Selam arkadaşlarr!👋🏻
Aranızda müzikle ilgilenen var mı? Baterideki en zor vuruş hangisi biliyor musunuz? Ve gitara başlayacağım tavsiyeleriniz var mı?
Aranızda müzikle ilgilenen var mı? Baterideki en zor vuruş hangisi biliyor musunuz? Ve gitara başlayacağım tavsiyeleriniz var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben de çok seviyorum şarkıları.. ama çalamıyorum
Merhaba sana tek tavsiyem gitar bateri keman ne olursa olsun yapamadığın zaman asla pes etme üstüne gittikçe halledemediğin şey olmaz :)
Gitar çalıyorum, tavsiyem bareli akorlar gözünü korkutmasın sanıldığından daha basit 😂
Öyle diyince daha bir korktum 😂
İlk başladığımda bareli akorlar yüzünden uzun süre ara vermiştim sonrasında nasıl oldu anlayamadım bir anda yapabildigimi farkettim o zamandan beri zorlanmadan çalıyorum 😅
Umarım yaparım hiç umudum kalmadı şu anda teşekkürler ama 🙈😂
Lafı olmaz denemeden yapıp yapamayacağını bilemezsin tabi 😅
Deneyeceğim bakalım Allah'tan hocam çok sabırlı ve tatlı ama umarım bana tahammül edebilir 😂
Umarım 😅 bana babam öğretmişti yapamayınca ara verip kendi kendime öğrendim
Kendi kendine öğrenilen bir şey mi ki bu ay çok iyii
Video izleyerek öğrenilebiliyor biraz müzik kulağın varsa gerisi çok çabuk geliyor
İyi o zaman neyse ki müzik kulağım var😌
17 senedir elektro gitar çalıyorum. Sorun varsa yaz kazik yeme yeni baslayanlari kaziklamaya çalışırlar hep.. bu iyidir su kötüdür aaa bundan iyisi yoktur diye sonuçta para kazanacak satan aklinca :)
ilk 6 ayda bırakmazsan gitarı iyi öğrenirsin
Keman çalıyorum. Aliyim sorulari
Kemanla ilgilenmiyorum pek ama çok zor değil mi çalmak aşırı ilgi ve dikkat isteyen bir müzik aleti bence çalmak büyük maharet
Zor ne demek ömür gibi ya. Öğrenene kadar iki keman kırdım. Yapamayınca üzerinize afiyet duvara vurdum da 🥲😄😄
Ciddi misiniz o kadar mı sinir bozucu ama sesi çok güzelll
Evet o kadar çileye değiyor.
İlgilendiğim yok gerçek şu ki rammstein slipknot ramllited gibi sanatçıları dinlemeyi cok seviyorum metal rock seviyosan tavsiye ederim.
Sadece dinlerim o kadar
Yok.