Müzik & Etkinlik Hiç hayali dinleyicilerinize konser verdiniz mi? kucukcadikikicik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ben sürekli prova yapıyorum belki bir gün aniden ünlü olurum falan hazırlıklı olmalıyım Hiç hayali dinleyicilerinize konser verdiniz mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Evet vermiştim 1 0 Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kendime konser veriyorum kalın sesim ile büyüyünce massaka olacam 1 2 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl çılgınsın man Yorumla ErayCsrr +1 yıl Eyv bıree Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Oooo her gün yapıyorum özellikle duştayken falan. Sesim daha gür çıkıyor bir de sanki elimde mikrofon var 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Sık sık konser veriyorum bu sıralar. Dinleyicilerimin keyfi yerinde 1 0 Yorumla
Mmmmusicman Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Hayır. Hayali getirisi olur. Hayallerle, karın doymaz. 0 0 Yorumla
Ladybi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bende bazen elimde fırça ile söylüyorum birbirimize konser mi versek 😂 1 0 Yorumla
Elisaesila Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sanırım 12 yaşındaydım 1 1 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl tekrar denemek için harika zaman Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Geçen konser verdim şişe attılar kafam yarıldı 😀 0 2 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl domates ve yumurta atarlardı eskiden Yorumla Black_Night37 +1 yıl Tok yemişler😀 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl her gün banyoda cinlere veriyorum 0 42 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl bu sayılmaz Yorumla benyarımkaldım +1 yıl en azından gerçekler Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl asla gerçek olmayanları küçümseme Yorumla benyarımkaldım +1 yıl olur küçümsemem Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl hayır küçümserim demen gerekirdi sonra tartışırdık böyle kabullenmeleri kabul etmiyorum Yorumla benyarımkaldım +1 yıl bir dahaki sefere kabul etmem Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl umrumda diil Yorumla benyarımkaldım +1 yıl işte şimdi gerçekten yarım kaldım Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl ah çok yazık Yorumla benyarımkaldım +1 yıl bana şarkı söyler misin Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl büyülenmeye hazır ol Yorumla benyarımkaldım +1 yıl bem zaten sihrinin etkisindeyim Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl ok Yorumla benyarımkaldım +1 yıl al işte klasik eyşan, yine hayal kırıklığı yine yarım kalmışlık mk.iyi geceler. Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl noluyo ne bu tantana Yorumla benyarımkaldım +1 yıl beni benimle bırak Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl sen zaten seninlesin Yorumla benyarımkaldım +1 yıl yav uzatma işte ayşe Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl ayşe ne ya çok umrumda zaten uzatan sensin Yorumla benyarımkaldım +1 yıl bak hala Yorumla benyarımkaldım +1 yıl susma🥺 Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl sinir etmeye bayılırım sen pes et Yorumla benyarımkaldım +1 yıl benii sinir edemedin Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl uzatma derken çok mu sakindin peki yalancı Yorumla benyarımkaldım +1 yıl evet Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl peki Yorumla benyarımkaldım +1 yıl : ) Yorumla benyarımkaldım +1 yıl susma nolur Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl niye Yorumla benyarımkaldım +1 yıl niyesi yok Yorumla benyarımkaldım +1 yıl susarsan sus, umarım hayalindeki konsere bombalı saldırı olur Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl neeeeee djxjxjd ne bu nefret Yorumla benyarımkaldım +1 yıl şarkını söylemeye devam et iki gözüm Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl peki öyleyse Yorumla benyarımkaldım +1 yıl youtube.com/shorts/d18zfpTqNzI?feature=share Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl djjdxjjf Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl kayıp ilanı vermeme 30 sn Yorumla benyarımkaldım +1 yıl yatıyorum, bu erkeğin yarın stajı var 🥺iyi geceler Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl iyi gece Yorumla benyarımkaldım +1 yıl yarım ağız söyleme bari o kadar muhabbet ettik Yorumla kucukcadikikicik +1 yıl iyi gecelerrrrr oldu mu Yorumla benyarımkaldım +1 yıl oldu Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 303 cevap paylaştı. Dinliyorum seni gözlerim kapalı kulaklarım açık 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 318 cevap paylaştı. Vermedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet vermiştim
Kendime konser veriyorum kalın sesim ile büyüyünce massaka olacam
çılgınsın man
Eyv bıree
Oooo her gün yapıyorum özellikle duştayken falan. Sesim daha gür çıkıyor bir de sanki elimde mikrofon var
Sık sık konser veriyorum bu sıralar. Dinleyicilerimin keyfi yerinde
Hayır. Hayali getirisi olur. Hayallerle, karın doymaz.
Bende bazen elimde fırça ile söylüyorum birbirimize konser mi versek 😂
Küçükken hep yapardım 😂😂
Sanırım 12 yaşındaydım
tekrar denemek için harika zaman
Geçen konser verdim şişe attılar kafam yarıldı 😀
domates ve yumurta atarlardı eskiden
Tok yemişler😀
her gün banyoda cinlere veriyorum
bu sayılmaz
en azından gerçekler
asla gerçek olmayanları küçümseme
olur küçümsemem
hayır küçümserim demen gerekirdi sonra tartışırdık böyle kabullenmeleri kabul etmiyorum
bir dahaki sefere kabul etmem
umrumda diil
işte şimdi gerçekten yarım kaldım
ah çok yazık
bana şarkı söyler misin
büyülenmeye hazır ol
bem zaten sihrinin etkisindeyim
ok
al işte klasik eyşan, yine hayal kırıklığı yine yarım kalmışlık mk.
iyi geceler.
noluyo ne bu tantana
beni benimle bırak
sen zaten seninlesin
yav uzatma işte ayşe
ayşe ne ya çok umrumda zaten uzatan sensin
bak hala
susma🥺
sinir etmeye bayılırım sen pes et
benii sinir edemedin
uzatma derken çok mu sakindin peki yalancı
evet