24 Eylül'de varmış konseri başka güzel bulamadım eğlendirecek ama bu da pahalı gibi geldi. Değer mi eğlenir miyim?

24 Eylül'de varmış konseri başka güzel bulamadım eğlendirecek ama bu da pahalı gibi geldi. Değer mi eğlenir miyim?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Değmez bence
Zamanında Sivas Belediyesi ücretsiz getirmişti. Teşekkürler Sivas Belediyesi. Yoksa 660 tl’yi nasıl verirdik.
Suvasimin havası soğuk insanı merttir hemşehrim 😄 inşallah yazın getirmişlerdir yoksa Sivas'ta sıkıntı cidden soğukta 😌 her ne kadar Ankara 'da da yasasam burada soğuk kısın üşümemek için nöbete giderken pantolon altına kilotluçorap bile giyiyorum😄
Serdar Ortaç'a üzerine o parayı verseler yine gitmeyeceğim için verenlere acıdım. Bir rakı alıp için daha çok keyif verir.
Biletix den jolly jokere bak güzel oluyor oraya trend sanatçılar geliyor genel d ben melek mosso bekliyorum✌🏻🥰
Donanımlı bir sanatçı değer bence, yeni yetmelerden iyidir, money sorunun yoksa dinlemeye değer biri...
Serdar'ın konserde Pink Floyd - Another brick in the wall coverini dinlemeye gelecekler varsa değebilir. 😂
Allah kahretmesin 😂😂
@Kuyruksuzkız Ortam çok gergin aslında da millet mevzuyu çözememiş. 🤣🤣
https://youtu.be/cSgCwkg6Q6Y
İşte alın size rockımsı şeyler 😂😂
@Kuyruksuzkız Buralara yaz günü buralara buralara.. 🤠🤠
😀😀🤣🤣
Bence çok pahali istediğim kadar hayranı olayım o para fazla..
Benim doğum günüm. Zeki Müren içinse ölüm yıldönümü. Onu dinler içerim Serdar Ortaç Kim ya?
değmez. halsey biletleri bile daha ucuzdu, delirmeyin.
Verilir eskiden biz para vermezdik bizim bütün konser bilet paralarını kendi karşılardı
Sevdiğin biriyse değer yakından izlemek çok güzel oluyo
o parayı verdikten sonra beni kimse eğlendiremez
Sanatçıyı canlı görecek ve sesini dinleyeceksin. Değer bir fiyat, bir anı ve hatıra olur.
O parayı bana ver saba serdar ortaç gibi şarkı söylerim zeytin bile yerim
😂😂
Playback yapmazsa eğlenirsin, ama vereceğin paraya değmez.
bana 660 tl verseler bu kişiyi dinlermiyin? yok bu ızdıraba o para için katlanılmaz.
Değmez mi ya göbeğinden zeytin yedi ham karabiberli pilav
O kadar parayı veregine güvenliğe sor akşam hangi kumarhanede git bak ona
allahin alkolik kumarbazi karabiberimden baska nesi var degmez gotunu kaldirmaya ahmet kayanin olumune neden olan tek kisidir millet unuttu dediklerini
valla onca konsere gittim en çok eğlendiğim serdarınkiydi gerçi üzerinden 15 sene geçti hala öylemi bilemiyorum
ben geçen gün bi eskortu 10 dk s*kmek için 600 lira verdim 2 saatlik konsere neden verilmesin :D
Bu keyif isi eglenmek istersin ve eglenirsin ama verdigin paraya acitorsan hic verme
Biz 500 verdik Sago’ya 1 kişi, ki baya arkalardaydı oturma yeri uzaktı yani. Sahne önü için o kadar para değer mi bilmem de çok dudak uçuklatacak kadar da pahalı değil Sago ile kıyaslarsam
Allah'ın AKP'li topuna ne vereceğim o kadar.
Serdar kalitedir kanka 2006 Mesafe 500 bin satış
Eskiden verirdim ama şimdi vermem Kenan doğulunu tercih ederdim
Değmez sana değmez aşkım öyle çok büyük ki kimseye boyun eğmezzz
Değmez aşklara değmez yaşlara değmez gönlüm ağlar gözyaşım silinmez 😂😂
Deymez diyorlar ama bence değer ben o adamı çok seviyom keşke bende gidebilsem
Sadece yanındaki kadınlarla münakaşa içinde oluyor. Seyircilere telefonu kapat yoksa sahneden çıkacam diyor falan. Eğlenirsin ama boş muhabbet dinlemeye gitmişten farkın olmaz
Deymez sen bana o parayi ver ben o parayı çok güzel kullanırim.
Sokak hayvanlarına yiyecek al daha iyi
Para problemin yoksa Serdar iyidir, değer 😊
ben yere atsam daha faydali olur
Gereksiz ya değmez yazıktır günahtır
Poşette story çekmek icin bile gömülür o para
Tüm enerjini harcayacaksan değer
üstüne para verseler gitmem
Ahahah daha 2 hafta önce burada bedava konseri vardı ztb eski sesi kalmamıs cansızlasmıss
Degmez 150tl gittim daha gecenhafta
serdar ortaç için değmez shshshjs
Son kuruşuna kadar değer
bu y4vşağa para kazandırmayın
Değer. Canıma minneti söylerse hele 🤓😂
Bedavaymış fiyat ama ona da değmez zaten 😀
Sen ne diyorsun Serdar Ortaç bu tabiki değer.
beş tl dahi vermem serdo kusura bamya
Ucuzmuş haberin olsun.
Serdar reise değer
deger.
Çok daha güzel şeyler yapabilirim o parayla.
Değer tabi be
Sahne önü alma sende
verde kumarda yesin o parayi
Porşete yazık
değmez
Yok ben almim
Değer.
gerenk yok
Nerede konseri?
sacmalamayin allah askina