez ilgini ablacım
Grubun toplasan 2 şarkısını bile zor dinlemişimdir. Senin gibi kendimden kilometrelerce ötedeki insanlarla kafayı bozacak bir yapım yok. Sadece kızların ismini biliyorum. Sendeki bu nefret hiç sağlıklı değil. Üslup desen yok zaten..
Ya şaka mısın ag hepsine bu devirde birden fanlık yapan enayinin önünde gidenidir en son 2020de bl*nk olduğumu hatırlıyorum 2021 başlarında solo stan oldum ayrıca 18 yaşındayım hatta 19uma az kaldı daha önemli işlerim var merak etme muhtemelen kendin bts fanısın ve yediremeyip kendi yaptığın şeyleri bana yıkmaya çalışıyorsun :d Komikk
Liza stan olsam böyle bi tepki verebilecek miydin acaba derenay
Hem ben zingzong nickli kişiye dedim olaya dalış şeklin benim başımı kopardı
Aynı yaştayız ben gerçekten çok fransızım bu konulara. Solo stan falan ne demek bilmiyorum bile.
Cidden blackpinki tanımıyorum bile. Bizim sınıftakiler Lisa'yı anlatıp duruyorlardı oradan biliyorum.
Evet BTS fanıyım bu arada mxölxjfkğsğ
Btscileri de hiç sevmem hatta kudurtmak için yalandan solo stanim diyorum halbuki o kişiye bile gram ilgim yok hahcjqdhqcşwğd
Solo stan gruptan tek bir üyeyi destekleyip diğer elemanlarla ilgilenmemek demek mesela ben balonpinkten sadece jennieyi seviyorum diğerleri boş balon bana göre bts solo stani değilim ama olsam suganın stani olurdum galiba
Sen üniversiteye mi gidiyosun eğer ünidekiler liza fanıysa kafamı kuma gömcem bu kızın kitlesi max ortaokullu çünkü
2004lüyüm ben ama sosyal bilimler lisesinde okuyorum. 5 yıl lise yani ingilizce hazırlık okudum. Sınav öğrencisiyim anlayacağın. Kpop dinlemeye falan da geçen sene başladım inan yani çok bilmiyorum. BTS'i seviyorum ama ölüp bitiyorum diyemem. Zaten şu an odaklanmam gereken şeyler farklı. Ben de Jin'in solo staniyim o zaman öyle diyim. Sen hangi üniversiteye gidiyorsun?
Onu bunu bilmem ama jennie hariç hepsinin @mına k0yim
Onlar kim knka ne iş yapıyorlar
Şarkıcı
Anladım
En popüleri bence Lisa. Jennie'de ola bilir
Jennie daha popüler liza fanları takipçi satın alıyor ona
Biri güzeldi de hangisi bilmiyom
Lalisaa
Kezo
Lisa ve jennie
Liza taylandta ve varoş ülkelerde popüler sadece
Lisam