Merhabalar çok zor ama bir yabancı şarkı arıyorum iki yıldır bulamadım ne ismi ne söyleyeni nede tınısını hatırlıyorum hatırladığım tek şey biraz eski 4 5 yıllık tı o aralar klipte yol kenarı sarışın genç bir kadın ve bir erkek vardı kısa saçlı kadın ve oduncu desen bir gömlek ve kot şort vardı koşturuyordu haraketli bir parçaydı ama maalesef eski YouTube hesabımda beğenilerde kaldı :(( Balık hafızalı olmak çok zor …
Güncellemeler
5 ay
Bulamadımmmmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Silmediysen eski YouTube hesabına girebilirsin.
Imkansiz şifre hatırlamıyorum
Maili hatırlıyorsan ordan şifreyi sıfırla. Mail şifreni de bilmiyorsan maili kurtarmayı dene. Mailini bağladığın telefon no değiştiyse de şimdiki mailine şifre şeyi gelmesini dene. Ben böyle girmiştim eski YouTube hesabıma.
Samsun s3 de kaldı 2017 de iPhone geçtim hesap falan hangisi onuda hatırlamıyorum 🥲
Klipte başka ne vardı bak merak ettim takarım şimdi
Sarışın omuzlarda saçı kızın koşuşturuyordu karşıdan karşıya yeşilliklerin arasına giriyordu kolları iki tarafa açık dönüyordu tek hatırladığım bu 8 yıllık hesabı buldum ama nasıl bir e postayla kayıtlıyım hatırlamıyorum
Aşk şarkısı falan mıydı? Bir de 2014 senesinin falan mı?
Olabilir 2014 ve 2016 arası s3 kullanıyordum klipten başka bir şey hatırlasam bulucam da yok
Popüler bir şarkı mıydı ki
Fazla değil gibi 1 milyon yoktu herhalde
Bebe Rexha - Meant to Be olabilir mi acaba aklımda tek o canlandı
Oda değil ama benziyor
O zamanlar bu giyim modaydı.. Nasıl bulalım..
Haklısın
İsmineydi diye bir site var. Oraya sor hemen bulurlar.
Tamam
Söylediğim sitede sormadığın müddetçe bulamazsın kardeşim.
Ya ama ne isim ne cisim bilmiyorum ne sorcam selam reis aklımdaki şarkıyı bul mu dicem siteyi de bulamadım ahshsh
ismineydi. com yaz üye ol sor. 10 dskikalık iş. 1 gün sonra falan bak bulmuş olurlar zaten.
Bilmiyosan biz nasıl bilelim
Belki öyle bir yabancı klip bilirsiniz diye şey ettim
Polise ver bu eşgali bulacak mı bakalım
Hahahahahah haklısın valla
Zor bulursun ya
He ya
Sabaton Bismarck
Yol kenarı dedim deniz demedim 😂
Sadece soru başlığını okuyup cevap verdim kusura bakma demek Sabaton dinliyorsun haa
Yo baktım dinlemiyordum
Aşhsjshajsj